Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Napster

Yup! Είχε πολύ ένταση. Πλάκα-πλάκα, θα ήθελα να κάτσω να τα ξαναδώ αυτά τα επεισόδια καμιά μέρα, αλλά αυτή τη φορά το παραέκανα με τα ongoings και δεν με παίρνει. Κάποια θα φάνε σίγουρα stalled στο τέλος βέβαια, but away. Ρε συ, είναι πάνω κάτω, αυτό που βλέπαμε στο ending της δεύτερης σαιζόν XD Αλλά είναι ακόμη πιο κουλό. Βέβαια θα προτιμούσα να δω τη σκηνή στο άνιμε γιατί μου έλλειπε η αγχωτική φωνή του seiyuu όταν ο Kaiji τα παίζει. Ε, άμα δεν είναι το δωμάτιο καλυμμένο από τα πόστερ του θεού, του υπέρτατου, δεν έχει νόημα. Άκου εκεί δηλαδή. Βέβαια θα μου πεις τώρα, με το που βλέπεις τον θεό δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο, οπότε όντως η δικιά του η περίπτωση θα χειροτέρευε. Και μιλώντας για κακή μνήμη, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι για ένα που πέτυχα στα πρόσφατα που είχες στο myanimelist αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα τον τίτλο. Η συζήτηση για τον θεό γέμισε την σκέψη μου και δεν μπορώ να ανακαλέσω ούτε την εικόνα, ούτε την υπόθεση.
Οκτ 17 2011 13:25
Φωτογραφία

Napster → Fallen_Mpougatsa

Πάντως όταν είδα για πρώτη φορά τον Sano, νόμιζα ότι ήταν ο Ryu απο το Street Fighter. xD Ναι, επίσης το επικό quote που είπε ο Kenshin στο Saito όταν έσπασε το σπαθί του: "Next strike, your head will fly". Πωωω....τι σκεφτόταν ο Watsuki όταν έκανε το συγκεκριμένο chapter?...:awww: Περισσότερο θέλω να το διαβάσω επειδή είναι του Morita.Το Prince of Tennis (anime), το έχω στο utorrent μου αλλά ακόμα δεν έχω αρχίσει να το κατεβάζω. Πρέπει να σκεφτώ πρώτα άμα αξίζει να δω τόσα επεισόδια. xD
Οκτ 17 2011 13:12
Φωτογραφία

Napster → Kai

Απο την πρώτη season, μάλλον εκεί που έπρεπε να περάσουν στο απεναντι κτίριο ήταν η αγαπημένη μου δοκιμασία. Kaiji σε ραντεβού?! Holy shit. Πρέπει να το αρχίσω τότε. xD Μου θύμισες μια ταινία με αυτό με τα πόστερ. Απλά εκείνος είχε ποστερ σε όλο του το δωμάτιο επειδή ξεχνούσε αυτά που έκανε τις προηγούμενες μέρες, όχι επειδή ήταν fan του Θεού. :P
Οκτ 17 2011 13:07
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Napster

Πωπω θεϊκή αυτή η σκηνή! Kαι μ'αρέσει πολύ που ο Sano είναι ο κλασσικός 18χρονος, με επαναστατική streak μόνο που αυτός είχε αιτία! Ο χο χο, ναιιιιιιι~! Ήταν φοβερή η σκηνή εκείνη! Επίσης, και η μάχη Saito-Kenshin, εκείνη η επική σκηνή που τον πνίγει με τη ζώνη κι αυτός τον χτυπάει με το θηκάρι-ή εκεί που ο Saito συνεχίζζει το gatotsu παρόλο που χει σπάσει η λεπίδα...και η κορυφαία ατάκα: "αν για να νικήσω τον Saito έπρεπε να σπάσω το σπαθί του, θα τον είχα σκοτώσει χρόνια πριν". Εκεί ανατριχιάζεις! Ωπα! Ασχημο αυτό. One-shot με sports κιόλας...δεν τα πολυδιαβάζω τα συγκεκριμένα αλλά αυτό φαίνεται ενδιαφέρον. Αυτό και το prince of tennins λέω να αρχίσω από sports, έστω κι αν δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους! ^^"
Οκτ 16 2011 22:21
Φωτογραφία

Χαχαχα, θεός ο Saito. Κοίτα την φάτσα του Sano. :P [IMG]http://fc08.deviantart.net/fs28/f/2008/150/0/5/Sanosuke_and_Saitou_by_Kuroi666.jpg[/IMG] Btw απο τις λίγες φορές που με έκανε ένα anime να ανατριχιάσω είναι η σκηνή που μάλωσαν για πρώτη φορά ο Saito με τον Sano, σπάει η λεπίδα του Katana του Saito και μετά το χώνει μέσα στο χέρι του Sano. SICK!!!~~~ To All the Way Down του Masanori Morita (απο τους αγαπημένους μου manga-ka btw). Το είχαν κάνει οι Toriyama's World πριν...εχμ....7 χρόνια και βρήκα ένα torrent αλλά δεν δουλεύει το link. :(
Οκτ 16 2011 18:06
Φωτογραφία

Kai → Napster

Ίσως είναι επειδή τα είδα μαζεμένα. Αν περίμενα 1-1 τη βδομάδα δεν αποκλείω ότι μάλλον θα μου φαινότανε κι εμένα έτσι. Παρόλα αυτά ο τρόπος που κατάφερε να το ξεκάνει ήταν αρκετά πετυχημένος θα έλεγα. Θα ξαναπώ βέβαια ότι δεν έφτανε σε τίποτα αυτά που είδαμε στην πρώτη σαιζόν. Χαχα, τόσο πολύ; Την πρώτη και τη δεύτερη του manga δεν τις κοίταξα καθόλου. Άνοιξα την τρίτη γιατί μόλις είχε κάνει update. Καλά το πρώτο κεφάλαιο ήταν επικό ως εκεί που διάβασα. Ο Kaiji σε "ραντεβού" XD Ε, μα φυσικά, εννοείται! Απλά δεν θέλω να το παραδεχτώ έτσι εύκολα. Θεός είναι ένας και δεν τον αλλάζει τίποτα. Κρίμα που δεν μπορώ να βρω πόστερ του να γεμίσω όλο το δωμάτιο να τον βλέπει το μάτι μου όπου και να γυρίσει να τον χορτάσω. Δεν μπορώ έτσι.
Οκτ 16 2011 17:57
Φωτογραφία

Napster → Kai

Tόσο πολύ σου άρεσε το Bog? Εγώ να σου πω την αλήθεια το βαρέθηκα γρήγορα. ~_~ Μιας και είπες για manga, είδα ότι άρχισε ένα group να το μεταφράζει και άρχισα την πρώτη season του Kaiji (manga). Όμαγκαντ...έχει πάρα πολλούς διαλόγους, συνέχεια μιλάνε και είναι λες και διαβάζω novel. :/ Ναι, για το extra το έλεγαν και στα επεισόδια του anime. Αλλά σίγουρα δεν θα το δεις για το extra, απλά δεν μπορείς να αντισταθείς στον [I]θεό[/I].:kill4u:
Οκτ 16 2011 17:46
Φωτογραφία

Ha ha, αποκορύφωμα ήταν όταν και οι δύο, αφού σταμάτησαν να μαλώνουν, συνειδητοποίησαν ότι ο μόνος που κέρδισε ήταν εκείνος τελικά! Ε χε χε... Α, χα χα, ναι θυμάμαι κι εγώ ότι είχα δει ένα demotivational που έλεγε ότι είναι ο πρώτος πραγματικός Emo ninja--με αιχμές για τον μικρόSasuke.Τσ τσ τσ, φυσικά και ήμουν μπροστά από την εποχή μου. Εξάλλου πάντα μ'άρεζαν οι χαρακτήρες που φαίνονταν βασανισμένοι κι ότι θα βγει κάτι που δεν ξέρουμε γι αυτούς... Ποιο? Χα χα, το πρήξιμο βοηθάει πολύ! Κάντο! Κι αν είναι και φιλότιμοι... :D
Οκτ 16 2011 09:11
Φωτογραφία

Broom Head...Lmao. xD Και ο Saitο θεούλης εκεί στην φυλακή που τους κορόιδευε και τους 2. Lol, πάντως μιας και είπες για emo, θυμάμαι ότι κάπου διάβασα ο Aoshi είναι ο πατέρας των emo. :P Μα Itachi? Συνήθως Sasuke ή Naruto βάζουν, εσύ ήσουν πιο μπρόστα εκεινή την επόχη φαίνεται... Απο χθες ψάχνω ένα One-Shot αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Μάλλον θα αρχίσω να πρίζω τους scanlators να το μεταφράσουν [I]αν και το έχει μεταφράσει ένα group. :( [/I]
Οκτ 16 2011 00:47
Φωτογραφία

Kai → Napster

Ο Kaiji και να κλαίει; Ασύνδετα πράγματα. Αυτά που ρέουν είναι κύματα ανδρίλας, τεστοστερόνης και θάρρους. Ναι, οκ, δεν έπιανε με τίποτα την πρώτη σαιζόν. Δηλαδή σκέψου, παίζανε πέτρα-ψαλίδι-χαρτί στην ουσία και παρόλα αυτά ήταν τόσο επικό. Το ίδιο και η γέφυρα, το ίδιο και οι λοτοί. Όντως το δεύτερο έχανε πολύ και το πρώτο κομμάτι δε μου άρεσε ιδιαίτερα σε ορισμένα σημεία, αλλά πωρώθηκα με το The Bog στο τέλος. Εκτός αφού πέθανα στο γέλιο σε μερικές παρομοιώσεις. Εκεί που πετάχτηκε μια ορδή από αθάνατα στρατιωτάκια Kaiji, έκανα pause και ξαναείδα τη σκηνή. Αν και λίγο που τσέκαρα το manga η 3η σαιζόν φαίνεται περισσότερο στο πνεύμα της δεύτερης αλλά δεν χάνω την ελπίζω ότι μπορεί στη συνέχεια να έχει και τίποτα καλύτερο. Να σου πω την αλήθεια, ψήθηκα άσχημα να δω και τις ταινίες επειδή στη δεύτερη απ' όσο είδα θα έχει και έξτρα γραμμένο από τον Fukomoto (συμπαθητικότατος κύριος).
Οκτ 15 2011 21:47
Φωτογραφία

E, εντάξει, τώρα εξηγείται. Και κάνουν και πολύ καλό δίδυμο οι rooster και broom head! Leave it to Saito να βρει τα πιο ταιριαστά ψευδώνυμα για τον καθένα! Κοίτα να δεις τι γινόταν. Ήμουν μικρό κι άμαθο και με είχαν παρασύρει τα όμορφα λογοτεχνικά emo κατάσταση ονόματα εξού και το πρώτο κομμάτι και είπα να το δείξω στους ανθρώπους του internet. Αλλά πως θα δείξω ότι βλέπω/διαβάζω anime/manga? Κότσαρε κι ένα Itachi από πίσω κι είσαι τζετ! Ήταν τότε που ακόμα το Naruto μου άρεζε αρκετά για να ασχοληθώ περισσότερο από ένα "το διαβάζω για να περνά η ώρα" θέμα.
Οκτ 15 2011 21:14
Φωτογραφία

Napster → Kai

Wow, pic με τον Kaiji να κλαίει. Σπάνιο! Κατάλαβα ότι δεν τον θεώρεις moe απο άποψη σχεδίου. :P Στη 2η season απλά ήθελα να δω περισσότερα παιχνίδια, τα βαριόμουν όταν έπαιζαν το ίδιο παιχνίδι για 10 επεισόδια. Απλά καταντούσε κουραστικό. Αλλά δε μπορώ να πω, είχε και αυτό ωραίο OST και καλούς χαρακτήρες. Άντε να δούμε και την Live Action να γουστάρουμε.:hero:
Οκτ 15 2011 17:53
Φωτογραφία

Ναι, απο τα γέλια έκλαιγα εκεί. Πραγματικά, απο τις πιο αστείες σκηνές του RuroKen. Έχω ψάξει και στα 2 sites που είπες + σε άλλα 5 αλλά δυστηχώς δεν...Εξάλου δεν είναι και απο τους πιο γνωστούς chars του RuroKen. :/ Πως σου ήρθε αυτό το name? Εννοώ να κολλήσεις το Itachi μαζί με το Fallen_Angel. :P
Οκτ 15 2011 17:48
Φωτογραφία

:3 Άντε καλέ, αλήθεια? Να φανταστώ έκλαιγες απ'τα γέλια? Δε θυμάμαι να είχε γίνει κάτι πολύ λυπητερό. Εκτός κι αν έκλαιγες επειδή το θεώρησες κατάντια...Ωχ, fanarts. Δύσκολο αυτό για μένα. Από sites ξ'ερω μόνο το DA και το pixiv που και τα δύο μου τα σύστησε η Kai. Lol, έτσι! Σου μένει... Μη με κρίνεις!!!!! Ήδη το θεωρώ τεράστιο και όχι τόσο καλό όνομα χρήστη αλλά τι να κάνω που όταν το χρσιμοποίησα πρώτη φορά ήμουν χαζή και άμαθη και τότε έβαλα αυτό, και χάρηκα: τι ωραίο και μεγάλο. Και μετά, αφού πήγα λύκειο και μετά, χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Αλλά πλέον είναι σήμα κατατεθέν μου. Σε όλα τα sites έτσι είμαι γραμμένη! xD
Οκτ 15 2011 09:59
Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Βρήκα μια [spoiler] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/6685808_m1.jpg[/IMG] [/spoiler] Πάντως δεν το εννοούσα από άποψη σχεδίου ή χαρακτήρα. Απλά ώρες-ώρες είναι τόσο αξιολύπητος, θυμίζει κουτάβι, που θέλεις να κάνεις *pat* στο κεφάλι του και να του πεις ότι "μπορεί να μην πάνω όλα καλά, αλλά εμείς είμαστε στο πλευρό σου".
Οκτ 15 2011 09:29