Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Napster

Δεν έφτανε την πρώτη σίγουρα. Το δεύτερο κομμάτι μπορώ να πω ότι τρωγότανε και με το παραπάνω. Είχε κάποιες δυνατές σκηνές, όχι σαν αυτές της πρώτης. :hahaha: Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ, αλλά τώρα θέλω να ψάξω για καμιά εικόνα με moe σχέδια για να γελάσω.
Oct 15 2011 07:23
Photo

Napster → Kai

Kaiji και πόρωση πάνε πάντα μαζί. Κρίμα που δεν ήταν τόσο καλή season όσο και η πρώτη. Όταν είχα τελειώσει την πρώτη season του (σε μια βραδιά) ήμουν κάπως έτσι... [SPOILER][IMG]http://oi51.tinypic.com/2dsq052.jpg[/IMG][/SPOILER] Kaiji [SIZE=5][B]+[/B][/SIZE] Moe?=Ίου~~~~
Oct 14 2011 23:33
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα που άργησες να απαντήσεις. :) Είναι και αυτό με τον Chou. Ειδικά εκεί στην φυλακή που μιλούσε με τον Sano ήταν όλα τα yen, τρελό κλάμα είχα ρίξει. Άντε θέλω να βρω και fanarts του. :( To Napster? Πριν κάτι χρόνια άρχισαν να με φωνάζουν οι φίλοι μου έτσι επειδή έμπαινε συνέχεια στο συγκεκριμένο site. xD To Fallen_Angel είναι ωραίο name αλλά νομίζω το Itachi δεν χρειαζόταν να το βάλεις. :P
Oct 14 2011 23:27
Photo

Kai → Napster

Ρε συ, όταν μας έρθει η τρίτη σαιζόν του Kaiji, μιας και σίγουρα ανάβεις ήδη λαμπάδες κεράκια και ό,τι άλλο έχει η παραγωγή, θύμησέ μου να ΜΗΝ το δω ongoing. Το δεύτερο μισό που το άφησα θέλοντας και μη και το ειδα μαζεμένο ήταν σκέτη πόρωση. Μιλάμε τελείωσε και ήμουν κάπως "NOOOOOO!". Γαμάτο το BOG, δαγκωνόμουν σε κάποια φάση γιατί με είχαν σκάσε αυτές οι μπάλες. Manly tears for the win. Still, Kaiji is so moe in his own way.
Oct 14 2011 22:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Sorry που με πήρε τόσο καιρό να απαντήσω, απλώς έτρεχα και μετά όταν καθόμουν βαριόμουν τόσο πολύ... :3 Αχ αχ αχ, αναμνήσεις δε λες τίποτα! Κι εμένα τότε ήταν πριν 5-6 χρόνια. Ω, τι εποχές κι εκείνες, όλα ήταν τόσο...περίεργα. xD Hum, το θέμα με τον Chou είναι πως είχες δει απ'την αρχή τον χαρακτήρα του. Αν τον είχες πάει σαν εχθρό σίγουρα θα σε χάλαγε η ξαφνική αλλαγή στρατοπέδων και ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Αν κι εγώ δε χαλάστηκα γιατί απ'τη μια το anime δεν τον ξανάδειξε αλλά κι απ'την άλλη στο manga με βγήκε πολύ φυσικό αυτό το comic relie duo με τον Sanosuke κι αυτόν. Κι επειδή το έχω απορία και βαρίεμαι να πηγαίνω στο αντίστοιχο thread και να ψάχνω, από που βγαίνει το ψευδώνυμό σου? ^^
Oct 14 2011 19:50
Photo

Α ναι? lol. Εγώ μόνο OP έβλεπα απο το internet cafe (πριν 5-7 χρόνια...). Ohh ze memoriez.... Τον Chou τον λατρευώ! Απο την μια χάρηκα που τον ξαναείδα στα επόμενα volumes αλλά απο την άλλη δεν μου άρεσε που άρχισε να δουλεύει με τον Saito. :/
Oct 11 2011 20:10
Photo

-.-" Eσύ είσαι καλά. Εγώ δεν είχα ακόμα το laptop μου τότε κι ο αδερφός είχε πάρει το pc στην Καβάλα κι αναγκαζόμουν να πηγαίνω σε internet cafe Τ^Τ Έτσι το είδα όοοολο. Αχα! Ε, αυτό το εξηγεί όσο να ναι. Καλά, ότι ήταν συμπαθητικός σίγουρα ήταν και δε σε χάλαγε σαν χαρακτήρας απλώς καλά, σε Gintama φάση έχει πολύ γέλιο. Χα χα, ο Chou...και το μαλλί του. Με το που τελείωσε το Kyoto arc και τον ξαναβλέπουμε στην δούλεψη του Saito -και τον είπα όλοι μαζί αξιολύπητο xD- μιλάμε με κόλλησε τόσο πολύ σαν μυστικός πράκτορας που έλεγα δεν υπάρχει άλλη δουλειά γι αυτόν.
Oct 10 2011 17:00
Photo

Απλά το DN δεν το έβλεπα στο σπίτι μου και δεν τα έχω δει όλα τα επεισόδια, πήγαινα σε φιλαράκια και το βλέπαμε γιατί είχε χαλάσει το pc μου. Έχω μια αδυναμία σε κάθε Okita που βλέπω σε anime/manga/live action και η [I]version [/I]του RuroKen είναι η αγαπημένη μου. Νομίζω τον είχαν δείξει και στα OVA. Πάντως εντάξει, ο Chou είναι ο αγαπημένος μου κακός σε anime/manga, τον λατρεύω και αυτόν, και το όπλο του [B]και το μαλλί του.[/B]
Oct 10 2011 16:51
Photo

Περίεργο γεγονός: κι εγώ τώρα τελευταία αυτό σκεφτόμουν. Wow! Περίεργες συμπτώσεις με τα μέλη του forum τώρα τελευταία... Ω Θεέ μου, ωραία το έφαγες βρε! Εγώ θυμάμαι τα έψαχνα να τα διαβάσω επειδή είχε μάθει ότι χει κι άλλο μετά το anime (μιλάμε για εποχές 2α γυμνασίου, 3η) και το θελα να το διαβάσω πολύ. Έτσι, 2 χρόνια αργότερα αφού έφαγα το ίδιο spoiler με σένα πήρα απόφαση και το κατέβασα. Ένα spoiler που χαλάστηκα είναι το [SPOILER=Inuyasha spoiler]ότι o Naraku είχε βάλει την Kikyo και τον Inuyasha να μαλώσουν επειδή ζήλευε.[/SPOILER] Αν και δεν τρελαίνομαι για το manga μου την έσπασε έτσι όπως το μαθα. Με τρέλανε το spoiler tag για το φύλο! xD Αλλά ρε συ ο Okita εμφανίστηκε ένα καημένο κεφάλαιο μόνο σε κάτι σελίδες, πότε πρόλαβε?
Oct 10 2011 16:33
Photo

A έχω φάει και αυτό το spoiler στο Death Note, και δεν με πείραξε ούτε και αυτό. xD Ίσως επειδή δεν μου αρέσει και τόσο το DN αλλά θέλω να το ξαναδώ. Το πιο χειρότερο spoiler? Χμμμ....Το spoiler που με πείραξε περισσότερο ήταν απο το RuroKen: [SPOILER]όταν και καλά πέθανε η Kaoru. Είχα μπει για να κατεβάσω τα επόμενα volumes και ένας έγραψε ότι ότι δεν ήταν η αληθινή Kaoru.[/SPOILER] Εμένα με σειρά μου άρεσαν οι: Kenshin Aoshi Seta Hiko Saito Chou Okita Sano Kamatari <μου αρέσει το όπλο [SPOILER][I]του[/I][/SPOILER]
Oct 10 2011 16:03
Photo

E, manly tears εσύ, βρύσες εγώ. Δεν είναι θέμα... Χα χα εγώ έχω αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται να το διαβάσω ποτέ το ΟΡ ολόκληρο για κανέναν λόγο οπότε τα spoilers δίνουν και παίρνουν. Αλλά γενικότερα δε μ'αρέσουν καθόλου μα καθόλου. Μα καθόλου. Το μεγαλύτερο spoiler που ψω φάει είναι [SPOILER=Death note spoiler]ότι ο L πεθαίνει.[/SPOILER] Και μετά απ'αυτό που μου το έδωσαν με απόλυτη αφέλεια και ήμουν έτοιμη να δολοφονήσω κάποιον αποφάσισα πως δε θα το αφήσω να ξανασυμβεί! Χμ! Αν και καταλάθος το κανα εγώ μια φορά...όχι αυτό που κάνανε και σε μένα, αλλά γενικότερα. Εσένα πιο είναι το χειρότερο spoiler που σε χουν κάνει? Ε, όπως και να το κάνουμε εμένα αγαπημένος χαρακτήρας από όοοοολο το manga το οποίο ήταν εξαιρετικό είναι ο Enishi. Μετά οι Aoshi, Saito, Hiko, Sanosuke, o sergeant Sagara και o Kenshin. Nα σε πω λίγο πολύ όλοι μ'αρέσουν αρκετά αλλά αυτοί ξεχώρισαν ιδιαίτερα. Και η Kaoru. Και ο Shishio αλλά πέρασα περισσότερη ώρα να φωνάζω να πεθάνει απ'ότι άλλοι στο παρελθόν! xD
Oct 10 2011 12:55
Photo

Το Watashitachi no Shiawase na Jikan το λάτρεψα όταν το είχα διαβάσει, δεν έκλαψα βέβαια αλλα έριξα 2-3 manly tears. E εντάξει, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν τα spoilers που βλέπω/διαβάζω στο OP. Εγώ που βλέπω μόνο το One Piece (anime) είχα φάει το ultra - mega spoiler ότι ο Ace είχε πεθάνει (για το manga λέω) την μέρα που βγήκε το συγκεκριμένο chapter και δεν με πείραξε και τόσο. Really? :P Εγώ πάλι είμαι Kyoto arc> όλα τα arc. xD
Oct 10 2011 12:37
Photo

Α, καλά, εγώ έκλαψα στη σκηνή της κηδείας του Hughes. Ω θεέ μου, ιστορική στιγμή. Η πρώτη φορά που έκλαψα σε οτιδήποτε τέτοιο. Και το αστείο είναι πως τώρα που αναφέρθηκες σ'αυτό μόλις διάβασα αυτό το "Watashitachi no Shiawase na Jikan" και έχω τρελαθεί στο κλάμα! Τ^Τ Σε καταλαβαίνω στην ιεράρχηση, κάπως συμφωνώ κιόλας. Αν και για μένα δεν είναι μίσος αλλά κατάντια. Κι εγώ τα έβλεπα αλλά τα σταμάτησα μετά από λίγο καιρό. Το Bleach με το που είδα και τα Bounto είπα Zetsouboushita ενώ στο Naruto είδα μόνο μέχρι το τέλος που ο Gaara χάνει. Μετά το manga κι άγιος ο θεός. Το One Piece, ντρέπομαι να πω πως είδα μόνο ότι έφεραν Ελλάδα. Και διάβασα λίγο το "the death of Ace" arc και μετά. ^^ Αχα, έτσι! Αν και στο manga, εγώ είμαι περισότερο Enishi arc>Kyoto arc.
Oct 09 2011 18:04
Photo

Το manga τελείωσε πριν 1 χρόνο, right? Τότε νομίζω το είχα αρχίσει. E καναντούσε χαζό + οι χαρακτήρες ήταν άσχημοι. xD Δεν συγκινηθηκα και δεν έκλαψα πουθενά (και ΝΑΙ, έχω καρδιά). Τς, τς....Naruto>Bleach>One Piece (Με σειρά.....εχμ....[B][I]μίσους[/I][/B]) Το Naruto το έβλεπα, ήταν απο τα πρώτα μου anime αλλά δεν μου άρεσε, το Bleach το σταμάτησα στο 110κάτι επείσοδιο και το One Piece ακόμα το βλέπω χωρίς να το θεωρώ καλό anime. xD RuroKen iz t3h b3sto! Ta OVA τα έχω λατρέψει όπως και την σειρά αλλά Kyoto Arc (της σειράς)>OVA.
Oct 09 2011 17:55
Photo

Αχα...Ναι ΟΚ, το καταλαβαίνω αυτό. Εξάλλου ήταν πιο επικό στο manga. Αλλά μα να μη σ'αρέσει η κατάθλιψη που λέγεται Saikano? Nτροπή ντροπή...:bahhh: Πάντως ειλιρκινά αφού το τελείωσα ήμουν και στη γιαγιά στο χωριό χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα, ήτανε και βράδυ, ήμουν σε φάση "δεν υπάρχει λόγος για να ζω πια...Πού είναι οι σκουριασμένες λάμες να κόψω τις φλέβες μου?" :himitsu: το ξέρω. Αλλά πως κι εγώ να μην τρολλάρω όταν το ξέρω? :kakaka: Αλλά επειδή ξέρω ότι σ'αρέσει και το RuroKen πρέπει να ομολογήσω πως τα OVA του είναι σίγουρα στα top μου με διαφορά! :3
Oct 09 2011 15:02