Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Napster

Oh yes dear colleague! E he he, Toujou rocks είναι η αλήθεια! Χμ, αλήθεια? Ενδιαφέρον! Εγώ έχω παρατηρήσει ότι συνήθως μου αρέσουν οι έξυπνοι...ή οι manly! xD Γιατί τον Toujou έξυπνο δεν τον λες. Αχ αχ αχ αχ, μην ξύνεις πληγές με τον Dante... Και ναι έχει το στυλάκι του αλλά όχι το coolness του στην ολότητά του δυστυχώς γι αυτόν! Οχο! Πολλά υποσχόμενο seto ακούω! Κάτσε να βγει αυτό και να μπει ο Yamamoto αλλά θα με πεις είναι καλό να κάνεις σχέδια βέβαια. Go for it! :riiight:
Οκτ 07 2011 23:33
Φωτογραφία

Napster → Fallen_Mpougatsa

Και 'συ Shinobi? OK. Εντάξει, γενικά τέτοιοι characters (old style japanese punks) πολύ μου άρεσουν σε ταινίες, games και manga/anime. Μου αρέσει ο Toujoυ και άμα θυμάμαι καλά είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας απο το συγκεκριμένο manga. Ο shirtless έχει το στυλάκι του Dante (DMC). :P O κάτω είναι ο πιο cool, nuff said! To επόμενο μου set θα είναι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας (όταν βάλω τον Yamamoto βέβαια). xD
Οκτ 07 2011 23:26
Φωτογραφία

Ha. Ha. Ha. Stalker, stalker αλλά κι εγώ ninja, no? Τσ τσ τσ τσ, δεν είναι επικός ο husbando? Και να σημειωθεί ότι ήμουν μεταξύ Toujou και Himekawa αλλά τελικά το κάψιμο του Himekawa με έψησε ότι αυτός είναι πιο κατάλληλος. Ήταν και πρώτη επιλογή! Εσένα? :D Όντως ρε συ! Ο άλλος είναι shirtless -fanservice please- και ο άλλος έχει ολόκληρη κιθάρα στο σρώμα των μαλλιών του και πάλι ο τύπος που κοιτάει προς τα κάτω με το κρυμμένο κεφάλι φαίνεται πιο badass. ^^ no problem!
Οκτ 07 2011 22:47
Φωτογραφία

Napster → Kai

Όντως άναψα πολλές στο Kaiji και όσες μου έμειναν τις χρησιμοποίησα για το RuroKen (γι' αυτό μαζί με το anime θα βγει και η live action, you know, extra λαμπάδα). ;) xD Σίγουρα θα το απολάυσεις περισσότερο απ' ότι εμείς που το έχουμε παίξει μιας και το mystery που έχουν τα Persona είναι απο τα καλύτερα σε J-RPG.
Οκτ 07 2011 22:46
Φωτογραφία

Lol, το postαρες κιόλας στο group του ΠΑΟΚ? xD Πςςςςς, τι φοβερό μαλλί έχει ο husbando σου στην πρώτη pic. Old style japanese punk, nice!!! ΟΚ, άντε είναι και δικός σου. Πάντως όταν τον είδα στο εξώφυλλο το ήξερα ότι ήταν awesome. [IMG]http://cdn.myanimelist.net/images/manga/2/48489.jpg[/IMG] Φοβερό στυλάκι. ^^ Thanks για το friend request.
Οκτ 07 2011 22:40
Φωτογραφία

Kai → Napster

:hahaha: Εμ, κι εσύ τις άναψες όλες στο Kaiji και είχαμε και αρνητικά αποτελέσμα και δες τι γίνεται τώρα. Το Ρ4 του πεταματού το είχες; Πέρα από την πλάκα, ευτυχώς δεν έχω ιδέα από το παιχνίδι και ίσως έτσι το απολαύσω περισσότερο.
Οκτ 07 2011 22:05
Φωτογραφία

Ha ha, go write it in the ΠΑΟΚ group! Nice one by the way! Το βλέπω το βλέπω, σε φαντάζομαι με ένα ματοκυάλι στο σπίτι σου να παρακολουθάς και να κάνεις blackmail τους γείτονες! Tch tch tch; Xanxus? No way; [S]that is a recent addiction[/S] he'd be an abusive husbando. [B]He[/B] is:[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=475445&postcount=203[/url] Edit: lol, έχεις κάνει claim τη waifu ακριβώς μετά από μένα! Όσο για τον άλλον στη μηχανή και με το katana: why can't we all share?
Οκτ 07 2011 21:59
Φωτογραφία

Napster → Kai

Χαίρομαι που σου άρεσε. Βέβαια εγώ ήθελα να γίνουν ακριβώς αυτά που έγιναν στο παιχνίδι αλλά τέσπα, χρειαζόταν μια extra λαμπάδα εδώ. No prob. :)
Οκτ 07 2011 21:40
Φωτογραφία

Μου θύμισες τώρα όταν είχα πάει Γερμανία αυτό το καλοκαίρι, έξω απο ένα γήπεδο -σε ένα μικρό τοιχάκι- είχαν γράψει "ΠΑΟΚ ΡΕ!" Yeap, είμαι καλός stealth-stalker εγώ. Ποιός είναι ο husbando σου είπαμε? Xanxus? Εγώ λέω η Kai να ανοίξει κανά μαγαζί με φωτογραφίες, ξες πόσα yen θα βγάλει? Ουυ~~~~ Υ.Γ. Ο χαρακτήρας με την μηχανή και το Katana είναι δικός μου, ΑΡΓΗΣΕΣ!!! :D
Οκτ 07 2011 21:39
Φωτογραφία

Kai → Napster

Τελικά το άρχισα το P4. Πολύ ενδιαφέρον το πρώτο επεισόδιο και τελικά χαίρομαι που δεν το άφησα για όταν ολοκληρωθεί, θα έχει περισσότερη αγωνία έτσι. So, thanks a lot :nod2:
Οκτ 07 2011 14:38
Φωτογραφία

HakunaMatata → Napster

:uhh: Είπαμε,όχι και στα 100...προς το παρόν,that is :sadist: :P
Οκτ 07 2011 14:04
Φωτογραφία

Napster → HakunaMatata

Απλά είναι απο τις [I]καλές [/I]μαθήτριες. Btw είναι 14 στα 100. xD
Οκτ 07 2011 13:01
Φωτογραφία

Oh lawl; epic argument: no background so it [B]must[/B] be Kubo! Kαι ναι, συμφωνώ απολύτως. Επίσης, ένας λόγος που μπορώ ευκολότερα να πειστώ είναι ότι αν σκεφτούμε τα ρούχα που έχει ζωγραφίσει για τους χαρακτήρες εύκολα τα δίνει και του τα κάνουν και χέζετ@ι στο τάληρο! Χα χα, επειδή όταν είσαι ΠΑΟΚ πρέπει να το πεις παντού. [S](είχαμε πάει Πράγα εξαήμερη και ήμαστε στην παλιά πόλη. Όλα ωραία και καθαρά παντού όλα τέλεια...αλλά σε ένα τοίχο, ο μοναδικός βρώμικος, γράφει με μαύρα γράμματα: ΠΑΟΚ Gate 4 xD)[/S] Oh, δεν ήξερα ότι το παρακολουθούσες το thread εκείνο. Ω, είσαι καλύτερος stalker από μένα. Αλλά είδες όμως? Λίγο ακόμα και μπορούσαμε να βάλουμε και τίποτα...τουλάχιστον δεν χάσαμε! ^^ Βλέπω τώρα το seto σου κι αναρωτιέμαι...λες να κάνω κι εγώ κανένα με τον husbando? Τι να κάνω δηλαδή που άχρηστη είμαι σ'αυτά, ή θα το ψάξω στο net ή θα πω την Kai πάλι. Κι επειδή αρκετά την έχω πρήξει απ'τον άλλον μήνα και μετά! xD
Οκτ 07 2011 12:45
Φωτογραφία

Yeap, δικό του είναι το μαγαζί (μάλλον). Most of the walls/backgrounds are white and plain so its obviously Kubo. Μάλλον είναι το μόνο group με ομάδα ποδοσφαίρου εδώ. xD Μα ΠΑΟΚ και Θεσσαλονικιός πάνε πάντα μαζί. ;) Το ξέρω ότι είσαι ΠΑΟΚ όταν είχες postάρει εκεί που μιλούσες ότι μπορούμε να νικήσουμε την Tottenham. :P Nice to meet you.
Οκτ 07 2011 12:28
Φωτογραφία

Ho ho ho :orly:? Δε σε αδικώ εφόσον κατάφερες την Κai να αλλάξει seto! Lol, o Kubo έχει πάει σε ένα άλλο επίπεδο αλλά είναι όντως δικό του το μαγαζί? Πολλά Αμερικάνικα βλέπω πάνω! xD Ατσα! Δεν περίμενα να δω εδώ γκρουπ για τον ΠΑΟΚ κι επίσης δεν ήξερα ότι ήσουν Θεσσαλονικιός! Κι εγώ από δω είμαι και ναι είμαι ΠΑΟΚ -οικογενειακή επιχείρηση you see-. :nod: yoroshiku onegaishimasu!
Οκτ 07 2011 09:45