Community Status Updates
Napster → Botsun
[IMG]http://www.emasoft.net/public/ljournal/hardgay.jpg[/IMG]
Say~~~
Όπως [I]ξέρεις [/I]είπα γουρούνια τους χαρακτήρες του manga, όχι εσάς. xD
Oct 22 2011 17:10
Botsun → Napster
[QUOTE=Napster;538371]
Άντε ρε γουρούνια που τα ξέρετε όλα.
[/QUOTE]
Όχι και γουρούνι ρε αδελφέ,συνήθως η μάνα μου με λέει κοπρόσκυλο και γάιδαρο.Διάλεξε ένα από τα δύο,για να μην χαλάσουμε την καρδιές μας ! XD
Oct 22 2011 17:05
Napster → Fallen_Mpougatsa
Ωραία, thanks. Το ξαναείδα. :P
Btw βγήκε καινούργιο chap. Gamaran. :P
Oct 21 2011 23:35
Fallen_Mpougatsa → Napster
Effing chapter 59-60.
Lol, αν τα διαβάσει θα κλαίει μη λυγμούς, ειδικά σ'αυτό.
Oct 21 2011 21:53
Lololol σε ποιό chap είναι αυτό btw? Θέλω να ξαναδιαβάσω το συγκεκριμένο chap.
Ωραία, πες της να διαβάσει την θρυλική τριπλέτα RuroKen-Sidooh-Vagabond.:8): (:P)
Oct 21 2011 21:52
I'm starting to like Gen much much more as the story progesses! And as they say: the instinct of a woman is never wrong. :8):
Oct 21 2011 21:52
Ακόμα χειρότεραααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!! Το διαβάζω τώραααααααααααα! Γιατί θεέ εκεί ψηλά γιατί γιατί γιατί????
Και ναι της άρεσαν. ^^ Της αρέσουν τα ιστορικέ γενικότερα οπότε έτσι ψήθηκε :kakaka:
Oct 21 2011 21:48
Όπα....άρεσαν στη μανά σου τα OVA του RuroKen!?!? Wow! :D
Όχι, όχι...xD Όταν είπα πέθανε [I]εκείνος [/I]εννοούσα τον Asakura (άμα θυμάμαι καλά έτσι τον λέγανε). :P
Oct 21 2011 21:44
Οχο! Ευκαιρία! xD
Χα χα, όχι όχι δεν έχου φτάσει σ'αυτό το σημείο ακόμα αν και η μαμά μου έκατσε και είδε μαζί μου τα 2 πρώτα OVA του Kenshin. Και της άρεσαν. Ω ναι!
ΟMFG! Για το Fate/Stete Night έλεγα! Τ^Τ Πεθαίνει καλέ ο Shoutaro????? Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, κι άλλος fave character πεθαίνει! Buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Είδες τι σε λέω? Κανείς δεν ξεφεύγει! Σνιφ σνιφ σνιφ...
Oct 21 2011 20:48
Heineken ήταν, επειδή είμαι καλός άνθρωπος σου δίνω και την δικιά μου (μιας και εγώ δεν πίνω). xD
Στην αρχή νόμιζα έγραψες ότι και οι γονείς σου θα έβλεπαν το Fate/Stay Night. :P Αχχχ είχα βάλει το καλόκαιρι την μάνα μου να δει Death Note (την live action) και μου είπε ότι τις αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες και μετά απο 10 λεπτά αποκοιμήθηκε. :/
Ποιόν απο τους 2 πρωταγωνιστές? o.O Μην μου πεις τον Shoutarou. :( Όταν πέθανε εκείνος, είχα ρίξει 2 manly tears (τα μέτρησα). Αχχχ το Trigun θέλω να το δω πολύ. ^^ Στα τελευταία chaps του Sidooh πάντως πολύ ωραίο έχει γίνει.
Βγήκε και ένα side-story (νομίζω) manga του Sidooh (1 volume), τώρα περιμένουμε να το μεταφράσει κανά group.
Oct 21 2011 18:01
Ω, ευχαριστώ για τη μπύρα. Ήταν heineken ή μύθος? Γαιτί Amstel δεν πίνω! xD
Kαλέ μην το αρχίζεις έτσι! Με σκιάζεις! Χα χα, σοβαρά τώρα αρχίζω να πιστεύω πως είναι αρκετά ρεαλιστικό. Αν και δυστυχώς το έχω αφήσει εκεί εφόσον εχθές είδα όλο το Fate/Stay Night σε μια καθησιά από το 8-24 πλυν ενός δύωρου διαλείμματος που ήρθαν οι γονείς κι έπρεπε να με δουν κι αυτοί λίγο! xD Αλλά σήμερα ή αύριο θα είμαι up-to-date (και ναι, έτσι κάνω, το αφήνω και μετά το τελειώνω όλο μαζί).
Μου άρεσε αρκετά αν και τον πρωταγωνιστή μέχρι ένα επισόδειο ήθελα να τον χτυπήσω! Να του δώσω μια σφαλιάρα και να μπει ο εγκέφαλός του στη θέση του. Αλλά μετά από ένα σημείο άρχισε να φτιάχνει οπότε μου έφυγε ο θυμός που πέθανε κι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας [B]έτι μία φορά[/B]. Τι Trigun, τι Gankutsuou, μέχρι και στο shounen του κερ@τά Naruto πέθαναν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες (Itachi, Jiraiya, Asuma). Αν πεθάνει κι ο Shikamaru το παρατάω επι τόπου όμως! Για να επιστρέψω στο άλλο βέβαια, μου άρσε αρκετά το πως πήγαινε η πλοκή του και το ότι ήταν πολύ αληθοφανές το τέλος κι όλη η πορεία του μέχρι εκεί.
Τ^Τ Όσοι αγαπάω πεθαίνουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυν!
Oct 20 2011 13:50
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;537730]Eγώ ψηφίζω [B]Kenshin[/B]! Έτσι γιατί αυτοί οι τέσσερις είναι μόνο το 0.1% όλων των πρωταγωνιστών και ντροπή που υπάρχουν μόνο αυτοί! Αντί να κάνεις μια λίστα από δώ μέχρι εκεί για να υπάρχει ποικιλία. Τσ τσ τσ, καταδεικνύω το poll ως στημένο και χωρίς φαντασία τον άνθρωπο που το έκανε. Χμ![/QUOTE]
:3 :drinks:
Για πες τώρα που είσαι? Πόσους θανάτους είδες μέχρι τώρα στο Sidooh... :P
Σου άρεσε το Fate/Stay Night? o.O Δυστηχώς όταν είχα αρχίσει το Fate/Stay Night, είχα αρχίσει και άλλα anime (τα οποία ήταν πάρα πολύ καλά) και τελικά το F/S Night δεν το συνέχισα. Θα δούμε...το μόνο που θυμάμαι είναι το υπέροχο τραγούδι στο opening. xD
Όσο για το τελευταίο που είπες θα σου απαντήσω με ένα δικό σου post.
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;537912]. . .όταν κάθεσαι και κάνεις μια λίστα στο μυαλό σου με πόοσους από τους αγαπημένους σου χαρακτήρες [B]δεν[/B] έχουν πεθάνει σ'αυτό που βλέπεις και πλέον όσοι πεθαίνουν απλώς τους διαγράφεις με μια εκπαιδευμένη στοϊκότητα ενώ αναρωτιέσαι γιατί o τίτλος "Favourite character killer" δεν σου έχει δοθεί ακόμα.[/QUOTE]
Απλά υποκλίνομαι.
Oct 20 2011 13:41
Χα χα, πώς λέει το τραγούδι "όλα θέλω να τα ξέρω όλα" αυτός "όλα θέλει να τα έχει, όλα". Και ναι, είναι αρκετά ανανεωτικό που είναι αληθοφανές: και οι θάνατοι σωστοί και οι "shounenιες" περιορισμένες και όλα εκεί που πρέπει να μπουν. Τελικά εμένα fave character έγινε ή μάλλον σιγουρεύτηκε σαν τέτοιος ο Kiyozou/Kizou -γιατί ούτε οι μεταφραστές δεν είναι σίγουροι-.
Και σε ένα άσχετο note, τελικά τελειώνω το Fate/Stay Night. Mέχρι τώρα είναι αρκετά καλό μπορώ να πω και άκρως ενδιαφέρον (είμαι στο 19 απ'τα 24). Άντε να δούμε το τέλος πώς θα πάει.
Κι ένα έχω να πω: γιατί όσοι χαρακτήρες πηγαίνω πρέπει να πεθαίνουν????
Oct 19 2011 17:36
Μπορεί...
Χαίρομαι που σου άρεσε. Όλα τα manga Tsutomu είναι ωραία, πολύ ωραία manga έχει κάνει με unique art. O μίκρος όλα τα θέλει, απο ένα τραίνο μέχρι και πλοίο. :P Σαν σύνολο είναι ωραίο και γενικά μου αρέσουν manga με samurai/ninja που είναι ρεαλιστικά.
Axxx...ξες πόσο καιρό περίμενα group να συνεχίσει την μετάφραση του manga...:if:
Oct 19 2011 14:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed