Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Scorpion → Zoro
Γεια χαρα Ζoro τι κανεις εχουμε να τα πουμε πολυυυυυυυυυ καιρο,αυτες τις μερες εχω βαλει σκοπο να τελειωσω το one piece και βλεπω 10 επισοδεια την ημερα ΚΑΨΙΜΟχεχεχε
εχω φτασει στο 376 εκει π ειναι ο zoro ειναι ετοιμοςς να αντιμετωπισει τον kuma tyrant ειδα κατι επικες μαχες nightmare luffy -odz και ενα σωρο και περιμενω να δω τι μαχες θα χουν και τα επομενα επεισοδεια
Απρ 24 2009 18:26
Casshern → Scorpion
Nai einai tromero paixnidi,pio kalo apo to original, kai o Vergil, exei tromeres kai poly dinates epitheseis
Μάρ 28 2009 00:24
Casshern → Scorpion
[B]Yup ,και επισης τα περισσοτερα πχ το 3, το 3 Special Edition και το 4,τα εχω τερματισει στο Dante Must Die Mode, που πραγματικα,χαιρεσαι να ριχνεις αγριο ξυλικι και σαπισμα![/B]
Μάρ 25 2009 21:29
Casshern → Scorpion
[B]Ενοειται ρε φιλος,το game δεν παιζεται,ενα απο τα καλυτερα απλα!Υπομονη τωρα μεχρι να βγει το 5 xd, το 3 και το 4 ειναι οι fav μ σειρες,παντως ρε οταν παιζεις και ακουγονται οι metallies/rockies ειδικα στις boss μαχες, ειναι ολα τα λεφτα[/B] ,[B]respect![/B]
Μάρ 24 2009 23:39
Dante80 → Scorpion
Σε παρακαλώ άλλαξε την sig σου, αυτή που έχεις τώρα έχει 900kb+ filesize.
Μάρ 23 2009 20:53
iristella → Scorpion
Καλώς μας ξαναήρθες. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Η παρουσία σου κάθε άλλο παρα δυσάρεστη και εκνευριστική είναι. Have fun scorpion και καλό Posting.
Μάρ 21 2009 20:32
Scorpion → iristella
ΟΟΟΟ.Iristella εγινες moderator.Συγχαρητιρια.Εχεις γινει εδω και πολυ καιρο;Εγω τωρα το ειδα γιατι δεν εμπαινα στο φορουμ για ενα διαστημα.Αλλα ειπα να επιστρεψω και να σας τσαντισω με την παρουσια μου:hahaha::ureshii:
Μάρ 21 2009 19:29
Yunancy → Scorpion
[B]aaaaaaa ξεχασα να σου πω οτι ξεκινησα να βλεπω το Devil may cry το ανιμε...ρε συ ειναι εντελως διαφορετικο απο το βιντεο παιχνιδι!εχει πολυ αιμα ,εχει κανει πολυ μακρομουτσουνες τους ηρωεσ[λολ] και το κριοτερο εχει πολλυ σκοτεινες σκηνες και με ζαλιζουν ΧΔ[/B]
[B]εσυ κατα τα αλλα,τι νεα?[/B]
Ιαν 13 2009 12:17
Yunancy → Scorpion
[B]πως περασες τα χριστουγεννα?πηγες σε κανα χωριο?^_^
[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon%202/killyoucat.jpg[/IMG][/B]
Δεκ 31 2008 00:32

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται