Jump to content

Community Status Updates

Photo

Scorpion → ichigo13

Τοτε καλυτερα μην μου πεις γιατι το μανγκα δεν το χω διαβασει καθολου.Αμα ειναι θα τον περιμενω να ερθει και στο anime .
Dec 11 2008 17:13
Photo

ichigo13 → Scorpion

Nαι αλλά δεν ξερώ αν θες να μάθεις κι άλλα,γιατί είναι από το manga και δεν το έχειδείξει ακόμαστο anime! Πάντως αν θες να σου πω λίγα πράματα παραπάνω πες μου να σου στείλω pm :)!
Dec 11 2008 15:34
Photo

GkLoc → Scorpion

Συνολικα εχει 95 επεισοδια[kill me now..xD] Nαι και εγω ακουσα οτι το επαιζε παλια,αλλα δεν ο ειχε πιασει ποτε το ματι μου.. Το Hajime No Ippo ναι ειναι με μποξεριστες αλλα ειναι απλως φοβερο Anime,και να μην σαρεσει το μποξ θα αγαπησεις το συγκεκριμενο,ασε που ειναι σταθερα το καλυτερο Anime Ξυλου που εχει βγει...
Dec 11 2008 13:39
Photo

Scorpion → GkLoc

Το hajime no ippo δεν ειναι ανιμε με μποξεριστες;;Το Rurouni Kenshin το εβαζε και στο μακεδονια ΤV αργα το βραδυ αν δε κανω λαθος.Ειχα δει δυο τρια επισοδεια.Συνολικα ποσα εχει;
Dec 11 2008 13:35
Photo

Scorpion → Yunancy

Dante ftw.Ο αγαπημενος μου χαρακτηρασ.Ειδικα τωρα που μεγαλωσε ειναι ακομα πιο κουλ.Και ο Νερο ειναι ισχυρος δεν λεω,αλλα σαν τον dante κανεις.Εχει ακουστει οτι ο Νερο ειναι γιος του βερτζιλ
Dec 11 2008 13:31
Photo

GkLoc → Scorpion

Mπα εμενα δεν μου φανηκε και πολυ συντομο,θα δεις μετα εχει και καποιες φασεις που ειναι λιγο βαρετες,αλλα αιμα εχεις να δεις μπολικο ακομα,ΛΙΤΡΑ! Να αρχισεις το Soul Eater,ειναι απ'τα πιο ωραια Shounen και τελειως χαβαλετζιδικο,θα λωσεις στα γελια οταν το βλεπεις,το Soul Eater μπαινει στο ζουμι απ'ο 3ο επεισοδιο και μετα... Εγω απο χθες αρχισα Rurouni Kenshin,το οποιο τα σπαει,και επισης προγραματιζω να δω τα Old time classics,Dragonball,Dragonball Z k GT,και επισης ενα πολυ παλιο Anime που επαιζε και στην ελληνικη τηλεοραση το SDF Macross,ειναι Mecha anime... Παντως αυτα που θελω να δω παρα πολυ και δεν μπορω απο ελειψη σκληρου ειναι το Hajime No Ippo k Gintama,που στα προτεινω με τα 1000,τα σπανε απλα και τα δυο^^
Dec 11 2008 13:07
Photo

Yunancy → Scorpion

[B]περιμενες μια special εμφανιση του Βερτζιλ?ρε συ αυτος εχει πεθανει χαχαχ ασε εγω ειμαι τρελη φαν της Lady..τελικα ο Dante ποια γουσταρει? τη ξανθια η τη Lady?lol κοιτα εγω προτιμω τον Νερο απο τον Νταντε,ειναι ποιο καλουλης και γλυκος...ο Νταντε απλα ειναι πολυ κουλ και χαλαρος...εσυ ποιον προτιμας?he doesnt givew a damn lol[/B]
Dec 11 2008 13:05
Photo

Scorpion → ichigo13

Ichigo13 απ το one piece ειναι ο τυπας στο avatar σου;;;
Dec 11 2008 12:52
Photo

Scorpion → GkLoc

Γεια χαρα Gk !Σημερα ειδα το πεμπτο επεισοδειο του βασιλισκ,μιλαμε χυθηκε πολυ αιμα.Ο Tenzen τελικα δεν ειναι τοσο μακακας ,να σου πω την αληθεια αρχιζω και τον συμπαθω.Το κακκο με αυτην την σειρα ειναι οτι ειναι πολυ συντομη.24 επεισοδεια ελεος.Αφου την τελειωσω λεω να αρχισω soul eater.Εσυ τι εγινε;Με τι πωρωνεσαι αυτον τον καιρο;
Dec 11 2008 12:47
Photo

Scorpion → Yunancy

Να σε ρωτησω κατι.Γιατι μου αφησες το ιδιο μυνημα δυο φορες στο προφιλ μου:kakaka:;;
Dec 10 2008 20:17
Photo

Scorpion → Yunancy

το ξερω ρε συ αλλα αυτοι βαλανε αιμα,ουτε γω ξερω γιατι.Οπως και να το κανεις το ανιμε τα σπαει,σου ειπα η ιστορια ειναι ολοκαινουργια .Περιμενα και γω στο τελευταιο επεισ μια special εμφανιση Nero 'η Vergil αλλα τιποτα δεν εγινε.
Dec 10 2008 14:44
Photo

Yunancy → Scorpion

[B]τι εννωεις οταν λες οτι εχει αιμα?μα καλα αφου στο παιχνιδι παντως δεν ειχε καθολου αιμα....λολ πως τους ηρθε και εβαλλαν στο ανιμε?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ase.gif[/IMG]..... το ανιμε βρισκεται χρονολογικα αναμεσα στο dmc 3 kai dmc 4?????[/B]
Dec 10 2008 03:05
Photo

Yunancy → Scorpion

[B]τι εννωεις οταν λες οτι εχει αιμα?μα καλα αφου στο παιχνιδι παντως δεν ειχε καθολου αιμα....λολ πως τους ηρθε και εβαλλαν στο ανιμε?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ase.gif[/IMG]..... το ανιμε βρισκεται χρονολογικα αναμεσα στο dmc 3 kai dmc 4?????[/B]
Dec 10 2008 03:05
Photo

Scorpion → GkLoc

Ναι το αρχισα και με χει πωρωσει.Δυστυχως εχω δει μονο το πρωτο επεισοδειο και αυτο στην ξεπετα μιας και εκατσα να τω δω λιγα λεπτα πριν παω αγγλικα.Αυριο θα το συνεχισω.Εχω περιεργεια να δω τι μου επιφυλασουν τα επομενα επεισοδεια.
Dec 09 2008 22:24
Photo

GkLoc → Scorpion

Scorpion πες μου οτι αρχισες το Basilisk να τα παιξω:oo:,μολις χθες το τελειωσα και ειναι απ΄τα αγαπημενα μου,πολυ φοβερο Anime με τρελο Animation,που εχεις φτασει?Kαταπληκτικος ο Yashamaru....:smokingg:
Dec 09 2008 21:43