Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

Όλοι είναι άπαιχτοι,αλλά πάω φοβερά τον Black Star~Yahooo!
Μάι 10 2009 18:41
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

ειμαι στο 33 στο soul eater ασε περιμενω να βγουν τα καινουργια επεισοδεια one piece και bleach μετα θα αρχισω berserk ευτυχως υπαρχονυν πολλες καλες σειρες. Απ το soul eater ποιος σαρεσει;
Μάι 10 2009 17:56
Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

Πως τα πας με το Soul Eater nakama?Εγώ μόλις πριν από λίγο το τελείωσα,τι να πω,επικό μέχρι το τέλος,φοβερό Shonen και μακάρι να το συνεχίσουν κάποτε! Α και να πιάσεις αμέσως το Berserk,τα σπάει άγρια,να προσέχεις μόνο την υπερβολική βια(τι να προσέχεις,στοίχημα ότι θα σου αρέσει περισσότερο έτσι XD)! Eγω επιασα το One Outs,καλο το πρωτο επεισοδιο,θα δουμε στην συνεχεια τι εχουμε να δουμε...
Μάι 09 2009 22:28
Φωτογραφία

Adventurer → Scorpion

Γεια σου Scorpion. Θα ηθελα να σου θυμησω οτι συμφωνα με τους Κανονες του φορουμ μας οι υπογραφες δεν πρεπει να ξεπερνουν τα 250 pixels σε συνολικο υψος, ενω η δικη σου βρισκεται στα 381 pixels. Σε παρακαλω μικρυνε την.
Μάι 05 2009 03:11
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Nai ρε συ χαχα ασε και γω αυτο που εκανεες εσυ επρεπε να κανω ειναι σπαστικο να βλεπεις ενα επεισοδειο την μερα,ασε εχω τελειωσει και το bleach και ειπα να αρχισω καινουργια σειρα ξεκινω με soul eater και μετα berserk (ανιμε)...
Μάι 03 2009 16:10
Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

Που εισαι ρε Scorpion,τελειωσες το One Piece?Μπραβο μπραβο,τρελα πραγματα γινονται ετσι?Εγω το σταματησα στο 379 για να μαζεψω επεισοδια και εχω μαζεψει μπολικα^^ Το Soul Eater ειναι το Anime που βλεπω και εγω αυτον τον καιρο και ναι,τα σπαει αγρια και ναι,ειναι 51 επεισοδια και τελειωνει εκει,το manga ομως ακομα συνεχιζεται απο οτι εχω ακουσει οποτε αμα θες οποτε το τελειωσεις ριξε και μια ματια και εκει..^^
Μάι 03 2009 15:22
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

για χαρα gk τι κανεις???Τι βλεπεις αυτον τον καιρο ;εγω τελειωσα το one piece και αρχισα soul eater,και ηθελα να σε ρωτησω to soul eater εχει τελειωσει στα 51 επεισοδια η βγαινουν ακομα καινουργια??
Μάι 03 2009 13:05
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Nαι και μενα αυτες οι αθωες εικονιτσες μαρεσουν χεχε τεσπα ναι ξερω αρκετα site ευτυχως δεν ειναι αυτο το προβλημα.Τεσπα θα αρχισωω soul eater γιατι ειναι και μικρο και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΑΩ το one piece!!!
Μάι 03 2009 11:52
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Ωραίος, από δω και πέρα κάνε θησαυρούς σου [URL="http://www.animecrazy.net/category/more-running-anime/one-piece/"]αυτό[/URL] και [URL="http://yibis.com/index.php"]αυτό[/URL] το site, το πρώτο για ταχύτητα και το δεύτερο για ποιότητα. Υπομονή, άλλες 1-2 μέρες για το επόμενο! :nanana: [CENTER][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/3566/camieluffy001.jpg[/IMG] [FONT=Arial][SIZE=1]αθώα εικονίτσα... απλά την είχε στο site των yibis και δεν αντιστάθηκα... kawai little camie! :blingeye2:[/SIZE][/FONT][/CENTER]
Μάι 03 2009 05:11
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Ναι θα περιμενω να βγει το καινουργιο δεν εχω και αλλη επιλογη χαχα. Εχω δει και ολα τα επεισοδεια του bleach και δεν εχω να δω τιποτα αλλα ενταξει θα ψαξω και θα βρω κανα καλο ανιμε μικρο κιολας μαλλον soul eater:drink:[IMG]http://st.deviantart.com/minish/main/blank.png[/IMG]
Μάι 02 2009 11:57
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Welcome to the club, ατελείωτα βασανιστήρια και υπομονή σε περιμένουν για να παραμείνεις στον δρόμο του anime... αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει πιο πολύ να τα βλέπεις στην οθόνη και να μην πιάσεις το manga. ;) Ακόμη 3-4 μέρες για το επόμενο λοιπόν, υπομονή! :'D
Μάι 01 2009 00:56
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

zoro το τελειωσα το One piece αντε να βγει το καινουργιο δεν μπορω να περιμενω θελω κι αλλο one piece!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απρ 30 2009 22:25
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Wao, με το σημερινό μόνο 5 επεισόδια σου λείπουν δηλαδή... κατακάηκες! :b Ναι, ο (Trafalgar) Law είναι και ο fave της πλειοψηφίας άλλωστε (και εμού^^)... 2ος ο Kidd! ... έχω φάει και μερικά manga spoilers, ειλικρινά δεν φαντάζεσαι πιο κει τι μας περιμένει. :P
Απρ 26 2009 16:48
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

xaxa λιγο ακομα θελω για να σας φτασω βεβαια,σημερα ειδα μεχρι και το 393,ειδα και τους supernova και ιδιαιτερη αδυναμια εχω σε αυτον [IMG]http://i282.photobucket.com/albums/kk253/Kiaooftheblade/Law-1.png[/IMG] Τrafalg law το λενε η καπως ετσι.
Απρ 26 2009 16:21
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Γειά σου Scorpion, όντως καιρό είχαμε να τα πούμε! ... (ξανα)κάηκες με την σειρά βλέπω... και χαίρομαι. XD Mεγιές για το Franky set καταρχάς, πολύ πετυχημένο... κατά δεύτερον, ναι, αφού σου άρεσε το Thriller Bark (εμένα δεν με τρέλανε, λίγες φάσεις του μου άρεσαν) επόμενο ήταν να σου αρέσουν τα 376 & 377, ήταν από τα πιο epic της σειράς. :P Στα επόμενα σε περιμένουν μόνο καλά: λίγα fillers, τρελή suspense και μάχες... μην βιαστείς υπερβολικά μόνο γιατί θα ξενερώσεις να περιμένεις κάθε εβδομάδα νέο επεισόδιο! Όταν φτάσεις κι εσύ στα τωρινά πάντως, προετοιμάσου για (άλλο) ένα από τα καλύτερα arcs της σειράς. ^^
Απρ 26 2009 16:10