Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Μια χαρά μου ακούγεται να διαβάσεις την Golden Age αφού τελειώσεις το manga... έτσι και συνεχίζεις την ιστορία τώρα που την έχεις περιέργεια και δεν χάνεις την ανάπτυξη της GA στο manga... θα 'ναι πιο εύκολο κιόλας αν έχει περάσει καιρός! ΥΓ: Btw τελευταία όλο σε One Piece threads σε ψαρεύω... να υποθέσω ότι σε πήραμε από τους Bleachtards και τώρα προτιμάς το OP στην σύγκριση; :P
Μάι 28 2009 21:33
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

2 το μηνα;;!Ναι τον ξερω τον seprico τον ειχες βαλει για αβαταρ παλια και σε χα ρωτησει ποιος ειναι.Ηθελα να δω τοσο πολυ τι εγινε στη συνεχεια οπωτε διαβασα τα πρωτα 8 τσαπτερ και μετα πηδηξα(μην παει το μυαλο σου σε τπτ πονηρο) :@την Golden age .Δεν αντεχα καταλαβαινεις... Οταν τελειωσω το μανγκα θα γυρισω να διαβασω την golden age.
Μάι 28 2009 21:23
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

I see... well, χαιρετισμούς στην sis λοιπόν... αν και απέτυχα ως προς το Berserk (damn, Griffisu fan μου βγήκε κιόλας >:/ , τουλάχιστον ήταν Misa fan. ;p Τον Serpico που τον ξέρεις; Ξεκίνησες την σειρά spoilerιασμένος απ' όσο καταλαβαίνω... κοινή πάθηση. :P Αν και δεν νομίζω κανένα arc να συγκρίνεται με την Golden Age και τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά... μην βιαστείς υπερβολικά μόνο γιατί, σαν το τελειώσεις, το κάθε chapter βγαίνει όποτε του καπνίσει του mangaka και έχει ακόμη πολύ ψωμί μέχρι να τελειώσει... σκέψου ότι αν βγάλει 2 chapter το μήνα πανηγυρίζουμε... :P
Μάι 28 2009 21:11
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Διαβασα τα πρωτα 8 chapter Που διχνουν τις περιπετειες του gutts με το elf.Τωρα θα κατσω να διαβασω απο το 107 και μετα μιας και τα προηγουμενα(9-106)τα ειδα στο ανιμε.Στο 107 εδιξε που ξυπνησε ο gutts και ειδε την Casca που δν τον θυμοταν να σ θυμησω:P κριμα ρε φιλε...
Μάι 28 2009 13:31
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

H dark venus εχει γινει admin σε ενα αλλο φορουμ και εχει να κανει πολυ δουλεια.Ειχε δει καμια δεκαρια επεισοδια απ το berserk και της αρεσε ο griffith.Την τελειωσα την σειρα να σου πω και δν μαρεσε το τελος αλλα οντως τωρα καταλαβαινω καλυτερα το πρωτο επεισοδιο.Αρχισα και το manga Και σκοπευω να το τελειωσω .Θελω να δω και τον seprico!!!Εμμ τι αλλο... ΑΥΤΑ:P
Μάι 28 2009 10:23
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Yes, they do: [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1817&highlight=berserk"]anime[/URL] κ [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1923&highlight=berserk"]manga[/URL]! ;d Λοιπόν τώρα, σχετικά με το τέλος του anime, μιας και σε βλέπω για σίγουρο fan πια, εγώ μέχρι τώρα πρότεινα σε όσους έχουν δει την σειρά να πιάσουν το manga από την αρχή αρχή και να διαβάσουν ακόμη και τα όσα είδαν στην οθόνη, έτσι έκανα και εγώ. ... και αυτό γιατί, πέραν του ότι υπάρχουν μερικά σημεία που είτε αποδόθηκαν καλύτερα στο manga είτε κόπηκαν εντελώς στο anime και δεν τα έδειξαν καθόλου, αξίζει πολύ κατά την γνώμη μου να δεις πως διαδραματίζεται η ιστορία καθαρά από το χέρι του mangaka. Αυτή είναι η συμβουλή μου λοιπόν, διάβασε τα πάντα... δική σου η επιλογή μετά όμως! :) ΥΓ: Η αδερφή σου η Dark_Venus που χάθηκε btw; Έχει καιρό να μπει... όχι τίποτ' άλλο αλλά είχα ψήσει κι αυτήν για το Berserk anime και αν θυμάμαι καλά απέτυχα (το πασάρισμα της σειράς σε κοπέλες είναι 2x πιο δύσκολο απ' ότι σε αγόρια XD)... χαίρομαι που σε σένα άρεσε όμως!
Μάι 28 2009 03:36
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

υπαρχουν τετοια thread?Δεν το χω ψαξει.Ξεχασα να σου πω οτι στο berserk ειμαι στο επεισοδειο 20οπωτε τελειωνω συντομα τη σειρα . δν συνιθιζω να διαβαζω manga αλλα με το berserk θα κανω μια εξαιρεση.Γι αυτο θελω να σε ρωτησω οταν τελειωσω την σειρα να αρχισω το Manga απο το chapter 1 η απο καποιο αλλο ?Ρωταω γτ μπορει το manga να ξεκινα απο κει που τελειωνει το ανιμε και δν ξερω...
Μάι 27 2009 17:34
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Ouch, ναι indd ξέχασα να σε προειδοποιήσω ότι συνήθως αποτρέπω τους νέους στην σειρά από το να δουν το πρώτο επεισόδιο... ή στην καλύτερη να το κάνουν αφού δουν το τέλος της, ξεκινώντας από το 2ο και μετά. Και αυτό γιατί περιέχει spoilers για το τι θα γίνει τελικά... ουσιαστικά λαμβάνει χώρο μετά τα γεγονότα του τέλους... οπότε ξέχασέ το μέχρι να την τελειώσεις αν μπορείς! Καλό κάψιμο, drop by και κάνα post στα αντίστοιχα threads του! ;)
Μάι 24 2009 22:28
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

Καλως σας βρηκα ,θα θελανα σε ρωτησω κατι τα γεγονοτα του πρωτου επεισοδιου γινονται μετα απ αυτα που βλεπουμε στα επομενα επεισοδια;;;;;;;;;
Μάι 24 2009 21:30
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Αυτά είναι... πιο κει να δεις epicness... καλωσόρισες στο club λοιπόν! :thumbup:
Μάι 24 2009 21:22
Φωτογραφία

Scorpion → Zoro

ναι εφαγα κολλημα χεχε ειμαι στο 10 επεισοδεια και πηγαινω με αργους ρυθμους λογο εξετασεων.Αλλα εστω και αργα τη συνεχιζω τη σειρα
Μάι 23 2009 18:48
Φωτογραφία

Zoro → Scorpion

Νέος Berserkοκαμμένος κάνει την εμφάνισή του, όλο και πληθύνουμε! ;p Τι λέει σκορπιέ, που βρίσκεσαι στην σειρά; Be sure να πιάσεις και το manga αφού τελειώσεις το anime... είναι το must ακόμη και για όσους δεν διαβάζουν manga... ask GK! :tensai: PS: Guts fan κιόλας, αυτά είναι! :wooi2:
Μάι 22 2009 17:48
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Nαι αρχισα το ανιμε και τα σπαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
Μάι 16 2009 13:38
Φωτογραφία

GkLoc → Scorpion

Berserk oeoooooooooo
Μάι 15 2009 21:41
Φωτογραφία

Scorpion → GkLoc

Ετσι soul ,blackstar και stein ειναι οι καλυτεροι κατα την γνωμη μου
Μάι 10 2009 18:59