Community Status Updates
iristella → Scorpion
Hello!!!Kαλά είμαι ελπίζω το ίδιο και εσύ! Το πρόβλημα με τα avatars είναι του forum. Θα επιλυθεί το συντομότερο δυνατόν! Ως τότε κάνε λίγο υπομονή και κατανόηση cause the server is tsundere.
Jun 09 2009 22:15
Scorpion → iristella
Γεια σου iristella τι κανεις :ureshii:.Εχω ενα προβληματακι και θα θελα αν μπορεις να με βοηθησεις λιγακι.Ξερεις παω να αλλαξω αβαταρ παταω αναζητηση επιλεγω την εικονα και μ βγαζει unable το save image.Λεω δν μπορει θα φταει η εικονα παω σε μια αλλη παλι το ιδιο μετα πηγαινω να βαλω μια που ειχα και παλια και παλι το ιδιο μ λεει.Σκεφτηκα οτι θα χει το πσ μ προβλημα αλλα και η αδερφη μ (dark venus) το παθαινει αυτο.Και θελω να σε ρωτησω φταινε τα πσ μας η υπαρχει προβλημα στο forum.:nosey::yawn2:
Jun 09 2009 22:05
Scorpion → Dark_Venus
E βεβαια δν ειμαι και χτεσινος:D χιχι.Καλωσηρθες(ξανα) στο forum!!!!!!!!Μμμμμ ωραιο προφιλ εκανες !!
Jun 09 2009 21:28
Zoro → Scorpion
Τώρα μάλιστα, δεν χρειάζεται να απενεργοποιώ το customization σου πια... α, και μισώ τα μεγάλα δάση (αν και μια στις τόσες επισκέπτομαι κανένα), παιδί της πόλης!
Jun 08 2009 21:31
Scorpion → Zoro
Πως τολμας εγω ειμαι καλλιτεχνης και πολυ ευαισθητος πρεπει να ξερεις και το προφιλ μ ειναι αριστουργημα μοιαζει με δασος. :PΑΛλα το αλλαξα το κανα γκρι και μαυρο.Ελπιζω αυτο να σε διευκολυνει λιγο:D
Jun 08 2009 12:54
Zoro → Scorpion
Ur welcome, anytime, ειδικά για Berserk/OP thingies! :P
200 ε; Πλησιάζεις σταθερά, άντε με το καλό!
ps: Άλλαξε τα χρώματα στο προφίλ σου όποτε μπορέσεις, δεν μιλάμε καν για eye cancer όπου είναι θέμα αισθητικής και πειράζεται ο άλλος... εδώ μιλάμε για thick fog, δεν βλέπω την μύτη μου όποτε γράφω και αναγκάζομαι να βγάλω τα user customizations κάθε φορά! :nanana:
Jun 08 2009 01:26
Scorpion → Zoro
Thanx μαζι μαυτα που μου δωσες και συ εχω συνολικα 3 site που εχουν ολα τα chapters.Ηθελα να βρω αρκετα ωστε αν υπαρχει προβλημα σε καποιο να εχω και τα αλλα και να μην καθηστερω ειμαι στο chapter 200 btw
Jun 07 2009 13:20
Zoro → Scorpion
Ωχ, ακόμη με τα παλιά links του Berserk έχεις μείνει; :oo:
Το βρήκα πριν λίγο καιρό [URL="http://www.boxtorrents.com/torrent/129298/BERSERK_MANGA_VOL_1-33_added_vols_31-33_%28Warning_18_%29.html"]εδώ[/URL], σε καλή ποιότητα και με τα redone από τους Hawks μεσαία volumes, μιας και τα παλιά που είχα εγώ ήταν πολύ χάλια, βουρ να το ξανακατεβάσεις όλο... έχει καλές ταχύτητες!
Για τα τελευταία που λείπουν, [URL="http://bt.evil-genius.us:60000/"]εδώ[/URL].
Και ναι, αν και προτιμώ Guts, Serpico rulz!! :bike:
Jun 07 2009 00:01
Scorpion → Zoro
ΒΑσικα μαρεσουν το ιδιο και οι δυο στην αρχη θεωρουσα τον serpico βουτυροπαιδο αλλα εχει βασανιστει κι αυτος πολυ.Θελω αν μπορεις να μ στειλεις κ κανα λινκ για να διαβαζω berserk(αν δν βαριεσαι φυσικα:D)online γτ εδω [URL]http://read.mangashare.com/Berserk[/URL] εχει μεχρι το 295 chapter και οχι μεχρι το 304 και θελω να βρω κανα σαιτ που να τα χει ολα μαζεμενα
Jun 06 2009 23:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed