Community Status Updates
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
Για αυτο στο εδειξα, για να δεις οτι υπαρχουν mecha που εχουν και σεναριο.Επισης η συγκεκριμενη ova ειχε δημιουργηθει απο ενα μολις ατομο ακομα και στο voice acting, τον δημιουργο του επισης φοβερου 5cm/s αν το εχεις δει (αν δε το εχεις να το κανεις, δεν ειναι sci-fi xd).
Και μιας και μου εκανες τη χαρη και τουλαχιστον προσπαθισες, here is a small gift
[SPOILER]
[IMG]http://i45.tinypic.com/14wrsko.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
Jun 06 2010 13:21
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Μα αυτό σου λέω. Από όλο το άνιμε μόνο αυτά μου άρεσαν. Για μένα δεν υπήρχε fanservice :P
Jun 06 2010 00:57
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
Μα τα μυνηματα και η νοσταλγια ηταν το κυριως κομματι του hoshi no koe, γενικα ηταν απο τα mecha που εχουν να σου πουν κατι περα απο το fanservice, οπως για παραδειγμα του SDFMacross ηταν η επιδραση της κουλτουρας στον πολεμο και το romance.
Anyway δεν επιμενω αλλο γουστα ειναι αυτα :)
Jun 06 2010 00:48
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Το είδα. Για να σου πώ την αλήθεια είναι πολύ μακάβριο. Το μόνο πράγμα που μου άρεσε ήταν αυτό με τα μυνήματα και η νοσταλγία. Όλα τα άλλα τα ρομπότ και αυτά ήταν μια χαζομάρα. Τελικά κατάλαβα ότι τα ρομπότ δεν τα μπορώ καθόλου. Με κάνουν να βαριέμαι.
Ένα sci-fi setting θα το άντεχα, αλλά με ήπια πράγματα...
Jun 06 2010 00:39
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Γενικότερα δεν μου αρέσει η εικόνα των ρομπότ. Γούστα είναι αυτά.
Jun 05 2010 23:08
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
Εχεις κακη εμπειρια, ε?
Δεν γυριζουν παντως ολλες οι mecha σειρες γυρω απο ενα Giant robot που μαμει και δερνει.Παρε παραδειγμα το SDF Macross στο οποιο τα robot παιζουν μικρο ρολο, η αυτο που σου εδωσα.
Δε σε παρεξηγω βεβαια αν εχεις κακη αποψη για αυτα, εχει βγαλει πολλες μετριες-κακες σειρες το ειδος (ασχετα αν εμενα με πορωνουν) αλλα εχει και μερικα διαμαντια απο τα οποια κερδιζεις.Γενικα απο το 95 και πριν εβγαιναν τα καλα mecha (nge, τα πρωτα gundam και macross) μετα αρχιζαν τα studio να πετανε ολλο το budget σε αστραφτερες εικονες και beamspams (βλ code geass).
Jun 05 2010 22:41
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Τα mecha ναί τα μισώ, τα sci-fi όχι όλα. Αυτά τα οποία είναι πολύ sci-fi πχ pale cocoon, terra e δεν μου άρεσαν καθόλου. Και μετά ότι έχει πολύ ρομπότ μέσα.
Edit. Το κατεβάζω και όταν το τελειώσω θα σε πω εντυπώσεις :P
Jun 05 2010 22:27
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
Μιας και απο οτι διαβασα μισεις τα sci-fi/mecha σπαταλησε 25 λεπτα απο το χρονο σου και δες [URL="http://www.bakabt.com/148878-voices-of-a-distant-star-hoshi-no-koe-niizk.html"]αυτο[/URL].Αγαπημενη και πολυ συγκηνιτικη ova, ισως αλλαξεις γνωμη :)
Jun 05 2010 21:50
iristella → Mad_Hatter
[URL=http://img19.imageshack.us/i/19861full.gif/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/6195/19861full.gif[/IMG][/URL]
Jun 05 2010 20:35
Mad_Hatter → iristella
of course it is, talking about deep here, xd
Και η αλλαγη hairstyle απο ημιμαλλιας-ημιφαλακρος εχει ενα βαθυτερο νοημα, που ομως δε μπορω να προσδιορισω .
Jun 05 2010 20:13
iristella → Mad_Hatter
Δεν καταλαβαίνω τι υπονοείς? Δεν είναι το tsundere vs yandere σοβαρό θέμα? xD
Jun 05 2010 19:46
Mad_Hatter → iristella
[QUOTE=iristella]Βtw Kanda is not nihilist. He is just tsundere. XD[/QUOTE]
Και το βαθυτερο νοημα αυτου του arc ειναι να δωθει απαντηση στο φιλοσοφικο ερωτημα tsundere vs yandere :P
/troll
Jun 05 2010 19:26
Serestrum → Mad_Hatter
γιεπ, στο τελος που "τιναζουν" τον κακο, μονο που δεν ζητοκραυγασα XD
τα tachikoma ειναι λατρεια! η τελευταια σκηνη, κατω απο τα sakura κτλ, ειναι οπως η αρχη του manga ^^
δες και την ταινια Solid State Society, δεν ειναι τοσο δυνατη, αλλα δειχνει τι εχει γινει πολυ μετα το 2nd GiG, και εχει απιστευτο animation, τρεχεις thora κτλ...
Jun 04 2010 13:34


This status update has reached the maximum number of replies allowed
