Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Serestrum

Τελιωσα το 2nd gig.Οπως το πες λιγοτερο ψαγμενο μεν, αλλα περισσοτερο συγκηνιτικο δε. especially motoko's past και οι ιστοριες με angel feathers και αυτον που εφιαξε τα tachikoma. Α, ρε tachikoma......i pay my respects.....
Jun 04 2010 13:23
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

Το 80% του thread είναι rants about δήθεν trolling/dragging etc. Δεν υπάρχει λόγος να ποστάρεις πράγματα για την ουσία του chapter ή να συζητήσεις για την πλοκή εκεί, έστω και αν αυτή δεν είναι και τόσο καλή. Δεν πειράζει όμως, το έχω πάρει απόφαση. Ναι, τα τελευταία chapters με τον Aizen αλλά και με τον Gin ήταν πολύ ωραία. Και με το τελευταίο chapter το σκηνικό άλλαξε τελείως και έγινε πιο ενδιαφέρον. Στο επόμενο προβλέπω Hueco Mundo πάλι.
Jun 03 2010 07:49
Photo

Black Kaiser → Mad_Hatter

[QUOTE]Kaiser αργησες σημερα [/QUOTE]Τελευταία αποφεύγω να μπω στο chapter thread του Bleach, γιατί νευριάζω με κάποια πράγματα που διαβάζω εκεί. Aλλά εντάξει, ήσουν άξιος αντικαταστάτης για σήμερα. :P
Jun 02 2010 18:48
Photo

KennyMad_Hatter

Πουλιά στον αέρα πιάνεις... ήδη ετοιμάζω κατιτίς. ^^
Jun 02 2010 16:55
Photo

Mad_HatterKenny

Φαινετε,ε? btw βλεπω φτανεις τα 6666 post, θελω να δω με τι thread θα τα γιορτασεις :P
Jun 02 2010 16:52
Photo

KennyMad_Hatter

Φαντάζομαι μάντεψες σε ποιο χαρακτήρα αναφέρομαι και ζήλεψες περισσότερο, ε; :hahaha:
Jun 02 2010 16:46
Photo

Mad_HatterKenny

[QUOTE=kenny] > Όταν έχεις φάκελο με εικόνες από τον αγαπημένο σου χαρακτήρα που ξεπερνούν, κυριολεκτικά, τις 9000. [/QUOTE] Αυτη τη στιγμη πραγματικα σε ζηλευω.
Jun 02 2010 16:42
Photo

Mad_Hatter → veg3ta

Jun 01 2010 21:42
Photo

veg3ta → Mad_Hatter

Φιλε απλα ΛΑΤΡΕΥΩ το avatar και το sig σου :riiight:
Jun 01 2010 21:35
Photo

Mad_HatterKenny

Δε ξερω, πολυ γλυκαναλατο μου φανηκε στην αρχη να σου πω την αληθεια. Γενικα τα μονα καθαρα school life-romance που μου αρεσαν ηταν τα ef και 5 cm/s. Μπορει να διαβασω το manga.Σε τετοιου ειδους θεματα δε ξερω γιατι αλλα με τραβανε περισσοτερο τα manga.
Jun 01 2010 21:13
Photo

KennyMad_Hatter

Καλά ρε, drop το Kimi Ni Todoke; Ντροπή και αίσχος! Δεν λέω για τα άλλα, αν δεν είναι του γούστου σου τα ecchi school life comedy κτλ, αλλά για το Kimi Ni Todoke αξίζει άλλη μια ευκαιρία.
Jun 01 2010 20:55
Photo

Serestrum → Mad_Hatter

να περιμενεις περισσοτερη δραση. στη 2η σειρα ολοι οι χαρακτηρες της ομαδας τα σπανε, στην 1η μερικοι δεν ειχαν αρκετο χρονο στο γυαλι XD
May 30 2010 23:11
Photo

Mad_Hatter → Serestrum

Will do.Ειμαι στο 5ο επισοδιο του 2nd gig atm, αρκετα καλα αρχισε ελπιζω να φτασει στα κοντα στα επιπεδα του πρωτου.
May 30 2010 20:49
Photo

Serestrum → Mad_Hatter

το σεναριο για το anime Ghost Hound ειναι δικο του. οπως και για το Real Drive, το οποιο προσπαθω να το ξεχασω... δεν ξερω τι σκεφτονταν εκει στο Production IG... Π_Π anw τσεκαρε τα. ^^ ελπιζω να σου αρεσει και το 2nd GIG .
May 30 2010 20:16
Photo

Mad_Hatter → Serestrum

Μπα δεν εχω διαβασει τιποτα δικο του μεχρι στιγμης, αν και εχω ακουσει τα εργα του (dominion).
May 30 2010 20:14