Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mad_Hatter → Zoro
Well υποθετω οτι αν τον πεταξεις στη θαλασσα, η τον δεσεις με αλλυσιδες απο kairoseki για να ακυρωσουν το φρουτο του και μετα τον σκοτωσεις θα μεινει νεκρος, αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Haki παντως δε νομιζω να κανει τιποτα εναντιων του.
Αλλα οχι δεν ειναι ο akainu.Ενα 6μηνο θα κανει, εμεις στο manga ειμασταν σε αυτο το σημειο πριν 7 μηνες, και αφου δε βαζει fillers, ειμαστε καλα.Εκτος και αν φαει ενα επισοδιο την φορα για καθε strawhat, δηλαδη 8 Fillers, aka +2 Μηνες, αρα ενα 8μηνο στη χειροτερη.
Και εγω σου λεω οτι το unpsofable μαλλον θα αλλαξει, ειδη εχουν πεσει δειγματα:P
Σεπ 04 2009 00:03
Zoro → Mad_Hatter
ΟΜΦΓ, εμφανίστηκε ο ορισμός του unpsofable στο OP τελικά δλδ;; The Phoenix of the Apocalypse;; :hahaha:
Και πως τον σκοτώνεις αυτόν, σαν τον Cell πρέπει να κάψεις όλα του τα κύτταρα μέχρι το τελευταίο;;; Γι' αυτό ήταν πάντα τόσο ήρεμος και cool!
Πάντως κάτι μου λέει ότι ο αντίπαλος που λες είναι ο Akainu, μοιάζει καλό match... πες μόνο αν το πέτυχα, αλλιώς... θα περιμένω αργά του χρόνου να το δω, σιγά μην φτάσει εκεί σε 6 μήνες!
ΥΓ: Τζάμπα χαμένη ιδιότητα τώρα που το σκέφτομαι όμως... και οι υπόλοιποι αν τους μαχαιρώσεις δεν θα πεθάνουν! XD
Σεπ 03 2009 23:42
Mad_Hatter → Zoro
Δεν εχει cooldown η αναγεννηση, αυτοματα ειναι :P
Του καρφωνεις ενα δορυ στην καρδια, βγαινουν γαλαζιες φλογες (blue phoenix, thats even cooler) και αμεσως ειναι Ok.Την ενδιαμεση του μορφη δεν την εχει δειξει ακομα, αλλα προβλεπετε τελεια.
Εχει και φοβερο αντιπαλο στη μαχη, αλλα δε σου λεω ποιον, να περιμενεις 6 μηνες να δεις :P
Σεπ 03 2009 23:25
Mad_Hatter → iristella
επιληψια is not a bad thing :P
Μπορει να το αλλαξω αργοτερα και να το βαλω μονο στο πανω μερος.
Σεπ 03 2009 23:19
Zoro → Mad_Hatter
:hahaha: Σκέφτηκα ένα αστείο σκηνικό τώρα, με την πρώτη φράση που μου έγραψες!
[spoiler]Κατά την διάρκεια της μάχης των WB Pirates με την κυβέρνηση ο Marco πληγώνεται θανάσιμα και πεθαίνει. Οι fans λυπούνται για την αποχώρηση του στυλάτου αυτού χαρακτήρα, αλλά είναι γεγονός, ο Oda ξέκανε τον πρώτο του "κακό-antihero" σε αυτή την σειρά!!1
*hurray* *beers* *cheers*
..
..
..
.. 10 δευτερόλεπτα αργότερα έχει αναστηθεί!!! :hihi2:[/spoiler]Χωρίς τον σαρκασμό να υποθέσω κάτι τέτοιο παίζει με το φρούτο του; :P
Επίσης έχω πολύ περιέργεια για το πως θα είναι η ενδιάμεση μορφή του, την έδειξαν; Αν ναι, cool;
Σεπ 03 2009 23:04
iristella → Mad_Hatter
[COLOR=White][B]Tα πρόσεξα πως δεν τα πρόσεξα. Απλά φοβάμαι να μπω πλέον στο προφίλ σου γιατί νομίζω ότι αν μείνω πολύ θα πάθω κρίση επιληψίας. Μην τα βάζεις σε όλο το backround ρε συ. Βάλτα σε ενα section και κάνε τα άλλα μαύρα.[/B][/COLOR]
Σεπ 03 2009 23:01
Mad_Hatter → iristella
ty για τα Link :)
Βαρεθηκα τη μαυριλα στο profile και ειπα να βαλω κατι πιο εντονο.Ετσι οπως ειδα και αυτη την pic, κολησα, its sooo fucking sick (τα διδυμα απο το dogs ειναι αν δε το προσεξες).Παντως ειναι οντως λιγο eyecancer :(
Σεπ 03 2009 22:55
iristella → Mad_Hatter
[COLOR=White][B]Σου βρήκα και για κατέβασμα. Try[URL="http://rednotepad.wordpress.com/2007/10/25/manga-mpd-psycho-by-otsuka-eiji/"] here![/URL][/B][/COLOR]
[COLOR=White][B]Ps... Οmg για να σου γράψω δυο λέξεις στραβώθηκα. Τι έκανες με το profil σου πουλάκι μου?[/B][/COLOR]
Σεπ 03 2009 22:45
Mad_Hatter → Zoro
Δεν εχεις ακουσε τι λενε για τους φοινηκες, οτι αναγενουντε απο τις σταχτες τους?There you go, you got your answer :P
Και πανω απο ολλα ειναι τρελα cool.
Και αλλο ο marco, commander of the whitebeard pirates 1st division, και αλλο ο x-drake, αλλη μειρα και ικανοτητες (περαν του φρουτου) εχει ο ενας και αλλες ο αλλος.
Επισης ο φοινικας εχει πιο πολλα πλεονεκτηματα εναντι του δινοσαυρου (πτηση, μεγαλυτερη ταχυτητα κλπ)
Σεπ 03 2009 22:28
Zoro → Mad_Hatter
[B]*Daran Daran*[/B]
Κι όμως, καθώς κοιτούσα το thread με τις OP fave ικανότητες ένα μέλος είχε βάλει unspoil'd αυτήν του Marco, οπότε άθελά μου έμαθα κι αυτήν!!
Απλώς... αξίζει όντως όλο τον ντόρο που βλέπω;
Γιατί και με το φρούτο του X Drake, που είναι της ίδιας πάστας, άκουγα πολλά καλά σχόλια και τελικά με απογοήτευσε... πέραν του ότι δεν έκανε τίποτα το cool και νικήθηκε αμέσως, δεν βρήκα και την μεταμόρφωση εντυπωσιακή, που να βλέπαμε σε σοβαρή μάχη τον τυραννόσαυρο να χοροπηδάει πέρα δώθε σαν έναν καμηλοπαρδαλοkaku x2. Ο Apoo το χαρακτήρισε και σπάνιο νομίζω, μιας και είναι ancient zoan, αλλά hey, το κάθε φρούτο είναι μοναδικό οπότε όλα είναι σπάνια, δεν μαζεύουμε stickers εδώ για να βρεις και διπλές! :P
Του Marco λέει τόσο ενώ; (δεν είδα την μεταμόρφωση, απλά ξέρω τι είναι... τώρα που τα λέμε το στύλ του μαλλιού του Marco όντως θυμίζει το ζώο του φρούτου!)
ΥΓ: Δεν είχα διαβάσει όλο τον διάλογο του Flamingo, epic indd, μαζί με πολλούς του Luffy και φυσικά ένα από τα tops μου, τα τελευταία λόγια του Dr. Hiluluk πριν πεθάνει!
Σεπ 03 2009 21:44
Mad_Hatter → Zoro
Δε συγκρινεις ninja με kaizoku.Οι πρωτοι ειναι ελευθεροι αντρες, οι δευτεροι σκυλια των χωριων τους.Τωρα για τον naruto και το πως τελικα θα γινει hokage τα εχω πει απειρες φορες, δεν τον εχω ικανο να αποκτησει ποτε την ωριμοτητα για μια τετοια θεση, αλλα tespa, μην ασχολιουμαστε αλλο με τη συγκριση :P
Μιας και λεμε για cool φρουτα που να δεις του marco.
O doflamingo ειναι απλα θεος
"Pirates are evil?The marines are righteous?
These terms have always changed throughout the course of history.
Kids who have never seen peace, and kids who have never seen war have different values.
Those who stand at the top determine whats wrong and whats right.This very place is neutral ground.Justice will prevail you say?Off course it will!!!
[B]Whoever winns this war becomes justice!!![/B]"
:respect:
Σεπ 03 2009 19:07
Zoro → Mad_Hatter
SUKE! Αυτό θα πει cool ικανότητα!! :kill4u:
Κι ας είναι συγγενικό του Ace, τώρα καταλαβαίνω την διαφορά στην ικανότητα: [spoiler=OP manga spoiler]του Akainu είναι "στερεή φωτιά/υψηλή θερμοκρασία - μάγμα" ενώ του Ace κοινή φωτιά, που δεν παίρνει πολλά σχήματα στον αέρα. Hands down to Oda, again!
[/spoiler]Και για να κλείσω, κάτι που λέει πολλά για τις 2 σειρές είναι οι πρωταγωνιστές και οι στόχοι τους:
- Στο Naruto ο Naruto θέλει να γίνει Hokage και δεν ξέρω κι εγώ πως θα κάνει την "δουλεία" του, μιας και πέρα από το να μαθαίνει πολλές τεχνικές, να είναι δυνατός και να έχει το πείσμα να μην τα βάζει κάτω, τα οποία όντως έχει και χρειάζονται για την θέση αυτή, δεν είναι τα μόνα απαραίτητα, μιας και θέλει να έχεις και επίγνωση των πράξεών σου, να χειρίζεσαι καλά την γραφειοκρατεία, να κουμαντάρεις τόσους άντρες και να αποφεύγεις άσκοπους θανάτους, να είσαι διπλωμάτης, και, και, και... που δεν φαντάζομαι τον Naruto να αποκτάει, όχι εύκολα τουλ, έτσι περίπλοκο όπως το κάναν το όνειρό του. Ακόμη και αν βάλω Sasuke και Sakura στην λίστα (ανέφερα μόνο τον Naruto γιατί έτσι λέγεται η σειρά, σχετικά με το ποιος είναι ο no.1 lead, ας πούμε) ο πρώτος απ' όσα ξέρω αφού εκπληρώσει τον σκοπό του γίνεται μαύρα χάλια μετά και η δεύτερη δεν είχε σκοπό εξαρχής!
- Στο OP ενώ ο Luffy που θέλει να γίνει pirate king είναι πιο ελεύθερη και εύκολη η "θέση" αυτή, μιας και αυτός αποφασίζει το πως θα ζει: σαν κανονικός πειρατής που ρημάζει τα νησιά και τρομοκρατεί πολίτες ή άλα Shanks και Roger, το απόλυτο σύμβολο της ελευθερίας! Και, μιας και ξέρουμε ότι ο Luffy θα είναι το δεύτερο, έχει ήδη αποδείξει πάνω από μια φορά πόσο κατάλληλος είναι για την θέση αυτή!
Λίγη βελτίωση θέλει και πάλι σε κάποιους τομείς βέβαια, αλλά κατά τ' άλλα φαίνεται ότι γεννήθηκε γι' αυτό το "επάγγελμα", ο Naruto ενώ, δεν ξέρω πόσο αλλάζει πιο κει, αλλά δεν μου φαίνεται καθόλου κατάλληλος προς το παρόν.
Αν πάρουμε τις σειρές από την ρίζα, σχετικά με τους leads και τους σκοπούς τους, αυτό ήδη δείχνει πολλά!
(πάντως μου αρέσει στο Naruto που όλοι έχουν δασκάλους και τους μαθαίνουν αρκετά πριν ανακαλύψουν μόνοι τους τεχνικές, σε αντίθεση με το OP που μαθαίνουν μόνοι τους πως να γίνουν πιο δυνατοί, αν και τελευταία με το New World και το Haki το κόβω να αλλάζει κι αυτό, έστω και λίγο, όλο και κάποιος θα τους μάθει πως να το χρησιμοποιούν, ειδικά του Luffy, αλλιώς την βάψανε! Βέβαια στο OP κι ας μην έχουν μέντορες, έχουν όλοι τους πρότυπα μίμησης, Luffy-Shanks, Franky-Tom κλπ, οι οποίοι με τις φοβερές σκηνές τους αναπληρώνουν αρκετά αυτό)
ΥΓ: Έμαθα και για την ατάκα του Flamingo! Άλλος imba χαρακτήρας μπήκε στην λίστα φαίνεται!
Σεπ 03 2009 17:37
Mad_Hatter → Zoro
Το op εχει ακριβως οσο romance χρειαζετε, w8 and see :P
Το romance παντως στο naruto το μισω και εγω, σε αλλους μπορει να αρεσει, αλλα εγω το βρισκω kinda lame.
Του akainu πρεπει να ειναι αρκετα πιο δυνατο απο του ace, αν και δεν το εχουμε δει αρκετα, οριστε ενα μικρο spoiler με επιδειξη της δυναμης του
[URL]http://www.onemanga.com/One_Piece/554/08-09/[/URL]
Και υπαρχουν και αλλοι σκοτωμοι περα απο αυτο που ειπες, γενικα το op αλαζει πορεια.
Σεπ 03 2009 16:55
Zoro → Mad_Hatter
OMG, τώρα που έγινες κανονικότατα πειρατής εγώ αρχίζω και γέρνω προς την μεριά του ninja, καλά πάμε! Να δω πόσο θα κρατήσει, πρέπει να δω κανονικά τα τελευταία eps του OP να ξαναβρώ το δρόμο μου, άλλωστε once a pirate, always a pirate! :P
Χμμ πάντως έχει και το Naruto τις τρυπούλες του στις μάχες όντως, πέρα από αυτό με τον Deidara έχω και μερικά άλλα που δεν μου άρεσαν, αλλά σαν σύνολο παραμένω εντυπωσιασμένος από τις μάχες της σειράς, να δω πόσο θα κρατήσει αυτό!
Επίσης για την έλλειψη romance στο OP πάλι, αν είναι να καταντήσει όπως της Hinataς με τον Naruto, του Naruto με την Sakura και της Sakuraς με τον Sasuke ή όπως τόσους άλλους ανεκπλήρωτους έρωτες που φαντάζομαι θα ακολουθήσουν (Lee-Sakura, Shikamaru-Temari κλπ) καλύτερα οι asexuals του OP! Τουλάχιστον προχωράει η πλοκή έτσι!
Βέβαια στο 415 το να μπει ο Luffy σε δωμάτιο με Boa γυμνή και να λέει στενοχωρημένος "ah, there's no food" μου φάνηκε λιγάκι υπερβολικό (ως gay θα μπορούσα να πω :hahaha:), αλλά τι τα θες, OP είναι! :P
Πορώσεις όπως "I wanna live", "Enel punch", "Bellamy punch" και "Tenryuubito punch" αμφιβάλλω αν θα φτάσει το Naruto βέβαια, αλλά θα δούμε...
Και κάτι τελευταίο, που ξέχασα να ρωτήσω στο προηγούμενο vm: [SPOILER=OP manga spoiler]Το φρούτο του Akainu ως προς τη διαφέρει απ' αυτό του Ace στην μάχη; Ξέρουμε αρκετά;
Spoil me all you want εδώ, θέλω να ξέρω ότι δεν είναι μια φτηνή απομίμηση του Mera Mera no Mi του Ace![/SPOILER]Καλή επιτυχία με την εξεταστική λοιπόν, μέχρι να επιστρέψουμε δρυμήτεροι στα παλιά!
ΥΓ: Για το ου φονεύσεις μάλλον αναφέρεσαι στην φάση [spoiler=OP manga spoiler]Mr.2 - Magellan, τίποτα δεν του ξεφεύγει του σποϊλεράκια! :hahaha: Αν έχω δίκιο απλά κάτι έπιασε το αυτί μου (μάλλον μάτι!) τυχαία όταν είχε γίνει, αλλά δεν ξέρω λεπτομέρειες![/spoiler]
Σεπ 03 2009 16:33

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται