Community Status Updates
iristella → Mad_Hatter
Not sure if i must be mad that you thing i ll end up in hell, or happy that you would go and bring me back.
Aug 30 2009 20:43
Night Wizard Seal → Mad_Hatter
Κοίτα όντως ο κίρα είναι άπαιχτος απλά τέλειος!Είμαι τσάπτερ 10 κε μπορώ να πώ ότι είναι τέλειο!
Aug 30 2009 20:09
Mad_Hatter → iristella
*goes to hell (γιατι σιγουρα εκει θα καταληξεις) to bring you back*
:P
Aug 30 2009 19:23
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
nope, δεν εχουν καμια συγγενια,o kira ειναι πολυ cool για να ειναι συγγενης του setsuna :P
Aug 30 2009 19:21
Κοίτα τέτοια πράγματα μου αρέσουν,Γενικά το as βγάζει πολύ ωραία θέματα και καλά κάνει η μανκκάκα και καταρρίπτει το φύλο αρσενικό θηλυκό.,και όντως το θέμα άγγελοι διάβολοι απλά τα σπάει.Καιρό έψαχνα ένα τέτοιο μάννγα και απλά τα σπάει.
Aug 30 2009 18:20
Mad_Hatter → Night Wizard Seal
just did it :)
Χαιρομε που σου αρεσει το manga, αν και ειναι περιεργο και καπως διαφορετικο απο τα συνηθισμενα ειναι εργο τεχνης
Aug 30 2009 18:08
Ριν μπορείς,ο καλέ ριν,(ποπο γλύψιμο)Έκανα εντίτ και πρόσθεσα κάποιες ερωτήσεις.Μπορείς να απαντήσεις με εντιτ στο πόστ που έκανες προηγουμένως και να με "φωτίσεις" και σε αυτές.
Ευχαριστώ...
Aug 30 2009 18:04
Black Kaiser → Mad_Hatter
[QUOTE]O wannabe lelouch που εχει χασει τον νυχοκοπτη του απο την αλλη παει φιρι φιρι να τις φαει απο τον hollow ichigo[/QUOTE]
Τώρα είδα αυτήν την πρόταση. :hahaha:
Γέλασα τόσο που με κοιτάνε περίεργα οι διπλανοί μου ρε συ. Έλεος.
Aug 30 2009 14:06
Έτσι όπως το κατάλαβα εγώ είναι οτι ο Άιζεν έδειχνε στον Barragan ένα illusion τον οποίο πήρε για λίγο εκτός πραγματικότητας ενώ ο Gin και Tousen έσφαζαν τους servant του. Θα δούμε περισσότερα όταν γίνει release το chapter.
Και ο Starrk αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Άιζεν δεν δίνει a damn about his current espada. Πρόσεξες πάντως πως η επόμενη μάχη είναι του Starrk. Για κάποιον λόγο αφήνει τελευταία την Harribel o Kubo.
Aug 27 2009 14:46
Sakura... :frozen: Μακράν ο πιο σπαστικός χαρακτήρας του Naruto έπειτα απο το "δίδυμο".
Πραγματικά ο Barragan ήταν μακράν ο πιο fearsome Εσπαντα μαζί με Ulquiorra. Και χαίρομαι που θα μάθουμε κατι γι'αυτόν. Δεν ξέρω αν είδες το full-script που πόσταρα αλλά στο συγκεκριμένο chapter μαθαίνουμε πάρα πολλά πράγματα και για τους Aizen, Stark.
Ακου εκεί "βαρετό" :mador2:
Aug 27 2009 14:19
[I]"Διαφωνω.Για εμας τους fans ειναι μια χαρα, δεινει λιγο παραπανω screentime σε καποιον που το αξιζε και με το παραπανω"[/I]
:D Thanks for siding me with me !
Barragan FTW ! Κρίμα που μάλλον είναι το τελευταίο chapter που θα τον δούμε. Αλλά τι να κάνεις...
Aug 27 2009 14:04
iristella → Mad_Hatter
Κάνε μου μια χάρη και πήγαινε στο One piece γενική συζήτηση thread και γράψε έξω από το post σου σε ποιο σημείο της σειράς αναφέρεσαι να πάω να το κάνω edit και στα υπόλοιπα για να γλιτώσει κανάς δύσμοιρος χρήστης το spoiler.
Aug 25 2009 20:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed