Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Mad_Hatter

Yo! Κατέβασα και τα chapters του OP που λέγαμε και θα τα διαβάσω σύντομα! Δεν άντεξα πάντως και έριξα μια ματιά στα τελευταία επεισόδια και σκεφτόμουν ότι[spoiler=OP manga spoilers]- Ο Whitebeard σχεδόν σίγουρα θα πεθάνει σε αυτή την μάχη, το θέμα είναι πόσους και ποιους θα πάρει μαζί του! - Μου την έσπασε τρομερά που ο Moria πήρε μέρος στην μάχη, δηλαδή τα όσα είδαμε στο Thriller Bark ήταν για το τίποτα; :if: - Θα το πω, ο WB και η Boa δεν μου φάνηκαν αντάξιοι της θέσης τους! Η Boa πέρα από το να την ερωτεύονται και να τους κάνει πέτρα δεν έχει κάνα άλλο δυνατό κόλπο; Ο γέροντας από την άλλη, πέρα από σεισμούς, τερατώδη δύναμη και λογικά ένα δυνατό haki σταματάνε εκεί οι δυνατότητές του; Αν του ορμήξουν 1-2 admirals μαζί τι θα κάνει; :terror2: - Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε ο Sengoku, τόσην ώρα και ακόμη δεν έχει κάνει τπτ! Μάλλον δεν θα έχει το zoan της κατσίκας που λέγαμε :P, αλλά κάποιο τερατώδες φρούτο. Πιστεύω θα το δείξει στο τέλος λογικά, ίσως για να καθαρίσει τον WB. - Τέλος, στην μάχη WB vs Κυβέρνηση μου φάνηκε πιο αδύναμος ο πρώτος σαν σύνολο (έχει να τα βάλει με 5 Schichibukai και 3 Admirals άλλωστε + τόσους Vice + Sengoku), αλλά αν αναλογιστούμε ότι οι Yonkou είναι 4, έτσι και ενώνονταν όλοι μαζί θα τους είχαν σίγουρα, βέβαια μετά θα επικρατούσε ο χαμός! Τώρα που θα φύγει ο δυνατότερος πειρατής να δούμε που θα βρεθούν οι δικοί μας όμως... way to go Oda, έδεσε πολύ καλά την όλη μάχη, γιατί σε τέτοια σημεία με επιδείξεις δυνάμεων είναι εύκολο να κάνεις γκάφες![/spoiler]PS: Btw στην prof pic σου ποια είναι η κοπελιά; :P
Sep 08 2009 20:38
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Μπα ποιο onemanga, κατέβασμα και ησύχασμα! :P Βασικά ο Sasuke μου θυμίζει αρκετά το στυλάκι του Griffith από Berserk, που δλδ πρέπει να κάνει κάτι κακό, έστω για τον εαυτό του, για να πετύχει τον σκοπό του, το οποίο δικαιολογώ, αλλά παράλληλα φαίνεται να μην τον πειράζει αυτή η επιλογή του ή τι επίπτωση θα έχει γύρω του, κάτι σαν να λέμε ότι φάνηκε ο αληθινός χαρακτήρας του έτσι. Ο Griffith θα θυμάσαι και τι έκανε στην Caska/Guts χωρίς να του έχουν κάνει εντελώς τπτ, ο Sasuke από την άλλη βέβαια τόσο που τον πρήζουν και τον κυνηγάνε τα 2 ζωντόβολα δεν θα με χαλούσε να σκότωνε έναν τους, αλλά κατά τ' άλλα ναι, είναι ψώνιο και καμία σχέση με τον bro του.
Sep 08 2009 00:42
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ετσι, μην αντιστεκεσε αλλο, ξερεις οτι δε μπορεις να το πολεμησεις, εμπα στο Onemanga και ορμα! Ο itachi μου αρεσε και εμενα πολυ στην αρχη αλλα τωρα οχι και τοσο.Ο Pein εξακολουθει να ειναι ο Fav μου, και πιο πισω sasori-deidara κλπ.Και ο sasuke μου αρεσε μεχρι και το chuunin exams ark, αλλα απο εκει και επειτα αρχισε να με πριζει :P
Sep 08 2009 00:16
Photo

iristellaMad_Hatter

[COLOR=White]Tifa I like, Aerith Not so much. And i could twist what you said about cloud - sephiroth being the best couple ever αλλά σε λυπάμαι κακόμοιρο και δεν θέλω να σου χαλάσω το αγαπημένο σου anime/παιχνίδι. xD[/COLOR]
Sep 08 2009 00:15
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Yeap, συμφωνώ με αυτά που λες, ο Itachi είναι way πιο μυστηριώδης και cool, αν και απ' όσο κατάλαβα ο fave σου είναι ο Pein, ανυπομονώ να τους μάθω όλους! Για ID πάλι, αν και ο kel με απέτρεψε από το να ξεκινήσω το manga τώρα που άντεξα τόσο καιρό με το anime, μάλλον θα το αρχίσω και πάλι, η περιέργεια έχει φτάσει στο full πια! :P
Sep 08 2009 00:08
Photo

Mad_Hatteriristella

χεχε ναι οντως cloud-sephiroth ηταν ενα απο τα καλυτερα ζευγαρια καλου-κακου που εχουν βγει ποτε.Θεος και ο zack, και ο vincent επισης, και μη ξεχναμε τις tifa-aerith :)
Sep 08 2009 00:07
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ρε cool ειναι, αλλα ειναι και ψωναρα του κερατα ταυτοχρωνα :P Και εγω τον παω πιο πολυ απο τα αλλα δυο βλαμμενα, χωρις να σημαινει βεβαια οτι τον συμπαθω . Παντως ναι, το πιστευω οτι το ID ειναι το καλυτερο ark μεχρι στιγμης απο ολλα τα shounen, αν και πολυ μικρο σε μεγεθος.
Sep 07 2009 23:50
Photo

iristellaMad_Hatter

[COLOR=White]Cloud was a wise choise. Him and Zack i love. :3 Though sephiroth is also all the money.[/COLOR] [COLOR=White] Και θα σου σπαμμαρω το profil με Sasuke για να συμπαθήσεις τους Uchiha έστω και με το ζόρι xD[/COLOR]
Sep 07 2009 23:05
Photo

Mad_Hatteriristella

Thanks :) Καιρο ηθελα να βαλω setακι απο final fantasy, (ξανα)ειδα προσφατα την ταινια, παιζω τωρα και το παιχνιδι και εχω ψιλοκολησει.
Sep 07 2009 22:58
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Τον είχα βάλει και παλιά, πριν γραφτείς νομίζω, και ο GK είχε βάλει Naruto! XD Απλά ήθελα να έχω κάτι επίκαιρο λόγω της σειράς και μιας και είμαι Sharingan fan ή αυτόν ή Itachi θα έβαζα, αλλά για τον δεύτερο θέλω να μάθω περισσότερα πρώτα! Εναλλακτικά το 4tails μου άρεσε πολύ και φυσικά ο Kakashi αλλά νομίζω ο Sasuke ήταν ο πιο cool σαν επιλογή, ειδικά μιας και είχα την sig έτοιμη! Δεν είναι ότι τον πάω τρελά αλλά σε σύγκριση με τους άλλους 2 τις ομάδας του τον βρίσω πολύ πιο μπροστά, ακόμη κι ο Sai που νόμιζα θα μου άρεζε από κάτι λίγα που είχα δει παλιά με χάλασε η στολή του, σαν μπικίνι είναι, και το στύλ του, οπότε στους τυφλούς ο μονόφθαλμος! :P Μιας και τελευταία το Naruto γέρνει υπερβολικά κοντά στο OP στις προτιμήσεις μου, να δω πόση διαφορά θα κάνει η συνέχεια του manga, θα διαβάσω και όλο το ID arc μαζεμένο, τουλάχιστον κάτι κέρδισα από την υπομονή μου! ΥΓ: Τώρα που τα λέμε πάντως, όταν είπες ότι το ID arc είναι το καλύτερο shonen arc που έχεις διαβάσει, δλδ περνάει και το πιο καλό του Naruto; Τόσο imba;
Sep 07 2009 19:42
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Και στο avatar o cloud ειναι. Αντε επιτελους πηρες την σωστη αποφαση, εχει αρκετες επικες στιγμες το manga που θα σε κανουν να κολησεις για τα καλα.Παντως να σε δω εσενα με sasuke setακι, δεν το περιμενα :P
Sep 07 2009 19:26
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Κοίτα χαρά!! :P Και ναι σε περίπου μια βδομάδα που τελειώνω θα βάλω το Naruto on hold και θα καθίσω λίγες μέρες να το διαβάσω να είμαι up to date, άλλωστε το anime με το 1 επεισόδιο τη φορά δεν με άφηνε να συγκεντρωθώ όσο ήθελα, που τώρα που έρχονται τα καλά!! Πάντως δεν φαντάζεσαι από πόσα άτομα δέχτηκα πίεση να το ξαναρχίσω, από πέρυσι που το σταμάτησα, μέχρι και πμ είχα λάβει με δελεαστικά spoilers! Βέβαια και εσύ, ο GK και ο kel κάνατε πολύ καλή δουλειά! Στο ενδιάμεσο με την φάση των avatars έκανα κι εγώ την αλλαγή μου, hope you like me as Saske-kun! :hahaha: [SIZE=1](θα βάλω και Itachi όταν φτάσω στο arc του :P)[/SIZE] ΥΓ: Στην sig σου ο Cloud είναι, αλλά και στο ava; :hmmm:
Sep 07 2009 19:10
Photo

iristellaMad_Hatter

[COLOR=White]I mean Halleluijah. That s a profile that doesnt make your eyes bleed. xDDDDDDD[/COLOR] [COLOR=White]Νice new set btw. Eίδα ότι με το που φτιάχτηκε το avatar problem όλοι λυσσαξαμε να αλλάξουμε σετάκια.[/COLOR]
Sep 07 2009 18:12
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Καλως σε βρηκα παω να παρω κατι πραγματα και επιστρεφω αμεσως
Sep 07 2009 17:41
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

Καλωστονα
Sep 07 2009 17:35