Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Zoro

[QUOTE] Για να γίνει όμως αυτό πρέπει ή να απομονωθώ σε κάποιο νησί η να πετάξω pc για ένα διάστημα, μιας και ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι εφικτά, κατά 99% με καταφέρατε τελικά, ρεμάλια manga readers και τα spoilers σας [SIZE=1](you know who you are!)[/SIZE], μάλλον θα αρχίσω το manga μετά τις εξετάσεις! [/QUOTE] [B][SIZE=7]Νενικήκαμεν.[/SIZE][/B]:8):
Sep 07 2009 10:53
Photo

Mad_Hatter → D.Dragon

[QUOTE] Το φιλί ανάμεσα στο Naruto και τον Sasuke δεν ήταν τυχαίο ! ο 1ος και ο Madara ήταν εραστες !:hahaha: [/QUOTE] Ελιωσα:hahaha:
Sep 06 2009 23:05
Photo

DevilMayCry → Mad_Hatter

NARUTO , BLEACH ,The Wallflower ,Gintama ,Code Geass ,Afro Samurai ,Rurouni Kenshin ,Black Lagoon ,Death Note , Full Metal Panic ,Mobile Suit Gundam 00 ,Girls Bravo , Mushishi , One Piece ,Samurai Champloo ,Princess Mononoke, Tengen Toppa Gurren Lagann ,Zoku Sayonara Zetsubou Sensei ,Special A ,ZAKU NOTSUNE YOUICE ,OURANA HIGHT SHUL Last Exile Samurai Champloo ..
Sep 06 2009 16:34
Photo

Mad_Hatter → DevilMayCry

Αγαπημενα?Neon genessis evangelion, gundam 0079 και καμποσα αλλα, u?
Sep 06 2009 13:40
Photo

DevilMayCry → Mad_Hatter

Πιο ειναι τα αγαπημενα σου ανιμε ???
Sep 06 2009 01:33
Photo

Mad_Hatter → dbgoku

Πολυ σωστα τα λες.Απο ολλα τα shounen το op εχει μακραν το καλυτερο charachter development σε secondary charachters (boa,vivi και αλλοι πολλοι) και καταφερνει να φιαξει ενα αρκετα γερο σεναριο για το ειδος του.
Sep 04 2009 22:56
Photo

dbgoku → Mad_Hatter

[quote]Το ωραιο ειναι οτι μετα απο 500τοσα chapters καταφερνει να φιαχνει επικα κεφαλαια, χωρις να κουραζει καθολου, και να ανεβαζει τη σειρα στο καλυτερο της σημειο.[/quote] Πολύ σωστό αυτό που λες και να προσθέσω ότι στα επικά αυτά κεφάλαια εμφανίζει χαρακτήρες καθένας από τους οποίους εκφράζει τα δικά του ιδανικά(Εντάξει, συνήθως έχουν και διάφορες δυνάμεις και ικανότητες πολύ καλά σχεδιασμένες και διαλεγμένες.) προσπερνώντας τα όρια του shonen πολλές φορές.Βασικά αυτό που με ξετρελαίνει είναι ότι σου δίνει την αίσθηση πως για κάθε χαρακτήρα που εμφανίζεται μπορεί να παρουσιάσει ένα τέλειο background...Και πιστεύω ότι το έχει αποδείξει πολλές φορές.Γι'αυτό και δεν υπάρχουν πολλά plotholes...
Sep 04 2009 19:53
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ολλα τα εχει βολεμενα ο captain oda, dont worry:P Αν περιμενεις κανα μηνα να τελιωσει η εξεταστικη, θα εχεις αλλα 4 τελεια chapters μαζεμενα να τσακισεις, αντε παρατα τα fillers του naruto χαμενος χρονος ειναι :P
Sep 04 2009 17:24
Photo

Mad_Hatter → dbgoku

To ειχε πει ο oda, οτι ηταν ακριβως στη μεση οταν το one piece εκλεισε 10 χρονια (περσυ δηλαδη, στο tb ark), αρα καπου εκει, 2018-2020 υπολογιζετε να τελιωσει.Το ωραιο ειναι οτι μετα απο 500τοσα chapters καταφερνει να φιαχνει επικα κεφαλαια, χωρις να κουραζει καθολου, και να ανεβαζει τη σειρα στο καλυτερο της σημειο.
Sep 04 2009 16:20
Photo

dbgoku → Mad_Hatter

Μέχρι το 2020 το one piece είπες...Wow...Έχω ξεκόψει από το thread του και απλά παρακολουθώ τα chapters καθε βδομάδα...και κάνω και catch up στο anime from time to time..Οπότε δεν το είχα ακούσει αυτο...:P
Sep 04 2009 16:07
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Εδώ που τα λέμε είχα αμφιβολίες για το πως θα χειριζόταν logia battles μιας και δεν παθαίνουν τπτ μεταξύ τους (ιδίως admirals), αλλά απ' όσο κατάλαβα έχει βολέψει κι αυτό, ε; ... αλλά και δράμα στην μάχη... damn, ο ένας χρόνος που περίμενα να τελειώσει το Thriller Bark ίσως πάει χαμένος τελικά, αλλά τουλ θα διαβάσω όλο το ID arc μαζεμένο :P... αυτά είναι, [B]αν[/B] τελικά το κάνω πάντα, δεν κατέρρευσα ακόμη!
Sep 04 2009 12:44
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Χαχοχαοαχοχαοοχαοχοα πεφτει το οχυρο, ε? Καλα σου λενε οι δυο απο κατω, τρεχα στο manga, τα τελευταια chapter ειναι [B]το epicness.[/B] Σε πιο αλλο shounen εχεις δει τα πιο τουμπανα ολλου του κοσμου σε ενα χωρο μαζεμενα να πλακονωνται>Και καταφερνει να πεταει πινελειες drama μεσα σε ολλα αυτα! We bow doen to (y)oda sensei
Sep 04 2009 12:30
Photo

Zoro → Mad_Hatter

[spoiler=OP manga spoiler][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/733/onepiecechap5540203bybl.jpg[/IMG] ... και τι φοίνικας, ακόμα και ο Kizaru έχει δυσκολία βλέπω! :nbleed: [/spoiler]You can say that again, marimo defense -10 pts more... :if: ... θα το σκεφτώ σοβαρά μετά την εξεταστική για το τι θα κάνω, κανονικά θέλω να δω τα άλλα shonen πρώτα (ολοκληρώσω Naruto, Bleach anime, D.Gray-man anime & manga και Hajime no Ippo) αλλά όπως είπα δεν θα μου πάρει πάνω από 2 βράδια να τελειώσω το OP manga έτσι και πορωθώ!! :P
Sep 04 2009 12:08
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Δε θελουμε romance, αλλα λιγοι θανατοι θα μας βολευαν:P Τον whitebeard παντως πρεπει να τον δουμε νεκρο, και ειμαι σιγουρος οτι τελικα θα τον δουμε νεκρο.Αυτη λογικα θα ειναι η αλλαγη σελιδας.Πτωση του ισχυροτερου πειρατη, και εισοδος τον strawhats στο 2ο μισο της grandline. hehehe the man with the strongest defence is starting to break huh?Αντε εμπα στη σκοτεινη πλευρα :P Τωρα βεβαια με το ID Arc θα ξανακολλησεις, απλα ειναι και αυτο το κομματι τρελο.
Sep 04 2009 00:39
Photo

Zoro → Mad_Hatter

lol, όντως είχα ξεχάσει για την θάλασσα και το kairouseki... το πολύ Naruto έχει αρχίσει να έχει αρνητική επιρροή πάνω μου! :'D Επίσης είχα ξεχάσει και αυτό που είχα προτείνει για το αν θα βάλουν fillers με τα side stories των υπολοίπων straw hats, αυτό δεν θα με χαλούσε βασικά! Πάντως αφού ο Oda λέει το OP θα αλλάξει ύφος από το 2010 αναρωτιέμαι αν δούμε τπτ κουλό όπως σοβαρό romance και θανάτους, αν δέσει καλά έστω ένα από τα 2 (ειδικά το 2ο) θα είναι αρχηγός πια! :P ΥΓ: Srsly με τα όσα ακούω για το OP manga αρχίζω και ζηλεύω που είμαι ο μόνος hardcore fan που δεν το διαβάζει... και δεν είναι να πεις θέλει χρόνο, αν το πιάσω δεν θα κάνω πάνω από 2 νύχτες να το τελειώσω! Για την ώρα έχω άλλα να δω και να κάνω (εξεταστική λέμε!) αλλά η αντίστασή μου αποδυναμώνει σταδιακά, oime oime... :sadist:
Sep 04 2009 00:11