Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Mad_Hatter

Αυτό και[spoiler=OP manga spoilers]- ο τελικός χαιρετισμός με τον Mr.2 - η στιγμή που μαθαίνουμε για την καταγωγή του Ace και το παρελθόν του και... η τοπ αγαπημένη μου που ελπίζω να γίνει εξίσου καλά στο ανιμέ: - εκεί που ο Luffy πάει να πεθάνει και χρησιμοποιεί τελευταία στιγμή το haki για να διώξει τους λύκους από τον Mr.2 και μετά η όλη φάση με τον πόνο 2 ημερών!! Μου άρεσε και που σε αυτό το arc έπαιξαν πολύ ρόλο οι ικανότητες του καθενός, πχ ο Luffy μπορεί να ήταν από τους δυνατότερους και να τον είχαν ανάγκη Buggy και Mr.3 αλλά χωρίς τον Buggy στην αρχή δεν θα μπορούσε να έχει περάσει την Crimson Hell (με τα αγκάθια) και χωρίς τον Mr.3 δεν θα κατάφερνε να καθυστερήσει τον Magellan, ενώ ο Mr.2 έδωσε ρέστα. Αστειάκια από Buggy που είναι από τους fave μου + ατάκες και κινήσεις από Croc, Magellan και Blackbeard (WB, Admirals και Schichibukai μετά) το κάνουν όντως ένα από τα καλύτερα arcs, απλά το συναίσθημα του CP9 δεν νομίζω πως το έχει, αλλά μένει και να τελειώσει το Rescue Ace arc!! :)[/spoiler]
Sep 12 2009 16:48
Photo

Tsunade-sama → Mad_Hatter

Τσούκου, δεν είμαι του manga εγώ.Εξάλλου εδώ κ χρόνια αντέχω τον πειρασμό να διαβάσω το manga του Naruto, ένας ακόμη πειρασμός δεν θα μου κάνει τίποτα. Άσε που έχω τον Μάκη, ανα πάσα στιγμή όλο κ κλαποιο spoil θα μου πετάξει...:hahaha:
Sep 12 2009 16:13
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

Ναι και εμενα ο ιδιος με εβαλε να το δω, και κολησα απο το 1ο επισοδιο.Μου εδειξαν και την echo μετα και κολλησα ακομα περισσοτερο:lovulovu:.Της αξιζει περισσοτερο screentime, ελπιζω τουλαχιστον στο Manga Που θα διαβασω πιο μετα να την δειχνουν περισσοτερο.And if that dirty bastard vincent dares to touch her again im gonna fucking kill him. Και btw εσυ δε θα τιμησεις το op manga?Πριν λιγο καταφεραμε τον zoro, τωρα σειρα σου :P
Sep 12 2009 12:05
Photo

Mad_Hatter → Zoro

hehehe στο λεγα πως θα ξετρελαθεις.Στο rescue ace saga συνδυαζει τελεια τα συναισθηματα με επικες μαχες. [SPOILER=op manga] Ειδικα η σκηνη με τον oars jr να πεφτει απο τους 3 shichibukai ηταν φανταστικη [/SPOILER]
Sep 12 2009 11:03
Photo

Ο φίλος σου ο SpoilerMakis μου το πρότεινε κ το ξεκίνησα.Λόγω όμως εξεταστικής το άφησα στο 15ο επεισόδιο αλλά ήταν αρκετό να κολλήσω. Πες στην Echo σου όμως να ξεκολλήσει από τον Vincent, την διαφθείρει!
Sep 12 2009 09:31
Photo

Mad_Hatteriristella

Ναι εμιαζε αρκετα.Bloodhound δεν εχω διαβασει ακομα, γενικα τωρα με την εξεταστικη εχει πεσει ο ελευθερος χρονος, και εχω αφησει και το MPD Psycho στην αρχη ακομα, οπως και καμποσα αλλα, μονο Τα Ongoing Κοιταω, και κανα συντομο manga. Απο το Neji το πρωτο arc Μου αρεσε πιο πολυ, γενικα μου αρεσει το human experimets thing.Η σκηνη ειδικα που βγαζει ο batsu το αριστερο του ματι και το πεταει στη sonia ηταν ολλα τα λεφτα.
Sep 12 2009 02:17
Photo

iristellaMad_Hatter

[COLOR=White][B]Αχ χαίρομαι που σου άρεσε. Το arc με τις κούκλες στο τέλος τέλος δεν σου θύμισε λίγο το orchestre Royale de guignols?[/B][B] Kαι ναι η φράση που λες ήταν πολύ ωραία. Το Bloodhound το έχεις διαβάσει? Και τι εντυπώσεις έχεις από το MPD Psycho?[/B][/COLOR]
Sep 12 2009 01:47
Photo

Mad_Hatteriristella

Πριν λιγο τελιωσα το Neji.Τα σπασε, αλλα γιατι τοσο λιγο....μονο ενα vol :( Ειχε και μια απο τις πιο ωραιες ατακεσ που εχω ακουσει εδω και καιρο "whatever it is, every creature who is denied the right to live will certainly be more attached to life than anyone else"
Sep 12 2009 01:42
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Updates! :P [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=337872#post337872[/URL] Αν έχεις κάποια απάντηση στις απορίες μου, σε προκαλώ να την δώσεις! :hahaha: Και btw, διαβάζοντας το ID arc ξαναέγειρα στην μεριά τον πειρατών, επικό chapterακι και μου άρεσαν πολύ τα 6 επίπεδα της κόλασης όπως και η όλη απόδραση, Oda's fantasy knows no boundaries!... αλλά αναμένω τώρα να δω και τι θα γίνει πιο κει στο Naruto! Επίσης η Robin και η Boa βγαλμένες από την πένα του Oda-sensei ήταν άπειρα καλύτερες από αυτές του anime! :lovulovu:
Sep 11 2009 23:07
Photo

Mad_Hatter → Tsunade-sama

hehe thanks, ειναι οντως μια μικρη θεα :P Δεν ηξερα οτι βλεπεις το anime. Και ο frau παντως ειναι ολλα τα λεφτα δρεπανια>all
Sep 11 2009 20:29
Photo

OoO Kawaii Echo You made a wonderful choice!:riiight:
Sep 11 2009 20:01
Photo

monoMad_Hatter

muchos arigatos (lol) :bath:
Sep 10 2009 19:59
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Well, ετσι ειναι η world goverment, δε νικιετε ευκολα.Και ο moria αρχιζω να το πιστευω οτι θα προκαλεσει προβληματα στη μαχη με τον WB.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι με ποιον θα παλεψει ο luffy, ειναι σα μυρμυγκι με ολλα αυτα τα τερατα διπλα του.
Sep 09 2009 15:43
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Σχετικά με το 2ο:[spoiler=OP manga spoilers]- Γιατί πολύ απλά υποστήκαμε ένα ολόκληρο Thriller Bark με αρκουδάκια και ζόμπις και τουλάχιστον ο Luffy νίκησε κι άλλον έναν Schichibukai και αποδυνάμωσε την κυβέρνηση, ενώ τώρα πρέπει πάλι εκ νέου αυτός ή κάποιος άλλος να τον νικήσει!! Και δεν είναι να πεις είναι αδύναμος! :roar: Ο Croc τουλάχιστον δεν είχε την ίδια κατάληξη![/spoiler]Και ναι, έμαθα για την έλλειψη chap αυτή τη βδομάδα, ειδικά τώρα που έφτασε ο Luffy είναι δύσκολο να περιμένεις το τι θα γίνει! Μέσα στη βδομάδα λογικά θα το αρχίσω κι εγώ! :P
Sep 08 2009 21:54
Photo

Mad_Hatter → Zoro

[SPOILER=op manga] -Δε νομιζω να παρει κανεναν μαζι του ο WB, απλα ενστικτο. -Δε καταλαβα γιατι ακριβως σπαστηκες που μπηκε ο moria? -Πιστεψε με εχει τρελη δυναμη ο wb, w8 and see. Η boa περα απο το petrification thing ξερει να χειριζετε τελεια το haki της, και τα αντανακλαστικα της θα ειναι αρκετα καλα. -ο wb ξερει να χειριζετε τελεια το φρουτο του, aka οχι μονο σεισμους, αλλα και sockwaves κλπ.Δε ξερω τι θα κανει αν του την πεσουνε aokiji-kizaru μαζι, αλλα ττο πιστευω οτι ειναι ο πιο δυνατος του op universe, ισως μονο πισω απο τον dragon. -Οντως ο wb απο μονος του και εμενα μου φαινετε κατωτερος των marines. [/SPOILER] Btw αυτη την εβδομαδα δεν εχει chapter Και κοντευω να τρελα8ω.... Η Echo απο pandora hearts ειναι στη prof pic μου, η νεα μου αγαπη :lovulovu:
Sep 08 2009 21:31