Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → Zoro

Καλα ουτε εγω ημουν τρελος ff fan, μεσα στο καλοκαιρι τα αρχισα, τερματισα το 7 και τωρα ειμαι στο 6. Παιξε το παιχνιδι και θα καταλαβεις γιατι λεω οτι ειναι επικος villain, δεν εμενε μονο στα λογια οπως κατι αλλοι (γκουχMadaraγκουχ) οταν ελεγε οτι θα σκοτωσει ατομα, το εκανε (και σκοτωσε πααααααρα πολλους).
Oct 10 2009 00:21
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Α ναι, ξέχασα ότι είσαι και FF fan! Μεγιές λοιπόν! :hot: Δυστυχώς πέρα από το X και την ταινία δεν έχω ασχοληθεί περαιτέρω, αν και πάντα το ήθελα... τα γνωστά FF (VI, VII και VIII, άντε και IV) και τα MGS είναι τα μοναδικά παιχνίδια που αρκετοί απ' όσους ξέρω έχουν τερματίσει και μόνο εγώ ξέμεινα... δυστυχώς δεν έτυχε να ασχοληθώ όταν έπαιζα vgs και μου μείναν καημό, ίσως κάποτε πιάσω κανένα... :P Btw που πέτυχε όταν λες ότι το 99% απέτυχε; Ή γενικά εννοούσες, με το στύλ του;
Oct 09 2009 13:10
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Ο kefka απο το ff6, ο καλυτερος villain Που εχω δει ποτε. Αυθεντικος ψυχωπαθης, ανελεητος οσο κανενας αλλος, πεταγε απιστευτες ατακες, και πετυχε εκει που το 99% των αλλων villain απετυχαν.
Oct 09 2009 12:56
Photo

Zoro → Mad_Hatter

And Sailor Uchiha it is!! XD Ώστε αυτό ήταν το περίφημο villain set!! Μόνο που... ποιος είναι; :nanana:
Oct 09 2009 12:53
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Τον madara επειδη το ολλο moon plan μου θυμισε πολυ "θα σας τιμωρησω στο ονομα του φεγγαριου" φαση θα σταματησω να τον λεω μαντάρα και faildara, απο εδω και μπρος θα τον λεω η sailoir uchiha:hahaha:.
Oct 09 2009 12:13
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Crocodile is good, but Madara is better! Να δεις που στο τέλος θα καταφέρει να ξυπνήσει εντελώς τα μάτια του και θα αμολήσει την uber μυστική του επίθεση: βλέποντας το φεγγάρι να γίνει golden oozaru, μόνο αυτή η λειτουργία του έμεινε του sharingan, όλες τις άλλες τις έχει!! XD
Oct 09 2009 01:58
Photo

Mad_Hatter → Zoro

Crocodile is way too cool to be hit by that atack :P Παντως ο iva ειναι θεος, all hail captain oda!
Oct 09 2009 00:14
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Που θα πάει, μια μέρα δεν θα γίνει κι [URL="http://img185.imageshack.us/img185/162/okamakombatbykelp.jpg"]αυτό (OP manga spoiler)[/URL] ; Τότε να δω αν θα την πας ακόμη... και μην πεις ναι! :twisted:
Oct 08 2009 06:27
Photo

Mad_Hatter → GkLoc

Ωραιο ηταν το code geass, αν και ειναι και αυτο Overatted (μεσα στα 5 πρωτα anime Της anidb lol) το ευχαριστηθηκα οσο λιγα, και μοιαζει αρκετα στο deathnote + του οτι εχει τρελες μαχες.
Oct 07 2009 20:11
Photo

GkLoc → Mad_Hatter

Οντως,το DN ειχε ευκαρια να ξεφυγει απο τα κατεστημενα των Shounen(Good guy always wins) ομως στο τελος το διελυσανε και αποδειξανε οτι "IT'S SHOUNEN!".Code Geass εχω δει 4 επεισοδια αν δεν κανω λαθος,ομως το ειχα κατεβασει στο pc του ξαδελφου μου και μολις γυρισα σπιτι το ξεχασα τελειως:himitsu:(Ειχα φυγει και για εναν μηνα Ιταλια)!Παντως μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις και σιγουρα θα το συνεχισω το συντομοτερο δυνατον... All hail Lelouch! :P To οτι εχει χασει την μπαλα ειναι πια σιγουρο για τον Kishi...
Oct 07 2009 19:57
Photo

Mad_Hatter → GkLoc

Και εγω λατρευω τους κακους με god complex pein, kira, sephiroth (αν και ο τελευταιος ειναι βεβαια Overatted του κερατα).Και ο enel θα ηταν καλος, αλλα το λιγο screentime, και η ελλειψη char development τον εφαγαν, οπως και τον aizen που με την κατρακυλα που πηρα το bleach τον πηρε και αυτον μαζι.O kira μας τα χαλασε αρκετα μετα το 25 αλλα γενικα ειχε πολυ φαση να βλεπεις εναν πρωταγωνιστη εντελως διαφορετικο και πολυ πιο ενδιαφερωντα απο το 90% των συνηθισμενων (μετα ηρθε και ο lelouch στο code geass Που ηταν του ιδιου style και τον ξεπερασε.) Οσο για τον kishimoto απλα το μαμησε το ολλο θεμα madara-pein........Μπερδευτηκε και δεν ηξερε τι να γραψει, εχασε τη μπαλα, δεν ηθελε να σπαταλησει chapters Με 2 αντιπαθεις στο κοινο χαρακτηρες, δε ξερω, και δε με ενδιαφερει να μαθω, το αποτελεσμα μετραει.
Oct 07 2009 19:42
Photo

GkLoc → Mad_Hatter

Yeah,πες τα ρε Rin,+ 666666666 στο Retard thing.... Για αυτο το God Complex του τον λατρεψα τον "kami" και για το οτι για να το επιτύχει αυτο εγραψε τους παντες και τα παντα στα @ρχιδι@ του,και τον Pein για αυτο τον λατρεψα,αλλα ενας που αυτοαποκαλειται "God" να παιρνει διαταγες απο εναν ηλιθιο k καθυστερημενο (μου φαινεται τον Tobi προσπαθουσε και πολυ να τον "παιξει")?Kishimoto you fail....
Oct 07 2009 19:15
Photo

Mad_Hatter → GkLoc

[QUOTE=Gkloc] Ουυυυ Kira is god,και εσύ με το Emo είσαι?Που κατάντησε η κοινωνία μας... [/QUOTE] KIRA HELL YEA, L is a fucking retard! Απορω τι του βρισκουν ολλοι , 10 φορες πιο ενδιαφερον σα χαρακτηρας ηταν ο Light, αν και αυτος σε καποιες φασεις μου τα ψιλοχαλαγε, he took the god complex idea into a whole new fucking level.
Oct 07 2009 18:39
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Ανυπομονώ... :kill4u: [spoiler]... εύχομαι μόνο να μην μας βγεις με κανέναν Madara! :kakaka:[/spoiler]
Oct 06 2009 21:10