Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Ναί, πες μου σε παρακαλώ υπόθεση ^__^ Λοιπόν, επειδή εγώ αύριο φεύγω μέχρι την επόμενη Παρασκευή, θα σου γράψω περιλήψεις από 4 ανιμε που είδα όσο έλειπες και πιστεύω πως θα σ'αρέσουν Magical GirlLyrical Nanoha: Όπως μπορείς να καταλάβεις και από τον τίτλο, πρόκειται για mahou shoujo anime.Είναι το αγαπημένο μου του είδους μαζί με το Princess Tutu, επειδή και τα 2 είναι αρκετά πρωτότυπα.Η 9χρονη Nanoha Takamachi είναι ένα συνηθυσμένο κορίτσι, όσπυ μια μέρα συναντάει με τις φίλες της τον Yuuno,μια νυφίτσα, ο οποίος δίνει στη Nanoha ένα φυλακτό που της χαρίζει μαγικές δυνάμεις. Σκοπός της Nanoha είναι να συγκεντρώσει Jewel Seeds, αλλά τα πράγματα θε γίνουν πιο δύσκολα όταν εμφανίζετα η μελαγχολική Fate Testarossa, με την βοηθό της, Arf. Να ξέρεις οτι δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ romance.Η σειράαποτελείται απο 3 season (Magical Girl Lyrical Nanoha,Magical Girl Lyrical Nanoha A's + Magical girlLyrical Nanoha StrikerS, το οποίο παρακολουθώ τώρα) και σύντομα θα βγει και ταινεία.Οι 2 πρώτες season είναι 13 επ., ενώ η 3η 26
Jul 08 2009 12:19
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

ΟΚ αφου σου αρεσε θα του ριξω μια ματια υποσχομαι.Παντως αν δεν εχει και τοσο πολλα φρικιαστικα νομιζω πως θα ειναι ενδιαφερον.Να φανταστεις και το Majin Tantei Nougami Neuro που ειχε δολοφονιες και ελαχιστα φρικιαστικα το λατρεψα και τοτε που το εβλεπα ειχα πορωθει παρα πολυ.(αν ενδιαφερεσαι σου λεω υποθεση αν δεν την ξερεις).Προκειται για ανιμε μυστηριου.Οσο για το Full Moon το μανγκα οπως σου ειπα δεν εχει καμια σχεση με το ανιμε.ναι ειναι εκεινο με το κοριτσακι που ειναι αρρωστο.Αποτελειται απο 5 τομους και θα το βρεις ευκολα.Το ξαναλεω τα σχεδια ειναι απιθανα!!!!!( η εικονα πισω απο τα μηνυματα ειναι απο αυτο το μανγκα!!!!)
Jul 07 2009 18:59
Photo

Καλέ το ξέρω το Full Moon wo Sagashite !!Με την κοπελίτσα που είναι άρρωστη και γίνεται τραγουδίστρια δεν είναι? Χμμ, τι λέει αυτό το manga ?Ο τίτλος μ'αρέσει, για κάποιο λόγο μου θυμίζει Βικτωριανή εποχή. Λοιπόν, το Higurashi έχει αίμα, αλλά δεν έχει gore και κομμένα χέρια/πόδια κτλ.Πρόκετιαι για μια παρέα παιδιών στο γραφικό χωριουδάκι Hinamizawa.Κάθε χρόνο σημειώνονται ανεξήγητες δολοφονίες, και ορισμένοι κάτοικοι (συμπεριλαμβανομένων και των 5 πρωταγωνιστών μας) τρελένονται. Δεν ξέρω αν σου τραβάει το ενδιαφέρον, εγώ πάντως το λάτρεψα για την ατμόσφαιρα και το μυστήριο.Να φανταστείς μίλησα γι'αυτό σε άτομα που δεν βλέπουν ανιμε και έπαθαν την πλάκα τους.
Jul 06 2009 21:23
Photo

Παντως ξερω δεν εισαι πολυ των μανγκα ουτε των shoujo αλλα εγω τελευταια την εχω καταβρει με το Gentlemen's Alliance Cross .Αστα μεγαλη πορωση!!!εχει αγαπες κλπ αλλα τα σχεδια ειναι απιθανα!!!Ειναι της Arina Tanemura που ειναι δημιουργος και του Full Moon Wo Sagashite(αν το εχεις ακουσει)(το ανιμε καμια σχεση με το μανγκα και τα σχεδια ειναι χαλια στο ανιμε)
Jul 06 2009 19:32
Photo

Κοιτα εξαρταται απο το ποσο βιαιο ειναι.Δεν τρελαινομαι να βλεπω τερατα να διαμελιζονται και να γεμιζει η εικονα σπλατερ!!!!:(( As πουμε και το Vampire Knight ειχε αιματακι ε με αυτο δεν επαθα και τιποτα!!Οποτε πες και αναλογως θα πραξω!!!
Jul 06 2009 19:28
Photo

Μπράβο !!! Το αξίζεις πραγματικά !!Καλή επιτυχία και με το μπαλέτο ! Από ανιμε έχω δει μπόλικα απ΄την τελευταία φορά ου τα'παμε. Αναφέρω το Ηigurashi no Naku Koro ni, το οποίο έγινε απ' τα τοπ ανιμε για 'μενα.Πριν μπω σε περίληψη, αντέχεις τα ανιμε με αίμα ??
Jul 03 2009 21:03
Photo

Hello!!!!!!!!!1Εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε.Τι κανεις?Εγω πηρα αποτελεσματα Πανελλαδικων και τα πηγα εξαιρετικα 19.224 και περναω ανετα Παιδαγωγικα που θελω.Τωρα ολο το καλοκαιρι εχω προετοιμασια για τις εξετασεις του μπαλλετου και δεν μπορω να πω πως ξεκουραζομαι ιδιαιτερα.Βρισκω ομως τωρα χρονο για ανιμε και μανγκα που τα ειχα στερηθει τοσο καιρο.Εσυ? Κανα νεο καλο ανιμε??
Jul 03 2009 18:56
Photo

Hello !!!Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε ?? Τι κάνεις ??
Jul 01 2009 18:14
Photo

Επιτέλους τελειωσαν οι Πανελλαδικες και ειμαι και παλι μαζι σας!!!!Ποσο μου λειψατε ολοι!!!!!!!
May 31 2009 18:00
Photo

Κι εγω γλυκια μου ανυπομονω να τα ξαναπουμε!!!!Μου λειπετε ολοι τοσο πολυ!!!!!!!
Feb 27 2009 19:48
Photo

Μαριάνναααααα !!! Πάνω που αναρωτιόμουν πού χάθηκες !!! Μια χαρά είμαι εγώ !!!άντε συνέχισε το διάβασμα για να τους σκισεις όλους !!! Το διάβασμα πάει πάνω απ τα ανιμε !!! Και ανυπομωνώ να τα ξαναπούμε !!!
Feb 26 2009 14:17
Photo

Γεια σου Σοφακι!!!Τι κανεις????Αστα εγω πολυ διαβασμα και ζηλευω που δεν προλαβαινω να βλεπω ανιμε και να μπαινω να μιλαω με τα παιδια στο φορουμ!!!!:(Παντως υποσχομαι οτι θα αναπληρωσω το χαμενο χρονο μολις τελειωσω!!!Φιλακια πολλα γλυκια μου (δες και κανα επεισοδιο για μενα!!!!κλαψ κλαψ!!!!)
Feb 25 2009 18:36
Photo

Azathoth → Hikari-sama

exi kati poli orees palies apo captain harlock, exi diafores san tu otaku no sekai ke merika agalmatidia panakriva ;P exi ke tis poli mikrules aftes ton 5-10 evro :3 an thes boro na se pao kamia mera. ine sto kentro easy to find :O konta sto otaku no sekai
Feb 23 2009 21:58
Photo

Hikari-sama → Azathoth

Έχω ακούσει το Solaris και τις τιμες του, αλλά δεν έχω πάει ποτέ. Για πες, τι έχει περίπου από φιγούρες ?
Feb 23 2009 20:10
Photo

Azathoth → Hikari-sama

na dume na pame mazi kamia mera sto otaku no sekai :P tora den poli vriskome me tin parea mu apo eki epidi pame diaforetikes ores ke tetia ;P to solaris btw exi poli orees figures ala ine panakrives :P
Feb 21 2009 15:53