Community Status Updates
Raven Princess → Hikari-sama
Γεια Σοφακι!!!!!!!!να σου πω, δεν ειναι σπαστικο να βρισκεις ενα απιθανο μανγκα και πανω που βρισκεσαι στο σημειο να λες''αντε να δουμε τι θα γινει...!!!!''να μαθαινεις οτι ο δημιουργος αποφασισε να σταματησει το μανγκα για να δουλεψει πανω σε ενα αλλο εργο του και οτι υπαρχει μια περιπτωση καποια στιγμη να το συνεχισει?????πλακα μας κανουν????δεν το πιστευω!!!
Sep 19 2009 11:23
Hikari-sama → Dark_Venus
Από το επ.7 και μετά καλυτερεύει κάπως, μιας και μαθαίνουμε γιατί συμπεριφέρεται έτσι
Sep 15 2009 19:50
Hikari-sama → Dark_Venus
Kάθε Πεμπτη, αν και κάποιες φορές πρέπει να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή για subs, αλλά συνήθως βγαίνουν γρήγορα.
Η Maria με εκνευρίζει όταν κάνει σαν τρελή με την μαγεία, αλλά στα πιο πρόσφατα επισόδεια μ' αρέσει πιο πολύ
Sep 15 2009 15:35
Dark_Venus → Hikari-sama
Όχι όχι θέλω να πιστεύω οτι σήμερα θα καταφέρω να τα τελειώσω όλα. Κάθε πότε βγαίνουν; Α και η Beatrice μ αρεσει απίστευτα... Αλλά η Maria είναι kawaii :) :)
Sep 15 2009 15:22
Dark_Venus → Hikari-sama
Όχι όχι θέλω να πιστεύω οτι σήμερα θα καταφέρω να τα τελειώσω όλα. Κάθε πότε βγαίνουν; Α και η Beatrice μ αρεσει απίστευτα... Αλλά η Maria είναι kawaii :) :)
Sep 15 2009 15:15
Hikari-sama → Dark_Venus
Κανένα πρόβλημα !!!Έχεις δει όλα τα επισόδεια που έχουν βγει ?? Κι αν κρίνω απ΄την εικόνα που μου έστειλες (Thanks :) ),σ' αρέσει η Maria.Εγώ είμαι Beatrice fan ^_^
Sep 15 2009 13:52
Dark_Venus → Hikari-sama
Ωωωω το umineko no naku koro ni είναι τέεεελειο! Ευχαριστώ πολύ που μου το ανέφερες. Εχω φάει κόλλημα :)
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/320/hikarisama.gif[/IMG]
Sep 14 2009 15:19
Dark_Venus → Hikari-sama
Ναι και γώ τον λυπήθηκα τότε... Κρίμα... Απαπαπα ούτε αυτή τη συμπάθησα ποτέ. :P
Sep 09 2009 23:59
Hikari-sama → Dark_Venus
Δεν τον συμπαθώ πολύ, αλλά τον λυπήθηκα μωρέ όταν παίθανε...Και την Shizuka συμπαθώ πολύ
Sep 09 2009 23:19
Dark_Venus → Hikari-sama
Xaχαχα Κακέ Zero κακέ! :P Πάντως πολύ βασανισμένος χαρακτήρας... Δε πιστευω να προτιμούσες τον αδερφό του ε; Εγώ ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο... :P Επίσης πολύ γέλιο είχε ο διευθυντής Cross :P
Sep 09 2009 23:07
Hikari-sama → Dark_Venus
Το manga νομίζω οτι συνεχίζεται, χωρίς να είμαι και πολύ σίγουρη.Το διαβάζει μια φίλη μου,μπορέι να το δανειστώ
O Zero είχε πλάκα, στην αρχή τουλάχιστον.Αλλά ακόμα δεν τον πάω !!
Sep 09 2009 22:55
Dark_Venus → Hikari-sama
Πωπω ναι απίστευτος ο Aidou πολύ γέλιο... Γενικά όλοι οι άντρες στο vampire knight ήταν πολύ ωραία σχεδιασμένοι... Αλλα σαν τον Kaname... Η Ruka ηταν σκύλα και σπαστικιά.ΟΥΣΤ!χαχα :P
Τον Zero τον συμπαθούσα απλα γιατι ήταν διαφορετικός. Ειδικά όταν φόβιζε τις μαθητριες όλα τα λεφτά...Μακαρι να συνεχιζόταν το vampire knight....
Sep 09 2009 22:50
Hikari-sama → Dark_Venus
Εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Aidou:awww::awww: Είναι τόσο γλυκούλης και αστείος !!!Ούτε εμένα μ' αρέσει η Ruka.
Τον Zero ποτέ δεν τον συμπάθησα ιδιαίτερα.Είχε πάντα κάτι πάνω του που με ενοχλούσε.Αλλά από εμφάνηση όμως, δεν μπορώ να πω...
Sep 09 2009 22:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed