Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → Shikamaru

Μπα, το Rozen Maiden δεν είναι καθόλυ school life. Όλα τα έχω ακόυσει, το Michiko to Hatchin είναι ένα απ' τα ανιμε που σκοπεύω να ξεκινήσω σύντομα
Feb 01 2009 14:11
Photo

Shikamaru → Hikari-sama

απο αυτα που βλεπεις μονο το Toradora εχω ακουστα τ'αλλα δεν τα ξερω,οταν ειπα ΄΄τετοιου ειδους''εννουσα οτι δεν πολυ βλεπω anime στυλ scool life και ετσι οχι ομως οτι δεν σκοπευω να ριξω και καμια ματια π.χ το Rozen Maiden σκοπευω να το δω στα σιγουρα αλλα τρελος fan δεν νομιζω να γινω,αυτον τον καιρο εγω βλεπω Michiko to Hatchin,Casshern Sins,Xam'd Lost Memories και μολις σημερα αρχισα το Hitman Reborn το τελευταιο αν και λιγο παιδικο λεω να το συνεχισω,ξερεις κανενα απο αυτα?
Jan 31 2009 22:49
Photo

Hikari-sama → Shikamaru

Όταν λες τέτοιου είδους ανιμε, τι ακριβώς ενωείς ? Γιατί αν πιστεύεις πως είναι κοριτσίστικο ή κατι τέτοιο, θα σουπω οτι έχεις άδικο Τελευταία παρακολουθώ Shakugan no Shana, Zero no Tsukaima, Toradora και πού και πού κανένα επ από Spice and Wolf
Jan 31 2009 21:30
Photo

Shikamaru → Hikari-sama

ακουστα την εχω την σειρα και πρεπει καποτε να την αρχισω αλλα δεν με πολυ εμπνεουν τετοιου ειδους anime αυτον τον καιρο τι αλλα anime βλεπεις?????
Jan 31 2009 17:05
Photo

Hikari-sama → Shikamaru

Thanks !! Είναι η Suigin Tou από Rozen Maiden
Jan 31 2009 16:16
Photo

Shikamaru → Hikari-sama

σου εστειλα vm γιατι ηθελα να σε ρωτησω απο ποιο anime ειναι η εικονα στο profile σου,παρεπιπτοντως εχεις γαματο profile!!!!!!!!
Jan 31 2009 12:44
Photo

Hikari-sama → Shikamaru

Hello !! Μια χαρά, εσύ ?
Jan 31 2009 12:36
Photo

Shikamaru → Hikari-sama

:hi:Hi Hikari-sama what's up;)
Jan 29 2009 18:01
Photo

Yunancy → Hikari-sama

[B]κοιτα εδω που τα λεμες και ο Λ και ο Κιρα ηταν τρελαρες!λολ ο καθενας με την τρελα του[/B] [B]αλλα ο Λ ηταν ο καλος της υποθεσης..αλλα εγω λολ ειμαι με το μερος του Κιρα γιατι ειναι απιστευτα κουκλος[ασε που μου θυμιζει τον Σετο Καιμπα λολ][/B] [B]αλλα μετα τα επαιξε ο Κιρα..την ειδε και καλα θεος...ΧΔ και το χασε το παιχνιδι...[/B] [B]να σου πω την αληθεια μου δεν μου αρεσε το τελος....εσενα?[/B] [B]επισης ειμαι φαν της Μισα αν και ηταν τελειως χαζη ΧΔ αν ηθελε θα μπορουσε να ειχε σταματισει τον Κιρα..[/B] [B]ακου ρε συ..πολλοι μου προτιναν να δω το βampire knight..αλλα δεν ηθελα να το δω γιατι νομιζα οτι θα ειναι κανα χαζοροματζο ..τα πρωτα 5 επεισοδια δεν μου αρεσαν/...αλλα μετα το λατρεψα...ενα πραγμα θα σου πω..ειδα και τις 2 σεζον μεσα σε μια μερα..τοσοσ πολυ το λατρεψα,οποτε στο προτεινω ανεπιφιλακτα![/B]
Jan 21 2009 19:13
Photo

Hikari-sama → Yunancy

Με τον L βέβαια !! Ο Light, αν και κουκλί, ήταν πολύ μα****ς !!! Τα Vampires κι εγώ τα λατρεύω, σε ανιμε, σε ταινίες, σε ό,τι θες !! Ναι, και το Vampire Knight σκοπεύω να δω, γιατί μ'αρέσει αυτός ο καστανούλης !!
Jan 19 2009 20:14
Photo

Yunancy → Hikari-sama

[B]ναι συμφωνω το death note τα σπαει!εχει πολλυ πρωτοτυπο σεναριο*_*και απο το πρωτο επεισοδειο κιολας σου τραβαει τη προσοχη!εσυ ειασουν με το μερος του η' του Κιρα?[/B] [B]το Trinity blood να το δεις,ειδικα αν σου αρεσουν τα βαμπιρ θα το λατρεψεις....απλα τα πρωατ 2 επεισοδεια δεν λενε και πολλα....[/B] [B]γενικα εμενα μου αρεσουν τα βαμπιρ^^και γιαυτο μου αρεσει ακι το vampire knight[/B] [B]ρε συ και εγω το βαριεμαι το Ναρουτο..ο εχουν ξεφτυλισει,...με κουρασαν ολα αυτα τα ατελειωτα επεισοδια..αν και το ανιματιον ειναι καλο..ολο μαχες ομωες εχει λολ[/B]
Jan 19 2009 19:21
Photo

Hikari-sama → Yunancy

Έχω δει Death Note, εντάξει, απλά φοβερό. Trinity Blood δεν έχω δει ακόμη, αλλά είναι απ' τα ανιμε που σκοπεύω να δω σύντομα. To Naruto πραγματικά το συχαίνομαι και το βαριέμαι.
Jan 16 2009 14:09
Photo

Yunancy → Hikari-sama

[B]lol απο τα ανιμε που μου ανεφερες δεν εχω παρακουλουθησει κανενα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thcyau.gif[/IMG] εμενα τα αγαπημενα μου ανιμε ειναι Rurouni Kenshin(Samourai X)Naruto,One Piece,Death Note,D.N.Angel,Bleach,Full metal panic,Triniti Blood,YuGiOH,Vampire Knight εχεις δει κανενα απο αυτα?^^ σορρυ για την αργη απαντηση[/B]
Jan 12 2009 04:53
Photo

Hikari-sama → Yunancy

Λοιπόν, λοιπόν, έχουμε και λέμε:Rozen Maiden,Clannad,Chobits, Princess Tutu,Elfen Lied, Shakugan no Shana, Zero no Tsukaima !! Τα δικά σου ?? Εμένα μ'αρέσουν ανιμε με περιπέτεια, που να'χουν όμως κορίτσια πρωταγωνίστριες, και όσο λιγότερο ρομάντζο, τόσο το καλύτερο !!
Jan 02 2009 15:30
Photo

Yunancy → Hikari-sama

[B]για πες ποια ειναι τα αγαπημενα σου ανιμε???^.^[/B]
Jan 02 2009 15:18