Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Dark_Venus → Hikari-sama

Ναι κάτι πήγα να στείλω αλλά δεν πειράζει... ναι νομίζω είναι τέλειa η Rima...την Ruka δε τη συμπάθησα ιδιαίτερα και ποτέ... Οσο για τη Yuki γλύκα δε λέω αλλά λίγο χαζούλα... Κοίτα και ο Kaname και ο Zero είναι Θεοι... Απλα θα ήταν πολύ πιο ταιριαστό το yuki- kaname παρα το yuki-zero. Ετσι πιστεύω.. Θα γλυτώναμε και την τραγωδία. Σκεφτόμουν να διαβασω τι θα γίνει παρακατω στο manga αλλά δεν αξιώθηκα ακόμα...
Σεπ 09 2009 22:34
Φωτογραφία

Hikari-sama → Dark_Venus

Έστειλες κάτι ??Γιατί δεν εμφανίστηκε Είσαι βλέπω Rima fan !!Και αν κρίνω απ την sig, προτιμάς YuukixKaname από YuukixZero.Αν είναι έτσι, μπράβο !!!
Σεπ 09 2009 22:23
Φωτογραφία

Dark_Venus → Hikari-sama

Aχ τέλεια ανυπονώ να το ξεκινήσω! Σε μια δυο μέρες που θα τελειώσω το elfen lied θα το ξεκινησω ΣΙΓΟΥΡΑ. Eίδα το trailer και μ αρεσε πολυ... :)
Σεπ 09 2009 21:58
Φωτογραφία

Hikari-sama → Dark_Venus

Βλέπω το Umineko no Naku Koro ni.Eίναι ongoing, και δεν ξέρω πόσα επισόδεια θα είναι σύνολο.Αύριο βγαίνει το 11ο επ. Περίληψη: Κάθε χρόνο, η οικογένεια Ushiromiya μαζεύεται στο νησί Rokenjima για την οικογενειακή τους συγκέντρωση.Σιγά σιγά τα μέλη της οικογένειας, καθώς και το υπηρετικό προσωπικό, δολοφονούνται μυστηριωδώς. Η κύρια ύποπτη είναι η Beatrice, μια μάγισσα που λέγεται οτι ζει στο νησί.Ο Battler, πρωταγωνιστής της ιστορίας, πάει ενάντια στην Beatrice, θέλοντας να αποδείξει οτι οι φόνοι είναι έργο ανθρώπων, και όχι μιας μάγισσας. Πολύ ωραία σειρά, μέχρι τώρα δεν έχς κανένα παράπονο. Thanks για το link :)
Σεπ 09 2009 21:43
Φωτογραφία

Dark_Venus → Hikari-sama

Aχ ευχαριστώ πολύ... :) Kaμια πενηνταρια συνολο δηλαδη ε; Τελεια... Βαριέμαι λίγο τα μεγάλα anime... Α είναι τέλειο να το δείς. 74 επεισόδια βέβαια αλλά αξιζει... ;) Kάποια πράγματα για την πλοκή έχει εδώ... [URL]http://anime2manga.com/20070623/monster-anime-series-review.html[/URL] Τρομερό πραγματικά... Όπως και το death note που πιστεύω θα το έχεις δει... Αυτη την εποχή τί βλέπεις;
Σεπ 09 2009 21:14
Φωτογραφία

Hikari-sama → Dark_Venus

Sorry, το έστειλα καταλάθος 2 φορές...
Σεπ 09 2009 20:59
Φωτογραφία

Hikari-sama → Dark_Venus

Το Μοnster τι λέει ? Το έχω ακουστά, αλλά δεν έτυχε να το δω. Λοιπόν, το Higurashi έχει 2 seasons, η 1η έχει 26 επισόδεια, ενώ η 2ρη (Higurashi no Naku Koro ni Kai) 24.Υπάρχει και το Higurashi no Naku Koro ni Rei, που είναι 5 OVA
Σεπ 09 2009 20:56
Φωτογραφία

Hikari-sama → Dark_Venus

Το Μοnster τι λέει ? Το έχω ακουστά, αλλά δεν έτυχε να το δω. Λοιπόν, το Higurashi έχει 2 seasons, η 1η έχει 26 επισόδεια, ενώ η 2ρη (Higurashi no Naku Koro ni Kai) 24.Υπάρχει και το Higurashi no Naku Koro ni Rei, που είναι 5 OVA
Σεπ 09 2009 20:56
Φωτογραφία

Dark_Venus → Hikari-sama

Ω ναι τρελαίνομαι :D Μόλις τελείωσα το monster και τώρα ξεκίνησα το Elfen Lied... :) Θα ψάξω και αυτό που μου είπες... Είναι μεγάλο;
Σεπ 09 2009 17:51
Φωτογραφία

Hikari-sama → Dark_Venus

Καμία ενόχληση !!! Η sig μου είναι aπό το Higurashi no Naku Koro ni. Αν σου αρέσουν τα anime με φόνους και μυστήριο, αυτό θα σ' αρέσει πολύ ^__^
Σεπ 09 2009 17:16
Φωτογραφία

Dark_Venus → Hikari-sama

Ηi! Συγγνώμη για την ενόχληση...αλλά απο ποιό anime είναι η υπογραφή σου;
Σεπ 09 2009 17:08
Φωτογραφία

Raven Princess → Hikari-sama

Ευχαριστω πολυ γλυκια μου ελπιζω καποια στιγμη να καταφερω να τα δω γιατι προς το παρον εχω μια λιστα με ανιμε και ειναι ΜΕΓΑΛΗ!!!Σου ευχομαι να περασεις πολυ ωραια εκει που θα πας!! Λοιπον σου ειχα υποσχεθει μια περιληψη.Το ανιμε λεγεται Majin Tante Nougami Neuro και βασικα προκειται για ανιμε μυστηριου.Η Yako ειναι ενα κοριτσι του οποιου ο πατερας δολοφονηθηκε αλλα το μυστηριο παρεμεινε ανεξιχνιαστο.Τωρα την επισκεπτεται ενας δαιμονας απο την κολαση ονοματι Neuro οποιος για να ζησει τρεφεται με μυστηρια!!!Ετσι μαζι με τη Yako λυνουν διαφορα μυστηρια που προκυπτουν (αν και την περισσοτερη δουλεια την κανει ο καλος μου!!! δεν ξερω για σενα παντως εγω λεω οτι ο Neuro ειναι HOT HOT !!!)Εχει πολυ γουστο και αρκετο χιουμορ και πραγματικα σε βαζει να σκεφτεις!!!!Αξιζει να του ριξεις μια ματια ή και παραπανω!!Ελπιζω να σου αρεσει!!!
Ιούλ 09 2009 19:28
Φωτογραφία

Hikari-sama → Raven Princess

Hayate no Gotoku ! Λόγω της ανοησίας των γονιών του, ο Hayate είναι κυνηγιμένος από ανθρώπους στους οποίους οι γονείς του χρωστάνε λεφτά.Ο Hayate πέφτει τυχαία πάνω στην πάμπλουτη Nagi Sanzen'in, η οποία, έπειτα από μια παρεξήγηση, ερωτεύεται τον Hayate και τον προσλαμβάνει ως μπάτλερ. Comedy+ Romance, 52 episodes, η 2ρη σεζόν έχει μέχρι τώρα 15 επισόδεια
Ιούλ 08 2009 12:56
Φωτογραφία

ToraDora! O Ryuji Takasu είναι ένα απλό αγόρι, χωρίς σχεδόν κανένα φίλο, καθώς η εμφάνισή του παραπέμπει σε δολοφόνο (!!) και αυτό απομακρύνει τους συμαθητές του.H Taiga Aisaka είναι ένα μικροσκοπικό αγριοκόριτσο, πυ δεν διστάζει να σπάσει τον οποιονδήποτε στο ξύλο. Οι 2 θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να καταφέρει ο Ryuji να τα φτιάξει με την κολλητή της Taiga,την καλόκαρδη Minori, και η Taiga με τον φίλο του Ryuji, τον αντιπρόεδρο της ταξης, Kitamura.Έπειτα στην παρέα προστείθεται και το μοντέλο Ami Kawashima Συνδιάζει έξυπνα romance,comedy και slice of life. 25 episodes
Ιούλ 08 2009 12:40
Φωτογραφία

Kuroshitsuji: Ένα μείγμα μυστηρίου και μαύρου χιούμορ, αφηγείται την ιστορία του νεαρού ευγενή Ciel Phantomhive, και του (ot,hot,HOT!!) δαίμονα/υπηρέτη του, Sebastian Michaelis.Αποτελείται από κωμικές ιστορίες μυστηρίου, που συνδέονται μεταξύ τους. Το cast συμπληρώνουν οι 4 χαζοχαρούμενοι υπηρέτες του Ciel, η αραβωνιαστικιά το,η θεία του,ένας νεκροθάφτης,και ο "υπηρέτης" της θείας του Ciel 24 episodes
Ιούλ 08 2009 12:29