Jump to content

Community Status Updates

Photo

Darthnicolas → Hikari-sama

Μπορεί να μην είναι non-H,αλλά είναι softcore,και από τα πιο όμορφα doujin που έχω δει ποτέ μου.[Canaria Mint]Slow Resurrection,γύρω από το couple που ανέφερες στο Touhou thread.Give it a try.
Oct 19 2010 21:17
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Σοφουλα μου!!!τι κανεις???καλη σχολικη χρονια!!!!πως περασες τις διακοπες???λοιπον βλεπω τωρα τελευταια (αργησα λιγο αλλα καλλιο αργα παρα ποτε :p) το Kuroshitsuji που μου ειχες προτεινει!!!ειμαι στη δευτερη σεζον!!!ειναι πολυ καλο!!!!τρελο γελιο σε κατι κουλες φασεις!!!!αυτος ο Greil Sutcliffe ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!!!!χαχαχαχα! Ο Sebastian θεος!!!!!!!!!:D εσυ τι βλεπεις τωρα??
Sep 15 2010 09:37
Photo

GhostPrince → Hikari-sama

hai....thx για το accept ^^ τι γινεσαι?
Mar 30 2010 00:03
Photo

Κοιτα αμα ειναι μαλλον και εγω για Σαββατο το βλεπω γιατι καθημερινες εχω σχολη.Τωρα αν προκυψει κατι και εχω καποια αλλη υποχρεωση (γιατι εκεινη την Πεμπτη εχει γενεθλια η μαμα μου!!!!) δεν ξερω τι θα κανω....ή θα προσπαθησω να παω αλλη μερα ή.....θα δω τις φωτογραφιες που θα βγαλετε.......(αν ερθω παντως 100% θα φερω φωτογραφικη!!!!!!!)
Oct 07 2009 18:25
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Έτσι κι αλλιώς ήθελα να πάω στο Mall, και θα φέρω και κάποιες φίλες μου μαζι (που μόνο η μια απ' τις 3 βλέπει anime.Εγώ της έδειξα τον σωστό δρόμο:kakaka::kakaka:) Αν είναι, θα πάω το Σάββατο γιατί μόνο τότε με βολεύει
Oct 06 2009 19:12
Photo

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα πας??? αμα ειναι να κανονισουμε να συναντηθουμε!!!!!αχ τι καλα :lovulovu::awww:!!!!!περιμενα να παω μονη μου:emptyonexg1:!!!!!αμα ειναι πες μου να σου δωσω το κινητο μου να βρεθουμε!!!!περιμενω με ανυπομονησια απαντηση:roar:!!!!
Oct 06 2009 18:00
Photo

Hi Μαριάννα !!!! Σκοπεύεις να πας στο maid/cosplay cafe ??
Oct 05 2009 12:54
Photo

Keiki → Hikari-sama

Αχα, κατάλαβα, αλλα μέχρι στιγμής όποια τέτοια ταινία έχω δει βγήκε μέτρια η κακή, όπως πχ η ταινία απο το Eureka7. Ας ελπίσουμε σε κάτι καλό!
Oct 05 2009 12:26
Photo

Hikari-sama → Keiki

Νομίζω δεν θα είναι ακριβώς recap, αλλά alternate version ή κάτι τέτοιο.
Oct 05 2009 11:32
Photo

Keiki → Hikari-sama

Το StrikerS πράγματι δεν άρεσε σε πολλούς fan αλλά εγώ το θεωρώ το ίδιο καλό. Το fan service το προσπερνάω, δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο anime όπως και 'χει. Για την ταινία δεν καίγομαι αν πρόκειται να είναι recap της σειράς, εκτός αν έχει κάτι παραπάνω να πει.
Oct 04 2009 23:18
Photo

Hikari-sama → Keiki

Πολύ ωραία !!Και 'μένα είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου anime !! Στην αρχή μου άρεσε η Nanoha, αλλά μετά εμφανίστηκε η Fate και έκλεψε την παράσταση !!Γενικά, από χαρακτήρες μ' αρέσουν η Fate,η Vita,η Signum, η Arf και η Teanna. Το StrikerS σ' άρεσε ?Ρωτάω επειδή πολλούς φαν τους απογοήτευσε.Εμένα μ' αρέσε αρκετά, αλλά δεν μου πολυ έκατσε το fan service με Subaru και Teanna Τώρα περιμένω και την ταινεία !!
Oct 04 2009 22:48
Photo

Keiki → Hikari-sama

Konichiwa! Πράγματι είμαι fan της Fate-san, αλλά και γενικότερα τις σειράς "Mahou Shoujo Lyrical Nanoha". Την είδα 3 φορές ήδη και γενικά βλέπω κάποιο επεισόδιο της σειράς όταν δεν έχω όρεξη για κάτι νέο και προτιμώ να χαλαρώσω.
Oct 04 2009 22:43
Photo

Hikari-sama → Keiki

:hi:Hello !! Κρίνοντας απ' το avatar και την εικόνα στο προφίλ σου, είσαι κι εσύ fan της Fate-chan ??
Oct 04 2009 22:28
Photo

Ασε βρε Σοφια μου εχω στενοχωρηθει πολυ!!!!Πρεπει να εχεις ακουσει το Ouran High School Host Club..?!Τελοσπαντων ο/η δημιουργος του μεταξυ αλλων ξενικησε ενα μανγκα με το ονομα Millenium Snow το οποιο μετα τους 2 πρωτους τομους (και εκει που εισαι στη βραση να δεις τι θα γινει παρακατω!!!!) αποφασισε να διακοψει για να αφοσιωθει στο Ouran High School Host Club το οποιο ειχε τοτε πολυ μεγαλη επιτυχια!!!Βεβαια ειπε οτι μαλλον θα το συνεχισει αργοτερα αλλα εχουν περασει περιπου 7 χρονια απο τη δημοσιευση του οποτε δεν το βλεπω να γινεται τιποτα!!!!μπου χου χου :(!!!!και ηταν τοσο τελειο!!!! τι γκαντεμια και αυτη!!!
Sep 19 2009 19:35
Photo

Και βέβαια είναι σπαστικό !!Με ποιά σειρά έγινε αυτό ?
Sep 19 2009 16:14