Community Status Updates
Sanzo
→
Azathoth
αααα!!οκ!!ναι, και εγω βαριεμαι να γραφω ελληνικα, γιατι γραφω πιο αργα!λολ! και εμενα εννοειται Naruto, FMA ειναι απο τα αγαπημενα μου! Απο anime δηλαδη, μαζι με katekyo hitman reborn, saiyuki, d.gray-man, code geass, bleach. Απο manga (τα οποια και εγω τελευταια ειδικα τα προτιμω) ειναι το top top top μου το Saiyuki, και μετα Trinity Blood, Amatsuki,Naruto, Zombie Loan ,KHR, Kuroshitsuji(προσφατα το ξεκινησα αλλα μ αρεσει πολυ) και αλλα πολλα(τωρα ξεκινησα και το 07-Ghost,και μου φαινεται αρκετα ωραιο!)..και μενα μου αρεσουν και τα κωμικα, τωρα βλεπω το Lucky Star πχ! Τωρα θα αρχισω να διαβαζω το PeaceMaker (απο τα σοβαρα δλδ)..Το καλο ειναι οτι στην Αθηνα εχει μαγαζια να βρεις manga,εδω εχει 1 μονο...Και προτιμω να τα εχω απο το να τα διαβαζω online...(το καλοκαιρι τωρα θα ξαναπαρω... :( )
May 13 2009 15:55
Azathoth
→
Sanzo
oh no no no! γράφω αγγλικά επειδή απαγορεύονται τα greeklish και βαριέμαι να γράφω στα ελληνικά :P :Ο μου αρέσουν διαφορα, γενικά I am more into manga. bastard!! είναι το καλύτερο μου, από εκεί και πέρα το Full metal alchemist φυσικά, το kenshin και πολλά ιστορικά και πιο σοβαρά manga, όπως lone wolf and cub, Path of the Assassin, Samurai executioner.
i read naruto too :P schoool rumble και διαφορα κωμικά και shojo :P
May 13 2009 14:52
Sanzo
→
Azathoth
italian?Oooh!thats so cool!!!!! :D :D :D is that why you write in english? i'm from athens but i live in thessaloniki right now, because of university!but i vsit athens a lot to see my parents! which other anime/manga do you like?
May 13 2009 14:28
Azathoth
→
Sanzo
well technically atm i live in athens, but half of my blood is italian :D
what about you? :O
May 08 2009 13:54
Sanzo
→
Azathoth
and it is my favorite manga!!! too bad the anime didnt stick to it exactly as it was, but still the anime also in my top5!! where are you from?
May 08 2009 12:34
Azathoth
→
Dante80
πάντως άξιζε τον κόπο, αν και το συγκεκριμένο canto το είχα ήδη δει 2 φορες από benigni στην tv + κάνει τουλάχιστον 20 ώρες στο σχόλιο, ήταν τόσο συγκινητικό που παραλίγο να βάλω τα κλάματα
PWNAGE O_O this man is legend! he knows the hole divine comedy by heart
May 07 2009 20:48
Azathoth
→
Dante80
εγώ πήγα την τεταρτη και συγκινήθηκα από το ποσο τέλεια ήτανε. κοίτα, dante απαγγέλλει, ένας ιταλός, από την ίδια την πολύ του dante, εμενα μου φαίνεται λογικό να το απαγγέλλει στα γνήσια ιταλικά, σοβαρά δεν συγκρίνετε η μετάφραση με το γνήσιο, γιατί απλά χάνονται παρα πολλά meanings, ας μην ξεχνάμε πως ο dante έφτιαξε από μονος του άπειρες λέξης και έβαλε στην διβίνα commedia, άντε να τις μετάφρασης. αλλα και να τις μεταφράσεις καλά χάνεται η terzina con doppia rima και όλη η μουσικότητα .καταλαβαίνω πως ένας έλληνας δεν μπορούσε να καταλάβει τίποτα αλλα θα έπρεπε να το περιμένουν, πολλά άτομα πήγαν να το dune χωρίς να ksrun καν τι είναι η θεία κωμωδία, άκουσαν αυτό + benigni και νόμιζαν πως θα δούνε έναν Mr.Bean. σίγουρα έφταιγε η διοργάνωση αλλα ο benigni έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει
May 07 2009 14:02
Dante80
→
Azathoth
Δεν πήγα, αλλά άκουσα τα χειρότερα...ειδικά την στιγμή που δεν ήξερε κανένας μέσα ιταλικά...
May 07 2009 06:50
Azathoth
→
Dante80
dante-san!αν θυμάμαι καλά είχες πει πως σου άρεσε η divinga commedia, αν ναι, πηγες στον benigni? pies η άποψης σου για την παράσταση? :Ο (πάντα αν πηγες)
May 06 2009 23:29
Azathoth
→
Hellraider
ξέρω ξέρω, αλλα όπως θα είδες στο thread εκείνο πολλές φορες αναφέρθηκε αυτό το πράγμα, και υπονοήθηκε ότι μπήκε στο account τις χωρίς να το ξέρει αυτή.
^^
May 03 2009 16:15
Hellraider
→
Azathoth
[quote=the.flame.alchemist;307408]που το ξέρουμε πως μπήκε ο zauk με το account του αλλου χρηστη και δεν το είχαν απλά κανονίσει μέσο msn η κινητό η οτιδήποτε? σας παρακαλώ τώρα, τον ξέρετε τον zauk και ξέρετε πως δεν θα έμπαινε ποτε με account αλλου.... ο άλλος χρηστης μπορεί να ήξερε ακριβώς αυτό που έκανε και τις συνέπειες....[/quote]
Ο Zauk δεν έφαγε ban επειδή μπήκε με άλλο account.Ο άλλος χρήστης ήταν ενίμερος ότι ο Zauk μπήκε με το account του.Αν δεις το post που αναφερόμαστε θα καταλάβεις ότι ο λόγος που έφαγε ban είναι [B]αυτά που είπε[/B] με το άλλο account.Δηλαδή έφαγε ban και μετά το συνέχισε και άλλο.
Ελπίζω να σε κατατόπισα:)
May 03 2009 14:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed