Jump to content

Community Status Updates

Photo

Azathoth → Sanzo

:O :O :O :O :O :O you really like folk and black? >_> δεν έχει τύχει να ασχοληθώ με music videos, συνήθως ακούω μουσική και κάνω κάτι άλλο so δεν προσέχω τα videos :P
May 17 2009 02:59
Photo

Sanzo → Azathoth

Χεχε, ναι, οντως οι Samael ειναι πιο κοντα σ αυτο το στυλ! Folk k Black μ αρεσει κ μενα, Viking δεν ειμαι σιγουρη ποια συγκροτηματα ειναι οποτε δεν ξερω! Αλλα η κλασσικη μου αρεσει πολυ γιατι κανω χρονια μπαλλετο, και συνεπως με κλασσικη χορευουμε! :D :D :D A, music videos βλεπεις? Εχω ανεβασει καποια απο αυτα που εχω κανει στο youtube αν θες πες μου να σου στειλω link! Δεν ειναι τα καλυτερα μου, αλλα ενταξει..!
May 16 2009 22:30
Photo

Azathoth → Sanzo

από αυτά που είπες μονο με τους samael τα πάω κάπως καλά :P ακούω : Viking metal/Doom metal/Folk metal/Black metal/classical music/ opera/ country/ folk. :D
May 16 2009 18:20
Photo

Sanzo → Azathoth

Αρα οι εξετασεις σας ειναι οπως στο Γερμανικο ε? (εχω μια φιλη που πηγαινε εκει, και αυτη οι γερμανικες την ενοιαζαν γιατι ηθελε να παει εκει Παν/μιο) Καλη φαση, και εγω θα προτιμουσα εξωτερικο! Απο μουσικη ακουω πολλααααα! Κυριως μεταλ/ροκ και τετοια,εχω κολλημα με Wednesday13, Metallica,Rammstein και μετα Samael, Soulfly, Disturbed και αλλα πολλα! Και τελευταια ακουω αρκετα J-rock/J-pop, και απειρα anime-OST!! Αλλα ενταξει, μου αρεσουν και αλλα ειδη! Εσυ τι ακους?
May 16 2009 16:06
Photo

Azathoth → Sanzo

έδωσα σήμερα, αλλα πάω σαν τουρίστας, οι αντίστοιχες ιταλικές είναι που με ενδιαφέρουν και δεν έχουν αρχίσει ακόμα! πάντως τα σημερινά ήταν πανεύκολα :D by the way τι μουσική ακούς? :P
May 15 2009 17:29
Photo

Sanzo → Azathoth

οο!!καλο, καλο!!! :D :D Θα ερθω Ιουλιο τωρα, ημουνα δηλαδη και το Πασχα, αλλα δεν το παρατηρησα! (καλα, ειμαι στον κοσμο μου!!) ναιαιαιαιαι, πρεπει να δεις το Reborn, ειναι τελειοοοοοο!!!!! :D :D :D :D Εγω μετα πηγα στο 14ο, πολυ αθλιο σχολειο...Αλλα ευτυχως its over!!! Εσεις τωρα δινετε πανελληνιες κλπ?
May 15 2009 16:08
Photo

Azathoth → Sanzo

δεν το έχω δει ακόμα, ούτε είναι στην λίστα των must watch :P ναι, τα σχόλια εδώ γύρο είναι σκατά, by the way τώρα η περιοχή έχει γίνει τέλεια :D μας βάλανε πεζόδρομο στην μακρυγιάννη :D
May 15 2009 16:04
Photo

Sanzo → Azathoth

oo, cool!!!! :D :D καλα, τα σχολεια στο κουκακι ειναι ετσι κ αλλιως αθλια, οποτε καλυτερα ειναι! Εγω μεχρι τα 14 πηγαινα σε γαλλικο(καμια σχεση με Γαλλια, απλα εμενα Ν.Σμυρνη και ηταν κοντα,λολ)...Χεχε, εχεις δει το Katekyo Hitman Reborn?(εχει σχεση με Ιταλια κλπ, γιαυτο ρωταω!) :D Εδω τα παρτυ γινονται παντα Παρασκευη που εχω μαθημα μεχρι αργα γαμωτοοο.....και δεν εχω παει! Αλλα ντυθηκα περσυ στις αποκριες Orochimaru και φετος Byakuya! Χιχιχιχι!
May 15 2009 16:01
Photo

Azathoth → Sanzo

δεν πήγα ποτε σχόλιο στην περιοχή εφόσον παο στην ιταλική σχολη από 3 χρόνον :D parties γίνονται πολλά και διαφορα πάνω κάτω 1 το μηνα
May 15 2009 14:10
Photo

Sanzo → Azathoth

ελα! χτες εφυγα για μαθημα! Ωωω, μενουμε οντως παρα πολυ κονταααααα!!!! :D Εγω μενω στον κατω πεζοδρομο κοντα, ουτε 10 λεπτα αποσταση!! Παιζει να γνωριζομαστε φατσικα δηλαδη!!!! Χαχαχα, καλο!!Λες να ειμασταν και στο ιδιο σχολειο?λοοοοοολ!!!!! :D :D Και δεν ηξερα κανεναν να ασχολειται με anime περιοχη! Τελειο! Γινονται στην Αθηνα τιποτα cosplay party? εδω γινονται συχνα! Και εγω εχω δει τοσα πολλα που ειναι δυσκολο να φτιαξω με σιγουρια το top5 αλλα σιγουρα μεσα ειναι Orochimaru, Sanzo,Szayel! Για τις αλλες δυο θεσεις πρεπει να σκεφτω...!
May 14 2009 23:05
Photo

Azathoth → Sanzo

χοx!! μένεις κοντά μου!!!! εγώ είμαι ακρόπολη :D διπλα στο σταθμό του metro είναι τα μαγαζιά τον parents και εγώ είμαι δυο δρομάκια πιο πίσω :D!!! I hate jesuske όσο δεν πάει άλλο :D μου την βαράει στα νεύρα, ο szayel είναι cool αλλα με τόσα manga και anime που έχω διαβάσει δεν πάει ούτε καν στο top 20 XD λες να σε ξέρω φατσικά? >_>
May 13 2009 18:54
Photo

Sanzo → Azathoth

Subarashii!!! :D :D Thanx,thanx! Θα σου πω οταν θα ερθω! :D :D Kαι εγω τα ειχα αφησει κανα χρονο τα anime Naruto και Bleach αλλα ξανα-αρχισα περσυ το καλοκαιρι! Yep, yep, ο Szayel ειναι και εμενα στο top5 αγαπημενων μου χαρακτηρων γενικα!! Ειναι κορυφη!!! Καλα, εννοειται ο Sasgay(χαχαχαχαχα!!) ειναι για πολυ ξυλο, τον μισουσα παντα, αλλα ειδικα μετα απο ολα αυτα με τον Οrochimaru(α, ναι, και ο Ορο ειναι στο top5 μου, χιχι!)!! Αθηνα σε ποια περιοχη μενεις? Εγω σχετικα κεντρο..(Κουκακι δηλαδη, αλλα whatever!)
May 13 2009 17:17
Photo

Azathoth → Sanzo

hoh!! you like szayel? είναι ο 2ros καλύτερος μου από τους κακούς και τρίτος γενικά !!! and η hate sasgay tooo!!!!! το anime του bleach και naruto τα έχω παρατήσει εδώ και 1-2 χρονια. about το saiyuki αν όταν έρθεις αθηνα δεν έχεις βρει ακόμα μπορώ να στα δώσω εγώ να τα διαβάσεις
May 13 2009 16:52
Photo

Sanzo → Azathoth

χαχαχαχα!! βασικα, το Bleach μου αρεσει σε anime γιατι οντως το manga δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο απο υποθεση και περιεχομενο και κατανταει εντελως βαρετο..Απλα στο anime που εχει τις μαχες και το ωραια γραφικα κλπ πορωνομαι, χεχε! (αν και μετα το θανατο του Szayel ψιλοβαρεθηκα, χεχε-τι αντικειμενικοτητα ε?) Και εγω online διαβαζω μονο οσα γινονται update εβδομαδιαια, naruto, d.gray-man, reborn δηλαδη! Το τραγικο ειναι οτι στο saiyuki reload εχω το volume9 και δεν βρισκω ουτε καν για να διαβασω ολο το 7, και το 8 καθολου!! και το εχω ποσο καιρο και δεν το εχω ανοιξει καν!!!!!! Χτες πηρα αρκετα απο τα τελευταια volume naruto, ειναι στην καλυτερη φαση αυτα που βγαινουν τωρα (η μαχη με τον Hidan,και μετα Sasuke(yuk,τον μισω) VS Orochimaru, Sasuke VS Itachi..) Xμμ, οντως λεει να τα αγοραζεις online!!Θα το ψαξω,thanxxx!!! :D
May 13 2009 16:46
Photo

Azathoth → Sanzo

μη νομίζεις και εγώ αγοράζω manga :P αλλα τα περισσότερα τα περνώ online. φθηνότερα και καλύτερα, από amazon.co.uk έρχονται μέσα σε λίγες μέρες και έχουν μιση τιμή, και bookdepository.co.uk το ίδιο. actually τα μονα που διαβάζω online είναι naruto bleach FMA αλλα FMA και naruto μετά τα αγοράζω όταν βγαίνουν (naruto στα ιαπωνικά και FMA στα ιταλικά), το bleach μου φέρνει εμετό τώρα πια, το διαβάζω μονο και μονο για να το σχολιάζω :P
May 13 2009 16:31