Jump to content

Community Status Updates

Photo

valadorn → Azathoth

Αυτο μου εκανε τοση εντυπωση σε σενα ρε φιλε!Τοσα κοινα!Λοιπον παιζω αρκετα χρονια dnd 3.5.. Συνηθως dm αλλιως forever wizard!!!!!!!!Εσυ τι επαγγελεσαι?
Jun 05 2009 18:18
Photo

Mad_HatterAzathoth

[QUOTE] ο Tolkien ας πούμε με αηδιάζει :P [/QUOTE] *cuts of flamme alchemists head with a lightsaber*
Jun 05 2009 18:18
Photo

Azathoth → valadorn

hoh you play dnd too? :O :O :O
Jun 03 2009 21:12
Photo

Azathoth → valadorn

hello there ! nice to meet you :/ ναι παίζω και μπάσο :D μέχρι τώρα ερασιτεχνικά :D αλλα από σεπτέμβριο θα αρχίσω μαθήματα σε ωδείο. φυσικά σε ωδείο έχω κάνει αλλα όργανα :D
May 27 2009 18:53
Photo

valadorn → Azathoth

Ευχαριστω για το add.. τοσα κοινα ενδιαφεροντα... νομιζω οτι παιζεις και μπασο(νομιζω ετσι μην με παρεξηγησεις)!Παντως αν ναι ριξε μια ματια : social groups metaltone-instrument players ....
May 27 2009 18:40
Photo

Azathoth → bijomarou

oh well:P εγώ το είχα οργανώσει αλλα δεν πήγα τελικά :P pity not to have met you then :O
May 20 2009 18:02
Photo

bijomarou → Azathoth

Πότε ηταν...πριν καναδυο εβδομαδες. Δε θυμαμαι και τα ονοματα απο όλα τα παιδια. Είμαι και καινούρια ξέρεις...
May 20 2009 17:09
Photo

Azathoth → Sanzo

altho i added you i cant see you online O_O
May 20 2009 15:17
Photo

Sanzo → Azathoth

Ελα!! Λοιπον, το msn μου ειναι [EMAIL="rose_nrot@hotmail.com"]rose_nrot@hotmail.com[/EMAIL] !κανε με add,ok? Καλα, και εγω πλεον δεν παω πολυ, γιατι ερχομαι λιγες μερες Αθηνα και δε ξερω τι να πρωτοκανω!! Πω, αρχιζουμε και εξεταστικη σε 2 βδομαδες, πικραααααα......
May 20 2009 15:09
Photo

Azathoth → bijomarou

ανάλογα τι εννοείς με τελευταίο :P
May 20 2009 10:48
Photo

bijomarou → Azathoth

Χμ... ήσουν στο τελευταίο meeting στη Ν.Σμύρνη νομίζω... απο εκέι πρέπει να σε ξέρω
May 19 2009 23:11
Photo

Azathoth → Sanzo

πήγαινα πολύ συχνά κάποτε, όταν ήμουν "σκληρός "μεταλας" τώρα αν τύχει μπορεί να παw αλλα δεν είμαι και τρελαμένος :P by the way δεν εξής κάνα msn γιατί έχουμε spammarei τα account μας? XD
May 18 2009 13:48
Photo

Sanzo → Azathoth

σοβαρα?παντα black τους θεωρουσα, χαχα...!(*i'm stupiiiiiid*) btw,τι ειναι τοτε?? Α! Και οι Eisregen μου αρεσουν, αλλα αυτοι οντως δεν ειναι ακριβως black, αλλα δε ξερω και που αλλου θα μπορουσα να τους καταταξω,λολ! Απο αυτους που μου ειπες οι Celtic Frost και οι Darkthrone μ'αρεσουν! Απο τους αλλους δεν εχω πολυ-ακουσει βασικα, οποτε δε ξερω! Α, να φανταστω οτι πας στο Underground στα εξαρχεια ε?Εγω συνηθως εκει παω αν βγω οταν ειμαι αθηνα!
May 18 2009 12:59
Photo

Azathoth → Sanzo

proton οι arch enemy δεν είναι black :Ο οι satyricon έχουν καλά τα πρώτα cd αλλα γενικά δεν είναι γνήσιοι. από black μου αρέσουν Darkthrone, mayhem, isengard, Burzum, Carpathian Forest, Celtic Frost, Emperor, Enslaved, Nagelfar, Immortal, Thorns. από black αυτά είναι τα καλύτερα μου
May 17 2009 16:33
Photo

Sanzo → Azathoth

Εγω ασχολουμε κυριως με το να φτιαχνω βιντεο, γιατι ελπιζω καποια στιγμη να ασχοληθω με το μονταζ (αυτο κανω και στη σχολη πανω-κατω...) Οποτε μπορει να καθομαι ωρες πανω απτο pc για ενα βιντεο,λολ (καψιμοοοοοοο)..!!! Απο folk μου αρεσουν πολυ οι Cruachan, Ιρλανδοι ειναι και εχουν γκαιντες κλπ στα τραγουδια! Απο black λατρευω Satyricon και Arch Enemy, και μου αρεσουν και διαφοροι αλλοι! Εσενα ποια συγκροτηματα σου αρεσουν?
May 17 2009 13:46