Community Status Updates
Daf_Chan → Zouhan
Ε έτσι κ έτσι, την Τετάρτη τελειώνουμε..Εσύ πώς τα πας με τη σχολή;; (και τι είπαμε οτι σπουδάζεις; :P )
Jun 14 2009 21:14
Adventurer → Zouhan
Γεια σου Aiorral. Εισαι σε θεση να στειλεις τα DVD της αλυσιδας Neon Genesis Evangelion στον επομενο; Αν ναι, ζητα σε πμ τα στοιχεια του [URL="http://www.anime.gr/forums/kannaki.html"]kannaki[/URL].
Mar 25 2009 14:26
Zouhan → Nerethil
WE 'LL FUCKING KILL THEM!!! Παρομοίως! Γιάννης, John, Aiorral εις το όνομα. 13ος τόμος και συνεχίζω!
Dec 10 2008 17:55
Nerethil → Zouhan
Έτσι ρε φίλε! Eyeshield 21, Hiruma και ξερό ψωμί! Thanks mate. Γιώργος επι τη ευκαιριά,χάρηκα!
Dec 10 2008 17:17
Zouhan → Nerethil
Όχι ρε dude. Απλά ένα thx ήθελα να πω, γιατί αν δεν είχα δει το αβατάρ σου, δεν θα μάθαινα για το Eyeshield 21. Όχι ότι είμαι και υποχρεωμένος να το κάνω, αλλά, όπως και να το κάνουμε, είναι απίστευτο manga!
Dec 10 2008 16:26
Nerethil → Zouhan
Hey mate. Sorry to ask, it's a policy of mine: Σε ξέρω απο κάπου?
Dec 10 2008 15:36
Katan → Zouhan
oooo! thats great! καλά όντως στο τέλος παθαίνεις πλάκα με πολλά!
ελπίζω να σε πετύχω στο μσν!
Jul 19 2008 14:06
Zouhan → Rovena Dieverse
Χάι! Πώς παν τα κέφια; Είδα με έκανες add στο msn. Σπανιώς μπαίνω τελευταία, οπότε μην με παρεξηγήσεις που τόσο καιρό δε σε έκανα accept:frozen:
Jul 18 2008 17:02
Zouhan → Katan
Ye...γενικά msn τελευταία δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα. Τώρα που αποφάσισα να να το ανοίξω, βλέπω...Katan! Αν σε πετύχω on-msn, θα τα πούμε! Όσο για το Godchild, θα στείλω τον αδερφό μου όταν κατέβει Αθήνα στο Otaku No Sekai να μου πάρει τους υπόλοιπους τόμους (5,6,7,8). Έχω ακούσει ότι στο τέλος γίονται κάτι τρελές ανατροπές...ανυπομονώ!
Jul 18 2008 16:59
Katan → Zouhan
hehe so true! καλά, το να τα έχεις έντυπα σε καμιά περίπτωση δεν συγκρίνεται με τα scans. Στο Godchild αγαπημένοι μου τόμοι είναι 4 και 5 (doctor hardcore fan desu...). Ειδικά στο συγκεκριμένο και τα εξώφυλλα είναι απίστευτα οπότε αξίζει να γίνει ολόκληρο σταδιακά μέρος της βιβλιοθήκης σου =D Σε έκανα add στο msn^^
Jul 17 2008 21:24
Zouhan → Katan
Holy shite! Αυτό θα πει αφοσίωση στη δουλειά ενός καλλιτέχνη (εδώ Kaori Yuki :P). Εγω από το Godchild έχω διαβάσει τους πρώτους 4 τόμους, από τους οποίους τον 1ο και 3ο τους έχω έντυπους. ΚΑΜΙΑ σχέση με τα scanlations! Δεκάδες φορές καλύτερο! Τόμος 3ος, τα πρώτα δύο κεφάλαια...intense!!
Jul 17 2008 14:45
Katan → Zouhan
ναι =D νομίζω ότι έχω διαβάσει ότι έχει βγάλει η sensei μέχρι στιγμής. Το Godchild είναι το δεύτερο αγαπημένο μου μάνγκα
Jul 17 2008 14:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed