Community Status Updates
Zouhan → Katan
Ω ναι! Lui για την νίκη! Νεκρόφιλος μεν(:terror2:), μυαλό ξουράφι δε. Μόνο μου την δίνει που ολοκληρώνεται στα 16 κεφάλαια. Ήθελα η Kaori-sensei να την πάει μακρυά την βαλίτσα, αλλά πού?:cry5: Δεν πειράζει όμως! Cain και πάλι Cain! Έχεις διαβάσει τόμους από το Godchild?
Jul 17 2008 00:22
Zouhan → Katan
Fav manga AS...λογικό μου φαίνεται, αφού λέγεσαι Katan! Έφυγε άδοξα όμως ρε γαμώτο:uhh:
Jul 16 2008 12:33
Zouhan → momO
Καλά...μάλλον θα αργήσω να το ξεκινήσω....αυτή τη στιγμή έχω αφήσει στη μέση ή έχω ξεκινήσει τα Count Cain και Godchild, Happy!, Berserk, Blame!, Gunslinger Girl και βλέπω κάμποσες σειρές anime...άσε που πρι 3 μέρες πήρα και τα dvd από τη αλυσίδα του One Piece. Πολύ πράμα σου λέω.
Jul 13 2008 10:36
momO → Zouhan
μόλις τώρα κοίταξα πως έχει φτάσει στα 200 και βάλε chapter :fromabove:
zetsubou-shitaaaaa...να δω πότε θα το προλάβω.Εγώ πάλι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και είχα κοιτάξει σε κάποια φάση κάτι scanlations από το 1ο chapter και μου φάνηκε ενδιαφέρον...
Jul 12 2008 22:44
Zouhan → momO
Τι να σου πω; Από εκεί που το διαβάζω ([url]http://koiwai.biz/eng/v3/ch16/[/url]) βλέπω ότι έχει μέχρι και τον όγδοο τόμο. Όσο για το Gantz που είπες, θέλω και εγώ να το αρχίσω. Έχω ακούσει πολλά λόγια, καλά και άσχημα.
Jul 12 2008 22:40
momO → Zouhan
:oo: you're good!!!!
εγώ πάλι τώρα ψήνομαι ν'αρχισω το Bizzengast (πολύ τρελό σχέδιο) και το Gantz...
και γώ τρεις τόμους έχω διαβάσει μέχρι στιγμής...παιζει να χουν βγεί άλλοι..?
απ'ότι θυμάμαι πριν λίγο μόνο είχε βγεί το chapter 55 οπότε ο τέταρτος τόμος είναι λίγο απίθανο να έχει βγει...:smokingg:
Jul 12 2008 22:29
Zouhan → momO
Δεν έχω ιδέα! Και η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει μόλις τρεις τόμους:emptyonexg1:...Δεν θέλω να βιαστώ. Θα το μετανιώσω αν το τελειώσω γρήγορα, όπως με το 20th century boys και το Angel Sanctuary, το οποίο διάβασα κατά την διάρκεια των πανελλαδικών:uhh:...
Jul 12 2008 22:21
momO → Zouhan
Godchild is another masterpiece
μόνο που δεν έχω διαβάσει τόσο πολύ (my regret) αλλά έχω το prequel του το The Cain Saga which owns like hell
τώρα τι λέμε?η Kaori Yuki με ότι να καταπιαστεί κάνει θαύματα:nod:
question:ξέρεις μήπωςπόσο ακόμα θα συνεχιστεί το Yotsubato??
Jul 12 2008 21:45
Zouhan → momO
Ooops! Δεν ήξερα ότι είχε τελειώσει (ή, καλύτερα, δεν το πρόσεξα όταν έψαξα για πληροφορίες).... Επίσης διάβασα ότι έχει 16 κεφάλαια. Μου άρεσαν πολύ όσα διάβασα. Και σίγουρα θα μου αρέσουν και τα υπόλοιπα 2. Κρίμα πάντως που τελείωσε. Αλλά δεν πειράζει! Έχω το Godchild:kakaka:. Ποιά η αποψή σου πάνω σε αυτό; (εγώ όσο έχω διαβάσει, μου έχει αρέσει φοβερά. Είμαι φανμπόι, να πάρει ο διάολος...)
Jul 12 2008 20:52
momO → Zouhan
να πληροφορήσω πως ο τόμος αυτός (Holy Book:hahaha:) βρίσκεται από σήμερα στα χέρια μου
χθες πληρώθηκα και τον κόπο μου στη δουλειά για άλλη μια βδομάδα και δεν άφησα την ευκαιρία ανεκμετάλευτη
όσο για το Blame! δεν έχει πάρει το μάτι μου κανα τόμο του manga...αν και τα χω δει και τα 10 στο Solaris :nbleed:
το Ludwig Kakumei έχει τελειώσει...τώρα περιμένουμε τα scanlations για το τελευταίο chapter το 15ο...
Jul 12 2008 20:00
Zouhan → momO
Δεν έχω διαβάσει το manga. Έχω δει όμως 16 eps από το anime. Τρελό κάρβουνο! Η Ayumu (το προτιμώ από το Osaka) έχει τρελό γέλιο! Και η Chiyo η καημένη μπαίνει σε παροξυσμό-mode σε κάτι φάσεις. Πήγα προχθές στο Otaku no Sekai και είδα ένα τεράστιο τόμο Azumanga Daioh....το λιμπίστηκα, αλλά προτίμησα να πάρω έναν τόμο Blame! και Godchild (που σίγουρα θα το ευχαριστήθω όταν τελειώσω το Count Cain:tensai:). Οσο για "τον αδερφό" του Lui, τα πράγματα μάλλον θα πάρουν περίεργη πλοκή από δω και ύστερα. Κάθε μήνα έχει chapter?
Jul 12 2008 15:34
momO → Zouhan
kaori yuki ftw man :) εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει τελιά με τον αδερφό του Lui (sooo creepy and kawai )
azumanga διαβάζεις καθόλου?
Jul 12 2008 14:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed