Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zouhan → Hyuuga_Nikorasu

Ρε μαλακα, στο αβαταρ σου...δεν παίζει, έτσι; Ε? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο HARIMA, Ε? Άρχισα παλι School Rumble (ανευ υποτιλων βεβαια)..τρελό γέλιο και παλι. Τέσπα, αυτά και από κοντά, το Σαββάτο (λολ, μόνο οι γριές το λένε έτσι). Τεσπα. Σι γιαζ.
Nov 17 2009 01:13
Photo

Zouhan → LNEnja

Γιδι...λολ. Μονο αυτο. Εννοειται θα ερθω 21. Ντουντ. Μονο ενα σου λεω. Δεν τα προλαβαινω ολα. Ειπαμε :P
Nov 11 2009 16:46
Photo

LNEnja → Zouhan

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Κάτι η σχολή, κάτι τα γιαπωνέζικα κάτι και το persona το 'πες και το 'κανες... Σε έχουμε χάσει από προσώπου msn! :emptyonexg1: --Απορώ πώς τα προλαβαίνεις όλα :bahhh: Άμα σκοπεύεις πάντως να κατεβάσεις ρολά στο msn τουλάχιστον στέλνε από δω...! :blingeye2: Αα, btw έχουμε καινούργιο meeting στις 21/11 :chigau:[/FONT]
Nov 11 2009 01:30
Photo

Zouhan → evaofadawn

Btw, [url]http://www.youtube.com/watch?v=IZVXu4OW71o&feature=PlayList&p=39CBA6233A9EE17E&playnext=1&playnext_from=PL&index=18[/url] :)
Oct 04 2009 10:25
Photo

Zouhan → evaofadawn

Κοίτα, μόνος μου δεν παίζει. ΟΙ δυο Νίκοι επίσης δεν μπορούν, γιατί δεν έχουν που να μείνουν και σερί όλη τη νύζτα δεν κάνουν (τους καταλαβαίνω απόλυτα :S). Όπότε μάλλον δεν παίζει. Και τα μικρότερα τα παιδιά θα έχουν φαντάζομαι πρόβλημα με τους δικούς τους. Σε κάθε περίπτωση, πάρε εσύ φωτό να δούμε τι έπαιξε!
Oct 03 2009 17:12
Photo

evaofadawn → Zouhan

χαλόου! στέλνω γενικό μνμ σε όλους τους πατρινούς, για να σας ξεσηκώσω να έρθετε στο παρτυ το επόμενο σάββατο! λοιπόν, παίζει να έρθεις?
Oct 03 2009 16:34
Photo

Zouhan → gypas

Dude, μόλις είδα κάτι βιντεάκια από το live. Δεν είχα ιδέα ότι είχαμε μπάντα που έπαιζε κομμάτια από άνιμε στην Πάτρα. Γαμάτο το opening του Hellsing. Εσύ ποιός από όλους είσαι;
Jun 25 2009 23:30
Photo

Night Wizard Seal → Zouhan

Καλά ρε πρέπει να πρόσεχεις (Αυτά καλύτερα βλέπετα την ημέρα και το βραδυ βλέπεις)Μην σε πάρει και από κάτω (χεχε)
Jun 20 2009 11:11
Photo

Zouhan → Night Wizard Seal

Ασε. Όλο σε καταθλιπτικά πέφτω. "Welcome To The NHK!". Το τελείωσα χθες. Ντάξει, έχει κάποιες στιγμές την πλάκα του, αλλά ο πρωταγωνιστής ειναι ενας παρανοϊκός καραθλιπτικός τύπος που πάει από το κακό στο χειρότερο. Τι τα θέλω, είναι και η εξεταστική περίοδος τώρα...
Jun 19 2009 17:32
Photo

Πόπο ,λυπητερά βραδιάτικα χεχε.Καλή υομονή :)
Jun 19 2009 08:51
Photo

Zouhan → Night Wizard Seal

Yo. John here. Οχαιό και απο μένα :P. Διαβαζα το Bokurano. Omg, fucked up sadness indeedy. Χαρηκα btw :P
Jun 19 2009 01:08
Photo

:)Οχάιο φίλε μου(βραδιάτικα,χεχεχε)... Πολύδωρος χάρηκα :)
Jun 18 2009 23:27
Photo

Zouhan → Daf_Chan

Μην ψαχνεις αλλο. Τοσο καιρο καιγομαι, να μην εχω κατι να σε προτείνω; :P Να τσεκάρεις Higurashi no naku koro ni (horro/splatter, mystery κατά κόρον), Code Geass (θεωρείται mecha. Έχει φοβερή εξέλιξη και τέλος), Gintama (comedy με άπειρο γέλιο) και Sayonara Zetsubou Sensei (black comedy για γερά νεύρα). Σήμερα έγραφα btw και ειμαι σιγουρος οτι δεν πέρασα. Πρώτη φορά που δεν περνάω σε κάτι. Μέτα την εξέταση, ήμουν σαν απο τρίωρο ταξίδι Αθήνα-Γκίωνα, τόσο πολύ εγκεφαλικό κάψιμο :P
Jun 18 2009 16:17
Photo

Daf_Chan → Zouhan

Μπαα..τελείωσα πριν λίγες μέρες τη Haruhi και τώρα δεν ξέρω τι να δω, το ψάχνω..
Jun 17 2009 21:19
Photo

Zouhan → Daf_Chan

Και εγώ εδώ, καλοπερνάω με την εξεταστική ως τις 7 Ιουλίου :P. Σους ηλεκτρολόγους μηχανικούς πάτρας είμαι. Βλέπεις τπτ καλό αυτή τη περίοδο;
Jun 15 2009 06:50