Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
μπα δεν την παλευω να ανεβω Αθηνα τωρα κοντα... αλλα ο veg3ta μαλλον θα παει οποτε θα εχεις παρεα ;)
κανονιζουμε meeting τo σαββατοκυριακο, τσεκαρε το thread...
Μάρ 02 2010 16:28
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Ντουντ, πάντα βαμπιρ είμαι. Απλά κανείς δεν παίρνει χαμπάρ....btw, το σκέφτεσασι καθολου για τις 20 Μαρτη?
Φεβ 27 2010 21:18
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
ρε μπας και εισαι βαμπιρ...??
ειδες την δευτερη απο τις εξτρα φωτο που εβαλε η ελενη? ΤΙ ΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ??!!
καλα και στην πρωτη ομως τα σπας ως cosplay μεταλλοραπας!!
Φεβ 27 2010 20:57
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
(δες και τα αλλα μεσσατζις που ξεχαστηκα και εγραψα στο προφίλ μου)
Kai fak you. Εσυ το κατεβάζεις. Δεν φταιω αν σου φανεί μούφα μπόι. Αν το βαρεθεις απο νωρις άστο. Βεβαια, εγω το εχω δει/ακουσει 25 φορες (πανω-κατω) στην προσπαθεια μου να το καταλαβω, οπότε θα σου έλεγα να το δεις όλο. Απο το 50κατι% που εχω καταλαβει μου φαινεται τρομερα ενδιαφερον. Περιμενω και 2η σαιζον με ανυπομονησια.
Φεβ 09 2010 18:07
Zouhan
Bitch, το κατεβασα και ******. Θα στο δωσω, φυσικα. Και....δεν καταλαβα τι εγραψες (φακ). Die while chatting? (:P)
Φεβ 09 2010 18:03
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
το κατεβαζω, αλλα αν ειναι μουφα σαν το αλλο θα σου παρω το κεφαλι
Το σαββατο θα μαζευτουμε για cosplay/meeting ενοψη καρναβαλιου!! κοιτα το σχετικο thread οταν ανεβει για πληροφοριες
Βρηκα και κατεβασα τον δισκο του Κenji Ootsuki με τα Zetsubou Shojotachi, θα στον δωσω σε πρωτη ευκαιρια!!!@!@@#!#
ΑΑαααα και θελω Astro Sunred Fighter, you better have it kono yaroooo!!!
チャットを死んだ!
Φεβ 09 2010 17:38
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Bitch, fuck you! Το ΝΗΚ μια χαρα ηταν. Το μανγκα βεβαια καλύτερο. Άστο αυτό τώρα, όμως, και τραβα να κατεβασεις το Bakemonogatari. さもなきゃ、死ね。
Φεβ 09 2010 17:09
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
Ρε με κεινο το σαπιο το NHK με καψες τι αισχρο που ηταν... κατω απο 5/10
Φεβ 09 2010 17:02
LNEnja → Zouhan
[FONT="Franklin Gothic Medium"]οοο ιιι καλά εε στο βούτηξα το psp και μην με είδατε...
Πραγματικά θέλω να μου τα δώσεις κάποτε να καώ κι εγώ σαν μυημένο παιδί (όοοταν με το καλό τα τερματίσεις εσύ πρώτα)
...Αλλά δεν νομίζω να γίνεται. :frozen:
Gahh~ εε τότε τί μου το λες για να κάθομαι να ζηλεύω? Υou meanie!! :run:
Μην τολμήσεις και τα ξεχάσεις να τα φέρεις το Σάββατο, θα σε γυρίσω πίσω να τα φέρεις!! :chigau:[/FONT]
Νοέ 20 2009 01:07
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
Οχι ρε ακυρε..!!! Ο Hattori Hanzo ειναι απο το Basilisk... Η εγω? Επειδη μου λενε οτι μου μοιαζει... λολολολ!!
Αλλα θα αξιζε να βαλω Harima Kenji!!! ή μηπως Harry MacKenzee??
Τα λεμε το Σαββατο...
Νοέ 18 2009 16:53
Zouhan → ira paspartoo
Uissu. Nice avatar! Έχει πέσει κλάσιμο (στο γέλιο) με τη συγκεκριμένη σειρά :P. Θα έρθεις το Σάβατο στη συνάντηση?
Νοέ 17 2009 01:16

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται