Community Status Updates
Raven Princess → Hikari-sama
Κοιτα εξαρταται απο το ποσο βιαιο ειναι.Δεν τρελαινομαι να βλεπω τερατα να διαμελιζονται και να γεμιζει η εικονα σπλατερ!!!!:(( As πουμε και το Vampire Knight ειχε αιματακι ε με αυτο δεν επαθα και τιποτα!!Οποτε πες και αναλογως θα πραξω!!!
Jul 06 2009 19:28
Hikari-sama → Raven Princess
Μπράβο !!! Το αξίζεις πραγματικά !!Καλή επιτυχία και με το μπαλέτο !
Από ανιμε έχω δει μπόλικα απ΄την τελευταία φορά ου τα'παμε. Αναφέρω το Ηigurashi no Naku Koro ni, το οποίο έγινε απ' τα τοπ ανιμε για 'μενα.Πριν μπω σε περίληψη, αντέχεις τα ανιμε με αίμα ??
Jul 03 2009 21:03
Raven Princess → Hikari-sama
Hello!!!!!!!!!1Εχουμε πολυ καιρο να τα πουμε.Τι κανεις?Εγω πηρα αποτελεσματα Πανελλαδικων και τα πηγα εξαιρετικα 19.224 και περναω ανετα Παιδαγωγικα που θελω.Τωρα ολο το καλοκαιρι εχω προετοιμασια για τις εξετασεις του μπαλλετου και δεν μπορω να πω πως ξεκουραζομαι ιδιαιτερα.Βρισκω ομως τωρα χρονο για ανιμε και μανγκα που τα ειχα στερηθει τοσο καιρο.Εσυ?
Κανα νεο καλο ανιμε??
Jul 03 2009 18:56
Hikari-sama → Raven Princess
Hello !!!Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε ?? Τι κάνεις ??
Jul 01 2009 18:14
AristidisK → Raven Princess
:tensai:[COLOR=black]Καταρχας να πω ότι έχει πολύ ωραία υπόθεση φοβερή μιλάμε!!!Μετά ήχως:congrats:σκηνές:congrats: και χαρακτήρες φοβεροί:congrats:!!![/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]Έγινε το αγαπημένο μου ANIME :wooi2: και πιστεύω ότι θα αρέσει και σε εσένα!!!:drink:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[COLOR=#000000]Άντε καλή ώρα να το δεις:wooi2:[/COLOR]
Jun 10 2009 18:03
Raven Princess → AristidisK
Δεν το ξερω, δεν το εχω δει αλλα για να το λες δεν πρεπει να ειναι αδιαφορο.Παντως το Code Geass ειναι αναμεσα στα ανιμε που θα δω οποσδηποτε.Για πες γνωμη αν και απο οτι καταλαβα ξετρελαθηκες αρα ειναι καλο.Και οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι πολυ καλο.!!!!
Jun 10 2009 12:07
:tensai:[COLOR=#000000]Εγώ τώρα τελευταία πορώθηκα τρελά:dazed: με CODE GEASS:wooi2::wooi2::wooi2: αλλά μόλις έμαθα ότι έχει μόνο 50 επισόδια:frozen: και τα είχα δει όλα έβαλα τα κλάματα:nanana::nanana::nanana:Τώρα λέω να ξεκεινήσω το D GRAY MAN:wooi2: το έχεις δει:drink:;;;Καμειά γνώμη.:emptyonexg1:[/COLOR]
Jun 09 2009 15:43
Raven Princess → AristidisK
hello!!!Μολις τελειωσαν οι Πανελλαδικες και βρηκα επιτελους λιγο χρονο να δω ανιμε.Τελευταια ξαναβλεπω τη Sailor Moon αλλα και ενα αλλο shoujo ,το Sugar Sugar Rune.Εσυ?Εχεις δει κατι καινουργιο??
Jun 09 2009 08:55
[COLOR=black]:hi:Γεια τι κάνεις εγώ καλά εσύ;;;:dazed:Βλέπεις κανένα ANIME τώρα τελευταία;;;:nod:[/COLOR]
Jun 07 2009 12:05
Raven Princess → ANM
Πρεπει να τα εχω παει αρκετα καλα!Παντως εγω εβαλα τα δυνατα μου!Αντε να βγουν και τα αποτελεσματα να ηρεμησουμε!Μολις βγουν θα ενημερωσω!Καλα αποτελεσματα!!!!!:)
Jun 05 2009 17:22
ANM → Raven Princess
Όντως επιτέλους ελευθερία..!!!!!!!!!!!!!!! Αφού να φανταστείς το έλεγα ξανά και ξανά μέχρι να το πιστέψω.. Ελπίζω ότι τα έχω πάει καλά αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.. Εσύ?
Jun 04 2009 13:06
Raven Princess → ANM
Γιουπι!!!!!!!!!Τελειωσαν οι Πανελλαδικες και ειμαστε ελευθεροι!!!!!Ποσο χαιρομαι που ξαναμπηκα μετα απο τοσο καιρο στο φορουμ!!!! Πως τα πηγες???
Jun 01 2009 17:59
Raven Princess → cheery girl!
Επιτέλους τελειωσαν οι Πανελλαδικες και ειμαι και παλι μαζι σας!!!!Ποσο μου λειψατε ολοι!!!!!!!
May 31 2009 18:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed