Community Status Updates
Raven Princess → Ame Warashi
Παρεμπιπτοντως σε ποια σχολη εισαι και σε ποια πολη???
Jul 13 2009 17:20
Εγω προς το παρον περιμενω να κατεβασω τα επεισοδια της Sailor Moon την οποια αποφασισα να δω ολοκληρωμενα μετα απο 10 χρονια που ειχα δει κατι επεισοδια στην ελληνικη τηλεοραση(τοτε ημουν πιτσιρικι!!) και οσο περιμενω βλεπω NANA.Οσο για μανγκα μολις τελειωσα το Gentlemen Alliance Cross της Arina Tanemura!!!
Jul 13 2009 17:20
Ame Warashi → Raven Princess
ελπίζω να βρεθεί άκρη...ίσως αν ρώταγες κάποιον από τους υπεύθυνους στο φορουμ να γινόταν κάτι...μμμ,από anime μετά από μια περίοδο παύσης λόγω εξεταστικής ξεκίνησα tale of memories κ συνεχίζω με tale of maledies...στα σκαριά έχω επίσης black lagoon,serei no moribito κ.α.
από manga έχω κολλήσει άσχημα με το dogs τελευταία και με hellsing...:) u? :)
Jul 13 2009 17:04
Αστα δεν φταιει αυτο!!!!Εχω απελπιστει!!!Ουτε ο αδερφος μου που κατεχει απιστευτες γνωσεις για τους υπολογιστες δεν καταλαβαινει!!Λεει πως φταει το φορουμ!!Ε τι να γινει!!!!
Λοιπον παρακολουθεις καποιο ανιμε ή διαβαζεις καποιο μανγκα τελευταια????
Jul 13 2009 09:23
μήπως είναι μεγάλεσ σε μέγεθος?μια φορά την είχα πάθει κάπως έτσι επιδή ήταν πολύ μεγάλη η εικόνα...
Jul 13 2009 05:11
Ναι το καταλαβα απο το ονομα!!!Το ανιμε αυτο το εχω δει αρκετο καιρο.Θελω να αλλαξω το αβαταρ καποια στιγμη αλλα δεν μπορω γιατι το φορουμ δεν δεχεται καμια εικονα που προσπαθω να ανεβασω και εχω απελπιστει!!!Μηπως ξερεις κατι περισσοτερο???
Jul 12 2009 11:12
hello κ thnx για το req... :) hollic fan βλέπω...μια από τα ίδια όπως δείχνει κ το name... :P
Jul 11 2009 15:57
Raven Princess → Hikari-sama
Ευχαριστω πολυ γλυκια μου ελπιζω καποια στιγμη να καταφερω να τα δω γιατι προς το παρον εχω μια λιστα με ανιμε και ειναι ΜΕΓΑΛΗ!!!Σου ευχομαι να περασεις πολυ ωραια εκει που θα πας!!
Λοιπον σου ειχα υποσχεθει μια περιληψη.Το ανιμε λεγεται Majin Tante Nougami Neuro και βασικα προκειται για ανιμε μυστηριου.Η Yako ειναι ενα κοριτσι του οποιου ο πατερας δολοφονηθηκε αλλα το μυστηριο παρεμεινε ανεξιχνιαστο.Τωρα την επισκεπτεται ενας δαιμονας απο την κολαση ονοματι Neuro οποιος για να ζησει τρεφεται με μυστηρια!!!Ετσι μαζι με τη Yako λυνουν διαφορα μυστηρια που προκυπτουν (αν και την περισσοτερη δουλεια την κανει ο καλος μου!!! δεν ξερω για σενα παντως εγω λεω οτι ο Neuro ειναι HOT HOT !!!)Εχει πολυ γουστο και αρκετο χιουμορ και πραγματικα σε βαζει να σκεφτεις!!!!Αξιζει να του ριξεις μια ματια ή και παραπανω!!Ελπιζω να σου αρεσει!!!
Jul 09 2009 19:28
Hikari-sama → Raven Princess
Hayate no Gotoku !
Λόγω της ανοησίας των γονιών του, ο Hayate είναι κυνηγιμένος από ανθρώπους στους οποίους οι γονείς του χρωστάνε λεφτά.Ο Hayate πέφτει τυχαία πάνω στην πάμπλουτη Nagi Sanzen'in, η οποία, έπειτα από μια παρεξήγηση, ερωτεύεται τον Hayate και τον προσλαμβάνει ως μπάτλερ.
Comedy+ Romance, 52 episodes, η 2ρη σεζόν έχει μέχρι τώρα 15 επισόδεια
Jul 08 2009 12:56
ToraDora!
O Ryuji Takasu είναι ένα απλό αγόρι, χωρίς σχεδόν κανένα φίλο, καθώς η εμφάνισή του παραπέμπει σε δολοφόνο (!!) και αυτό απομακρύνει τους συμαθητές του.H Taiga Aisaka είναι ένα μικροσκοπικό αγριοκόριτσο, πυ δεν διστάζει να σπάσει τον οποιονδήποτε στο ξύλο. Οι 2 θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να καταφέρει ο Ryuji να τα φτιάξει με την κολλητή της Taiga,την καλόκαρδη Minori, και η Taiga με τον φίλο του Ryuji, τον αντιπρόεδρο της ταξης, Kitamura.Έπειτα στην παρέα προστείθεται και το μοντέλο Ami Kawashima
Συνδιάζει έξυπνα romance,comedy και slice of life. 25 episodes
Jul 08 2009 12:40
Kuroshitsuji:
Ένα μείγμα μυστηρίου και μαύρου χιούμορ, αφηγείται την ιστορία του νεαρού ευγενή Ciel Phantomhive, και του (ot,hot,HOT!!) δαίμονα/υπηρέτη του, Sebastian Michaelis.Αποτελείται από κωμικές ιστορίες μυστηρίου, που συνδέονται μεταξύ τους. Το cast συμπληρώνουν οι 4 χαζοχαρούμενοι υπηρέτες του Ciel, η αραβωνιαστικιά το,η θεία του,ένας νεκροθάφτης,και ο "υπηρέτης" της θείας του Ciel
24 episodes
Jul 08 2009 12:29
Ναί, πες μου σε παρακαλώ υπόθεση ^__^
Λοιπόν, επειδή εγώ αύριο φεύγω μέχρι την επόμενη Παρασκευή, θα σου γράψω περιλήψεις από 4 ανιμε που είδα όσο έλειπες και πιστεύω πως θα σ'αρέσουν
Magical GirlLyrical Nanoha:
Όπως μπορείς να καταλάβεις και από τον τίτλο, πρόκειται για mahou shoujo anime.Είναι το αγαπημένο μου του είδους μαζί με το Princess Tutu, επειδή και τα 2 είναι αρκετά πρωτότυπα.Η 9χρονη Nanoha Takamachi είναι ένα συνηθυσμένο κορίτσι, όσπυ μια μέρα συναντάει με τις φίλες της τον Yuuno,μια νυφίτσα, ο οποίος δίνει στη Nanoha ένα φυλακτό που της χαρίζει μαγικές δυνάμεις. Σκοπός της Nanoha είναι να συγκεντρώσει Jewel Seeds, αλλά τα πράγματα θε γίνουν πιο δύσκολα όταν εμφανίζετα η μελαγχολική Fate Testarossa, με την βοηθό της, Arf.
Να ξέρεις οτι δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ romance.Η σειράαποτελείται απο 3 season (Magical Girl Lyrical Nanoha,Magical Girl Lyrical Nanoha A's + Magical girlLyrical Nanoha StrikerS, το οποίο παρακολουθώ τώρα) και σύντομα θα βγει και ταινεία.Οι 2 πρώτες season είναι 13 επ., ενώ η 3η 26
Jul 08 2009 12:19
ΟΚ αφου σου αρεσε θα του ριξω μια ματια υποσχομαι.Παντως αν δεν εχει και τοσο πολλα φρικιαστικα νομιζω πως θα ειναι ενδιαφερον.Να φανταστεις και το Majin Tantei
Nougami Neuro που ειχε δολοφονιες και ελαχιστα φρικιαστικα το λατρεψα και τοτε που το εβλεπα ειχα πορωθει παρα πολυ.(αν ενδιαφερεσαι σου λεω υποθεση αν δεν την ξερεις).Προκειται για ανιμε μυστηριου.Οσο για το Full Moon το μανγκα οπως σου ειπα δεν εχει καμια σχεση με το ανιμε.ναι ειναι εκεινο με το κοριτσακι που ειναι αρρωστο.Αποτελειται απο 5 τομους και θα το βρεις ευκολα.Το ξαναλεω τα σχεδια ειναι απιθανα!!!!!( η εικονα πισω απο τα μηνυματα ειναι απο αυτο το μανγκα!!!!)
Jul 07 2009 18:59
Καλέ το ξέρω το Full Moon wo Sagashite !!Με την κοπελίτσα που είναι άρρωστη και γίνεται τραγουδίστρια δεν είναι? Χμμ, τι λέει αυτό το manga ?Ο τίτλος μ'αρέσει, για κάποιο λόγο μου θυμίζει Βικτωριανή εποχή.
Λοιπόν, το Higurashi έχει αίμα, αλλά δεν έχει gore και κομμένα χέρια/πόδια κτλ.Πρόκετιαι για μια παρέα παιδιών στο γραφικό χωριουδάκι Hinamizawa.Κάθε χρόνο σημειώνονται ανεξήγητες δολοφονίες, και ορισμένοι κάτοικοι (συμπεριλαμβανομένων και των 5 πρωταγωνιστών μας) τρελένονται. Δεν ξέρω αν σου τραβάει το ενδιαφέρον, εγώ πάντως το λάτρεψα για την ατμόσφαιρα και το μυστήριο.Να φανταστείς μίλησα γι'αυτό σε άτομα που δεν βλέπουν ανιμε και έπαθαν την πλάκα τους.
Jul 06 2009 21:23
Παντως ξερω δεν εισαι πολυ των μανγκα ουτε των shoujo αλλα εγω τελευταια την εχω καταβρει με το Gentlemen's Alliance Cross .Αστα μεγαλη πορωση!!!εχει αγαπες κλπ αλλα τα σχεδια ειναι απιθανα!!!Ειναι της Arina Tanemura που ειναι δημιουργος και του Full Moon Wo Sagashite(αν το εχεις ακουσει)(το ανιμε καμια σχεση με το μανγκα και τα σχεδια ειναι χαλια στο ανιμε)
Jul 06 2009 19:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed