Jump to content

Community Status Updates

Photo

Raven Princess → cheery girl!

Επιτέλους τελειωσαν οι Πανελλαδικες και ειμαι και παλι μαζι σας!!!!Ποσο μου λειψατε ολοι!!!!!!!
May 31 2009 18:01
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Επιτέλους τελειωσαν οι Πανελλαδικες και ειμαι και παλι μαζι σας!!!!Ποσο μου λειψατε ολοι!!!!!!!
May 31 2009 18:00
Photo

Κι εγω γλυκια μου ανυπομονω να τα ξαναπουμε!!!!Μου λειπετε ολοι τοσο πολυ!!!!!!!
Feb 27 2009 19:48
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Μαριάνναααααα !!! Πάνω που αναρωτιόμουν πού χάθηκες !!! Μια χαρά είμαι εγώ !!!άντε συνέχισε το διάβασμα για να τους σκισεις όλους !!! Το διάβασμα πάει πάνω απ τα ανιμε !!! Και ανυπομωνώ να τα ξαναπούμε !!!
Feb 26 2009 14:17
Photo

Raven Princess → iristella

Σιγα καλε!!!Νομιζω πως λιγη γυναικεια υποστηριξη χρειαζεται.Επιτελους ξεκλεψα λιγο χρονο απο το πανελληνιο διαβασμα μου για να γραψω μερικες αραδες αλλα ποσο να αντεξω πια χωρις ανιμε,μανγκα και φορουμ?????Τι να κανουμε......Υπομονη μεχρι τις Πανελληνιες και μετα(οπως λεει και ο αδερφος μου!!!!)θα καω στον υπολογιστη με ανιμε!!!!!^__^
Feb 25 2009 18:40
Photo

Γεια σου Σοφακι!!!Τι κανεις????Αστα εγω πολυ διαβασμα και ζηλευω που δεν προλαβαινω να βλεπω ανιμε και να μπαινω να μιλαω με τα παιδια στο φορουμ!!!!:(Παντως υποσχομαι οτι θα αναπληρωσω το χαμενο χρονο μολις τελειωσω!!!Φιλακια πολλα γλυκια μου (δες και κανα επεισοδιο για μενα!!!!κλαψ κλαψ!!!!)
Feb 25 2009 18:36
Photo

iristella → Raven Princess

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές Raven Princess.... You are making me blush!!!:wooi2:
Feb 25 2009 18:33
Photo

Raven Princess → iristella

Congratulations Iristella-chan!!!!!^__^ Iam so proud and happy for u!!!!!!Good luck και καλο κουραγιο!!!!!
Feb 25 2009 18:28
Photo

Raven Princess → ANM

Aστα δεν ειναι ζωη αυτη!!!!Εγω ειμαι θεωρητικη και θελω για νηπιαγωγων ή παιδαγωγικα(αναλογα τα γραπτα!!!)
Feb 10 2009 16:08
Photo

ANM → Raven Princess

Συγγνώμη που πάλι άργησα να απαντήσω αλλά με το διάβασμα δεν έχω πια χρόνο για τον υπολογιστή.. Είμαι τεχνολογική κατεύθυνση και θέλω να περάσω στο πολυτεχνείο μηχανικός Η/Υ.. Κι εσύ τρίτη είσαι? Τι κατεύθυνση?
Jan 31 2009 21:15
Photo

Elizabeth → Raven Princess

Thanks για το request!Τι κάνεις?By the way πολύ όμορφο profile!
Jan 29 2009 18:09
Photo

Raven Princess → ANM

Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω τα ιδια περναω!!!Μεχρι τωρα κατι εβλεπα απο δω και περα ομως θα προσπαθησω να τα ελατωσω γιατι και εγω εθιζομαι και δυσκολα σταματαω και ουτε που καταλαβαινω πως περναει η ωρα.Οποτε ειπα για την ωρα στοπ για να διαβασω και μετα ειλικρινα οπως λεει και ο αδερφος μου ''θα καω στον υπολογιστη με επεισοδια'!!!!!Αληθεια τι κατευθυνση εισαι???Που θες να περασεις??
Jan 12 2009 18:17
Photo

Dark_Venus → Raven Princess

Καλή χρονιά να χεις πριγκίπισσα.Οτι επιθυμεις,χρονια πολλα.
Jan 11 2009 00:15
Photo

ANM → Raven Princess

[COLOR=purple][B]Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω, γιατί όσο να το κάνεις είμαι και εθισμένη αλλά οι Πανελλήνιες δε σου αφήνουν και πολλές επιλογές.. Θα παίρνω απλά μικρές δόσεις όταν θα βρίσκω λίγο ελεύθερο χρόνο..[/B][/COLOR]
Jan 10 2009 17:17
Photo

Raven Princess → ANM

Μπα πως και θα περιμενεις τοσο???Ξερω μεχρι τον Ιουνιο ειναι μακρια!!!
Jan 08 2009 18:05