Jump to content

Community Status Updates

Photo

Raven Princess → HelenGreece4ever

Ευχαριστω πολυ για το request!!!βλεπω κι εσυ πορωμενη με το Mermaid Melody!!!!τι ωραια τραγουδια ειναι αυτα!!!!!:)
Jun 17 2010 22:11
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Κοιτα αμα ειναι μαλλον και εγω για Σαββατο το βλεπω γιατι καθημερινες εχω σχολη.Τωρα αν προκυψει κατι και εχω καποια αλλη υποχρεωση (γιατι εκεινη την Πεμπτη εχει γενεθλια η μαμα μου!!!!) δεν ξερω τι θα κανω....ή θα προσπαθησω να παω αλλη μερα ή.....θα δω τις φωτογραφιες που θα βγαλετε.......(αν ερθω παντως 100% θα φερω φωτογραφικη!!!!!!!)
Oct 07 2009 18:25
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Έτσι κι αλλιώς ήθελα να πάω στο Mall, και θα φέρω και κάποιες φίλες μου μαζι (που μόνο η μια απ' τις 3 βλέπει anime.Εγώ της έδειξα τον σωστό δρόμο:kakaka::kakaka:) Αν είναι, θα πάω το Σάββατο γιατί μόνο τότε με βολεύει
Oct 06 2009 19:12
Photo

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θα πας??? αμα ειναι να κανονισουμε να συναντηθουμε!!!!!αχ τι καλα :lovulovu::awww:!!!!!περιμενα να παω μονη μου:emptyonexg1:!!!!!αμα ειναι πες μου να σου δωσω το κινητο μου να βρεθουμε!!!!περιμενω με ανυπομονησια απαντηση:roar:!!!!
Oct 06 2009 18:00
Photo

Hi Μαριάννα !!!! Σκοπεύεις να πας στο maid/cosplay cafe ??
Oct 05 2009 12:54
Photo

Raven Princess → Nehelenia

Γεια!!!Να σε ρωτησω κατι.Τις φιγουρες της Sailor Moon που εχεις σε ενα thread απο που τις πηρες??
Sep 26 2009 15:36
Photo

Raven Princess → Elizabeth

Αχ σε ευχαριστω πολυ!!!!Με βοηθησες τοσο!!!!Πραγματικα αυτο το τρειλερ δεν ετυχε να το δω.Δεν πειραζει για την καθυστερηση!!!Ευχαριστω πολυ!!!!:ureshii:
Sep 25 2009 10:11
Photo

Elizabeth → Raven Princess

Sorry που άργησα να απαντήσω για τη φωτό της Princess Tutu αλλά αν ακόμα θες να μάθεις από πού είναι, είναι από το trailer της σειράς [url]http://www.youtube.com/watch?v=z4_OOcdWQSo[/url]
Sep 24 2009 05:54
Photo

Ασε βρε Σοφια μου εχω στενοχωρηθει πολυ!!!!Πρεπει να εχεις ακουσει το Ouran High School Host Club..?!Τελοσπαντων ο/η δημιουργος του μεταξυ αλλων ξενικησε ενα μανγκα με το ονομα Millenium Snow το οποιο μετα τους 2 πρωτους τομους (και εκει που εισαι στη βραση να δεις τι θα γινει παρακατω!!!!) αποφασισε να διακοψει για να αφοσιωθει στο Ouran High School Host Club το οποιο ειχε τοτε πολυ μεγαλη επιτυχια!!!Βεβαια ειπε οτι μαλλον θα το συνεχισει αργοτερα αλλα εχουν περασει περιπου 7 χρονια απο τη δημοσιευση του οποτε δεν το βλεπω να γινεται τιποτα!!!!μπου χου χου :(!!!!και ηταν τοσο τελειο!!!! τι γκαντεμια και αυτη!!!
Sep 19 2009 19:35
Photo

Και βέβαια είναι σπαστικό !!Με ποιά σειρά έγινε αυτό ?
Sep 19 2009 16:14
Photo

Γεια Σοφακι!!!!!!!!να σου πω, δεν ειναι σπαστικο να βρισκεις ενα απιθανο μανγκα και πανω που βρισκεσαι στο σημειο να λες''αντε να δουμε τι θα γινει...!!!!''να μαθαινεις οτι ο δημιουργος αποφασισε να σταματησει το μανγκα για να δουλεψει πανω σε ενα αλλο εργο του και οτι υπαρχει μια περιπτωση καποια στιγμη να το συνεχισει?????πλακα μας κανουν????δεν το πιστευω!!!
Sep 19 2009 11:23
Photo

Raven Princess → Ame Warashi

Δεν πειραζει αλλωστε καθε εμποδιο για καλο και ουδεν κακον αμιγες καλου!!!Ποπο τι με επιασε με τις παροιμιες!!!
Jul 17 2009 14:57
Photo

Ame Warashi → Raven Princess

μια χαρά τότε και συγχαριτήρια!!! :) εγώ δεν κατάφερα να περάσω εκεί ακριβώς π θελα αλλά δε με χάλασε στην τελική... :)
Jul 16 2009 23:52
Photo

Raven Princess → Ame Warashi

Εγω φετος τελειωσα!!!!(δεν τα εχω κλεισει τα 18 ακομα!!!:)) Εβγαλα 19224 οποτε ανετα περναω παιδαγωγικα Αθηνα που θελω!!!
Jul 15 2009 19:22
Photo

Ame Warashi → Raven Princess

το ΝΑΝΑ μ'άρεσε πολύ... :) συνεχίζω το manga τώρα...χημικό είμαι,στα γιάννενα...u?
Jul 14 2009 23:23