Jump to content

Community Status Updates

Photo

avaton → ZeLiGa

Το μόνο και το κυριότερο xD κάθε πότε κάνει releases η anubis,αλήθεια;
Feb 19 2010 21:15
Photo

ZeLiGa → GhostPrince

Καλά αυτό(η πλοκή) είναι αυτονόητο. Ένας από τους λόγους που δε μου αρέσει το db που τόσοι έχουν θεοποιήσει.
Feb 19 2010 17:27
Photo

GhostPrince → ZeLiGa

αα.lol...XD ;) εγω νταξει δεν εχω προβλημα με τα ειδη....τα βλεπω ολα .....μονο τα ecchi anime dn mareosun toso xD αλα γενικα προτιμαω anime π χουν πλοκη...;)
Feb 19 2010 14:49
Photo

ZeLiGa → GhostPrince

Σε γενικές γραμμές ξεχωρίζω τις κατηγορίες Seinen, Sci-Fi και dementia. Αν και δε βλέπω anime με βάση το είδος τους - εξαιρούνται τα άθλια, στην πλειονότητά τους, ecchi. Το μόνο σίγουρο πάντως, είναι πως τα anime που μου αρέσουν είναι.... λίγα. xD
Feb 19 2010 14:29
Photo

GhostPrince → ZeLiGa

χαχα οχι νταξι σε 8ημη8ηκα XD και Γιαννη με Λενε ;) (εγω κα8ομουν διπλα στον κοστα(το παιδι με τα μαλλια)xD μαζι με τα κοριτσια....anyway....πιστευω εχεις καταλαβει ποιος ειμαι :if: btw δεν 8υμαμαι να σε ειχα ροτησει ...΄=) ...τι anime σαρεσουνε? :P
Feb 18 2010 22:08
Photo

ZeLiGa → GhostPrince

Εγώ είμαι εκείνος που ελεγε πως το dragon ball δεν ειναι ωραιο και που έκανε drop το death note. xD Αλέξανδρο με λένε αν δε θυμάσαι. Εσένα; Σίγουρα είσαι αυτός που νομίζω ε; Στην καφετέρια που καθίσαμε καθόμουν στο δίπλα τραπέζι στη γωνία. Ελπίζω να μην εχει γινει κανα μπερδεμα και λέμε λόγια του αέρα τόση ώρα. xD
Feb 18 2010 21:58
Photo

GhostPrince → ZeLiGa

dn 8imamai to name s gmt....αλα νομιζω 8ιμη8ηκα φατσα XD tespa ti n pw.....:unlucky:
Feb 18 2010 14:34
Photo

ZeLiGa → GhostPrince

ποιος; :P
Feb 18 2010 14:20
Photo

GhostPrince → ZeLiGa

Ναι...=) και νομιζω 8ιμη8ηκα ποιος ισε.....:hiding_something:
Feb 18 2010 13:21
Photo

ZeLiGa → avaton

Nice nice! ^^ Τώρα το μόνο που μένει είναι να τα βγάλει η anubis. xD
Feb 18 2010 12:42
Photo

ZeLiGa → GhostPrince

Μπας και ήσουν μαζί με έναν τύπο με μακριά μαλιά; Και αντί να πας για κρέπες πήγες για καφέ με κάτι άλλους τύπους; Γιατί έχω την εντύπωση πως σε ξέρω. :P
Feb 18 2010 12:41
Photo

avaton → ZeLiGa

Έτσι έτσι και πίστεψέ με δεν έχεις δεί τπτ ακόμα απο Berserk.....Σε λίγο καιρό θα έχεις φάει μεγαλύτερο κόλλημα όταν θα έχεις διαβάσει 6-7 τόμους είμαι σύγουρος!
Feb 17 2010 20:01
Photo

GhostPrince → ZeLiGa

δεν ξερω....tespa ειχα ντι8ει L ....αν κ 3-4 ατομα με καταλαβαν mono : P
Feb 17 2010 17:33
Photo

ZeLiGa → GhostPrince

Στο Meeting φόραγα ένα δερμάτινο μπουφάν και ένα σκισμένο τζιν, δεν ξέρω αν με είδες, δεν κάθισα πολύ. Εσύ είχες κάνει cosplay; Πάντως ναι, όλα καλά. ^^
Feb 17 2010 17:25
Photo

GhostPrince → ZeLiGa

xmm....με ξερεις??:hihi2: xmm..an kai twra p to les.....pezei na se eixa di sto meeting ...l0l..ala dn ime sigouros xD κιεμενα κατι μ 8υμιζει το name σου.....:\ btw τι λεει? ολα καλα? :hiding_something:
Feb 17 2010 15:42