Community Status Updates
Zoro → ZeLiGa
Χεχε στο τέλος του 71 (αν δεν κάνω λάθος) κάνει και πρώτη εμφάνιση ένας από τους αγαπημένους μου (κάφρους) Akatsuki, o Hidan!
Ετοιμάσου για μπόλικο βρισίδι. :P
(εγώ πάλι έχω δει όλα τα fillers btw, γι' αυτό είπα να σε "σώσω" :blurah5:)
Feb 20 2010 22:04
avaton → ZeLiGa
O προγραμματισμός είναι ο ορισμός της λογικής. Αν έχεις ασχοληθεί έστω και λίγο θα το έχεις καταλάβει πιστεύω. Εϊναι κάτι παραπάνω απο μαγεία...
Feb 20 2010 22:03
ZeLiGa → avaton
Μόνος μου. Καλα, μη φανταστείς πως ξέρω και γω πολλά, νουμπάς είμαι. Πάντως τα δυο-τρία πράματα που ξέρω, τα έμαθα όταν προσπάθησα να χρωματίσω για πρώτη φορά. Πιο πριν δεν ήξερα καν τι κάνει το κάθε εργαλείο. :P
Ασχολείσαι με προγραμματισμό, ε; Nice, και εγώ προγραμματιστής θέλω να γίνω. :whistling:
Feb 20 2010 21:40
avaton → ZeLiGa
Έχω ασχοληθεί ελάχιστα με photoshop πιο πολύ ασχολούμε με προγραμματισμό.
Αλλά θέλω να ξεκινήσω να ασχολούμε με το photoshop περισσότερο γιατί έχεις άπειρες δυνατότητες με αυτό. Εσύ το έπιασες μόνος σου ή με "How to" ?
Feb 20 2010 21:33
ZeLiGa → avaton
Αν έχεις καμια απορία σχετικά με αυτά, feel free to ask. Αν και δεν είναι τπτ το δύσκολο. ^^
Feb 20 2010 21:12
avaton → ZeLiGa
Ρε συ τα avatar/signature σου τα φτιάχνεις με το photoshop ή με κάποιο άλλο λογισμικό;
Feb 20 2010 21:04
ZeLiGa → Zoro
Εεε, εκεί με τους τάφους κατάντησε τόσο βαρετό που δεν μπορούσα με τπτ να το δω. Να φανταστείς έκανα και 2η προσπάθεια να το συνεχίσω, αλλά δεν άντεξα να δω πάνω από ένα επεισόδιο. Όχι πως ήξερα τοτε τι ειναι τα fillers, αλλα τεσπα. :P
Είδα το 71 btw. Αχ, νοσταλγία.... It's been a long, long time... xD
Feb 20 2010 21:04
Zoro → ZeLiGa
Απλά να κοιτάς μόνο το πάνω πάνω post του link που σου έδωσα για τα fillers... γιατί είδα έχει και ένα 2ο post κάτω με άλλη λίστα, που είναι για το πρώτο Naruto.
Αχά, δεν ήσουν και σε τόσο κακό σημείο δλδ όταν την παράτησες... πως κι έτσι τότε; Δεν σε τράβηξε τόσο ή απλά ήθελες να δεις άλλα; Γιατί, πέραν του filler (lol άσε αυτό το filler με τους τάφους, όπως και το επόμενο, δεν βλέπονται με τπτ), είχε δείξει αρκετά καλά γεγονότα... και πιο κει γίνονται ακόμη καλύτερα imo. :P
Feb 20 2010 16:15
ZeLiGa → Zoro
Βασικά, το naruto το έχω δει όλο μαζί με τα fillers, στο shippuuden σταμάτησα(κάπου στο 50κάτι). :P Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για τη λίστα. ^^ Θα συμφωνήσω μαζί σου για τα fillers του πρώτου naruto, προσωπικά δε με χάλασαν και τόσο. Anywayz, σπεύδω σιγά σιγά να το αρχίσω. :whistling:
Edit: τελικά στο 59 το είχα ντροπάρει. Ήταν ένα filler με κάτι φέρετρα. Και το κακό είναι πως κρατάνε μέχρι το 70, πάλι καλά που ρώτησα. xD
Feb 20 2010 12:39
Zoro → ZeLiGa
Sure και να σου πω και ότι καλά κάνεις και δίνεις μια 2η ευκαιρία στην σειρά γιατί πιστεύω το αξίζει σαν σύνολο. Κι εγώ την παράτησα για περίπου ένα χρόνο, αλλά κυρίως επειδή είχα όρεξη να δω άλλα anime, όχι τόσο επειδή δεν μου είχε αρέσει, αν και δεν με είχε τρελάνει.
Από το επεισόδιο 20 και μετά, πάνω κάτω, συνέχισε να ανεβαίνει σταθερά συνεχώς, με λίγα σκαμπανεβάσματα μόνο. Και σαν ξεκίνησε το Shippuuden κόλλησα, ειδικά με τους κακούς της σειράς που είναι σχεδόν όλοι απίθανοι, το ava μου είναι και ενός μέλους τους. Έχει και ωραία νοήματα και μάχες με καλή στρατηγική, όπως και ταιριαστά themes. Αν κάτι το χαλάει μόνο, αυτό είναι το πρωταγωνιστικό τρίο, αν θες την άποψή μου... δευτερεύοντες χαρακτήρες, κομπάρσοι, κακοί, όλοι είναι πολύ καλύτεροι κατ' εμέ. :P
Τα fillers του πρώτου Naruto να σου πω την αλήθεια, αν κι άπειρα, βλέπονται και εγώ εκτίμησα αρκετά διάφορα απ' αυτά, αλλά ΟΚ αν ήδη δεν σε τραβούσε πολύ η σειρά καλά θα κάνεις να τα αποφύγεις. Υπάρχουν μικρά filler αποσπάσματα εδώ κι εκεί σε όλη την διάρκεια του anime, αλλά δεν θα σε πολυενοχλήσουν ακριβώς επειδή είναι μικρά, το μεγάλο κομμάτι πάλι είναι στα επεισόδια 136-220 ουσιαστικά, βλέπεις μέχρι το 135 δλδ (και το τελευταίο κομματάκι του 220).
Στο Shippuuden πάλι είναι εντελώς άθλια, ακόμη κι εγώ δεν τα χώνεψα, οπότε σου συμβουλεύω εκεί να κάνεις το ίδιο... [URL="http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=501381"]εδώ[/URL] είναι μια λίστα με τα fillers, αποφεύγεις μόνο τα επεισόδια που λένε καθαρά και μόνο FILLER, καθώς στα υπόλοιπα (μπορεί να) είναι ανάμεικτο filler υλικό με κανονικό.
Ελπίζω να βοήθησα. ^^
Feb 20 2010 00:16
GhostPrince → ZeLiGa
καλα το dragonball οθτε εμενα βορω να πω οτι μ αρεσει....δν του βρησκω κατι που να με τραβαει για να το δω.....δεν εχω καταφερει ποτε να το δω ολο XD και νταξει το db ειναι ενα ανιμε γ να δεισ μαχες.....και μεχρι εκι δν εχει κατι το ιδιετερο γ να με ποροσει XD εμενα μαρεσουν alou idous anime...:ureshii:
Feb 19 2010 22:28
ZeLiGa → Zoro
Να σε ρωτήσω, ξέρεις μήπως κανα site με κάποια λιστα για τα fillers του naruto; Σκέφτομαι να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, αυτή τη φορά χωρίς να βλέπω τα fillers. Βλέπω πως έχουν γίνει τόσα και τόσα και αναρωτιέμαι τι κατάληξη να έχει πλέον πάρει αυτό ο ξεχασμένο, για εμένα, anime... Κοντεύουν σχεδόν 2 χρόνια από τότε που το droppαρα...:rolleyes:
Feb 19 2010 22:02
ZeLiGa → avaton
E.... Η αλήθεια είναι πως αργεί λιγάκι. Πάντως δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Feb 19 2010 21:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed