Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

δλδ ? τι αποστολες?
Nov 17 2008 01:52
Photo

Seirios → °•πίΟu-πίΟu•°™

pou se re trelh!!!!!!!!!!!!! ti kaneis? eides get backers?
Nov 17 2008 01:50
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εφτιαξα και εγώ (για την ακριβεια ο αδερφός μου).... Φάση έχει αλλά μου τη σπάνε μερικές αποστολές..
Nov 17 2008 00:08
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Και βεβαια ρε! αλλα εχω καιρο! μπαινω ομως που κ που! ειμαι και στην κλαν xxxburninhellxxx με λενε!
Nov 16 2008 21:39
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Hiiiiiiiiiiiii!!!! Να σου πω. Παίζεις Naruto arena;;;;;
Nov 16 2008 19:56
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πιου-πιου-σαν μετα απο την απουσια του site παιρνω κι εγω την ευκαιρια επιτελους να σου απαντησω στο σεντονακι σου,ουφ,εδω και καιρο ηθελα,αλλα δεν εβρισκα το θαρρος και χρονο:P Καταρχας η μυτη της Robin,ναι,το χω ακουσει κι απ αλλου και ειμαι κι εγω συμφωνος πως ειναι παραξενη εως ασχημη,αλλα δεν ειναι μονο αυτη που κανει την Robin,βλ."γραμμες",ολο στυλ ωριμαδας και φυσικα το παρελθον της,που ειναι πανεμορφο:awww: (παντως ναι οπως τα πες,η Robin δεν σε πειραζει χωρις λογο,αλλα αν την "πλησιασεις" το θελησες το Clutch σου...που να δεις και το Grab πιο κει xDD...δυναμικη τυπισσα οσο δεν παει αλλο!) Και ετσι φυσικα,Zero ftw!!!(τωρα που τελειωσα και το monster θα το ξαναπιασω συντομα καποια στιγμη btw;)) Για το Naruto αστα,τα μαθα και για τον kakashi και οντως εχω να πω οτι εσεις ειστε στο αλλο ακρο...καταραμενοι mangaka,ποσες φορες πρεπει να σας το πει ο lucas? BALANCE TO THE FORCE!!!XD Χαιρομαι παντως που παρα τις ολες ατελειες του One Piece,εσυ τα βλεπεις πιο θετικα τα πραγματα,εισαι true fan πια φαινετε:wooi2: Οσο αφορα και τα ιαπωνικα ονοματα εναντι των ελληνικων,να σου πω την αληθεια,αν και εχω συνηθισει τα ιαπωνικα πια και δεν θα ηθελα να τα αλλαξουν με τπτ,τα ελληνικα τα θεωρω λιγακι πιο ταιριαστα για τον κοσμο της σειρας:hahaha: Ειδικα το Zoro δεν μ αρεσει καθολου σαν ονομα να σκεφτεις εκτος απο το οτι ειναι συντομο,μιας και μ αρεσουν συντομα(αν δεν ειναι,τα κοβω εγω xDD) και το εβαλα εδω στο site καθαρα και μονο προς τιμη του χαρακτηρα,που ειναι οντως cool και δεν ειχα δει πολλα ανιμε τοτε,αλλα να σκεφτεις οτι μεχρι και να το αλλαξω ηθελα,αλλα τελικα με μαθανε ετσι στο site και ειπα να το κρατησω πια!!! Tελος,για το Bleach παλι οχι,δεν το βλεπω(ακομη):P ...αλλα εχω ακουσει οτι αν και χαλασε τωρα προς το τελος καπως(πραγμα που μου εξακριβωσες και εσυ) σε μερικα αρκ ηταν κορυφη οι μαχες και πλοκη(ειδικα soul society απ οσα ακουω) και ετσι ψηνομαι και αυτο να το ξεκινησω οποτε μπορεσω,αλλα μετα το Naruto,αρα υποθετω προς Μαρτη αν ολα πανε καλα;) Αυτα κατα τ'αλλα,πηρα τον χρονο μου οπως ειδες αλλα ποτε δεν ξεχναω τα πραγματα που εχω να απαντησω:P Καλως εβρηκαμε το site παλι λοιπον,αν εχεις τπτ να πεις,οποτε προλαβεις απαντησε μου. Τα λεμε piu~chan^_^
Nov 14 2008 04:56
Photo

kelborn3 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Oxi ενταξει ειμαι βρηκα 1 8εικο με το bleach αμα κοιταξεις σε κανα ποστ μου 8α το δεις^^.Τι αλλα ομως καιρο εχω να σε δω που εχεισ χα8ει τωρα τελευταια?
Nov 03 2008 16:06
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Mad_Hatter

λολ μα τωρα εμφανιστηκε ο πειν.. οκ κανε υπομονη κανα επεισοδειο ακομα να τον δουμε μια και καλη!
Nov 03 2008 15:03
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → kelborn3

ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!! θες κανα τετοιο γελοιο κι εσυ? Πες μου απο τι ανιμε και θα σου βρω!
Nov 03 2008 15:02
Photo

kelborn3 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Apla to neo sou avatar ta spaei^^
Nov 03 2008 09:23
Photo

Mad_Hatter → °•πίΟu-πίΟu•°™

εισαι θεα, αλλα μου ειχαν πει να μη βαζω avatar τoν pein, επειδη ειναι manga spoiler :P
Nov 03 2008 02:40
Photo

[IMG]http://img02.picoodle.com/img/img02/3/11/2/f_peinavatar2m_8e82248.gif[/IMG]αυτο στο δινω μιας και εχεις πορωση με τον πειν.. θελω credits στην υπογραφη σου :P
Nov 03 2008 02:30
Photo

χαχα ευχαριστω!! βρηκα κατι γαμ@τα gifακια για αβαταρ... θα αλλαζω πολυ συχνα απο εδω κ περα ετσι για να τα δειτε ολα :P
Nov 03 2008 02:11
Photo

Mad_Hatter → °•πίΟu-πίΟu•°™

πολυ ωραιο το νεο avatar ,αλλα πιο θεικο απο το sig σου δεν ειναι :)
Nov 03 2008 01:52
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πολυ!!!!!!!!! They are so cuuuuuuuute. Ετσι επρεπε να ειναι το DN κανονικα.
Nov 02 2008 17:28