Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hatake Kakashi → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ti εχεις να πεις για τον Garuto τωρα? Garuto FTW
Jan 16 2009 15:31
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Προσπαθώ να στείλω μήνυμα εδώ και άπειρη ώρα αλλά έχω συνέχεια error. Αnyway καλά καλά παραβλέπω το σαδιστικό σχόλιο. Είμαι υπεράνω κυρία μου:tensai::tensai:. I'll see you next year:try::try::try::try:.
Jan 15 2009 22:41
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → manuel

a εδω απαντησες λολολ.. Δεν το πιστευω οτι οντως αυτο θελει να κανει.. Τους γηραιοτερους θελει να ξεπαστρεψει κυριως, ολα τα υπολοιπα τα λεει για να παγιδευσει τους ακατσουκι. Οπως ειχε πει, οι ακατσουκι ειναι στα δικτυα του, οχι αυτοι στα δικα τους!!
Jan 15 2009 18:50
Photo

aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™

θα σε διρω απειρα λεμε:burningbe3:!!!!!!!! λιγα το λογια σου θα στα ξεφουσκωσω τα πεπονια ...... και οχι δεν τα ειδα τα spoilers εβλεπα το thread για τι σκατα του εδωσε του naruto ο itachi....ενταξει???????????????
Jan 15 2009 15:42
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → aXxXeL

τι εγινε? μπηκαμε να δουμε τα σποιλερς?? Αμαν πια ολα εγω θα στα μαθαινω? τσκ τσκ... axel is so dead.
Jan 15 2009 14:51
Photo

aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™

το μυαλο σου ειναι νεκρο που θα μιλησεισ εσυ για τον axel ρε ουυυυυυυυυυυυυυυυστ
Jan 15 2009 14:43
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

aaaah ξεχασα να σου πω, μια απο αυτες τις μερες θα ανεβασω στο θρεντ τους χαρακτηρες που εφτιαξα..καλα.. ενα θα σου πω.. ετοιμασου για τρελα nosebleeds.. πραγματικα εχω πετυχει τοσο πολυ εναν που λεω να τον πουλησω, να τον βαλουν σε ενα ανιμε να ανοιξει λιγο το ματι ολων των θηλυκων αυτου του κοσμου... αχ!!
Jan 15 2009 01:34
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → aXxXeL

c ειδα στους recent visitors huhuhuuhuhuuuu axel is dead.
Jan 15 2009 00:05
Photo

aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™

γιατι το λες αυτο "μεγαλη' ελλη?
Jan 14 2009 21:12
Photo

Tea-chan → °•πίΟu-πίΟu•°™

Group; Οκ, δε τό'χα σκεφτεί αυτό... πολύ καλή ιδέα!:hehehe:
Jan 14 2009 16:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tea-chan

kukukuku!!! Θα το ξεκινησω το σαββατοκυριακο και θα ερθω κι εγω!! Φτιαξε και γκρουπ με αυτο μαναρι να δεις πως θα ερθουν ολες xD
Jan 14 2009 13:56
Photo

Tea-chan → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Να και μία για το DNAngel, έχω δημιουργήσει ήδη thread για το manga, αλλά δεν έχει πατήσει κανείς!:nanana: [URL]http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-manga/6201-dnangel-manga.html[/URL] Έλα να γινόμαστε πολλές!
Jan 14 2009 11:56
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εμ ο βήχας και οι συμπάθειες δεν κρύβονται πιου πιου σαν. XD (αναφέρομαι στην profile pic) Τι περίμενες να βάλω? καναν αποπροσανατολισμένο φωνακλα φυκιοκέφαλο? In any case ο Gaara ήταν νεκρός έκατσε λίγο να σιτέψει στα χέρια του Deidara και επανήλθε στην ζωή. Πως τα λέμε τα πλάσματα τα οποία κάνουν το ίδιο? ------> hinto... It starts with a Z Ο κουμπάρος τα σπάει. ¨Εχει αυτό το κακό ψυχρό και ανάποδο που με τραβάει (και με κάνει να θέλω να του τραβήξω και κανά φούσκο XD) Aν είχα τον Ιtachi αφενός παίζει να με σκοτωνε όταν θα καταλάβαινε ότι και εγώ το konoha το προτιμώ ερείπια. Και κατα δευτερον τι να τον κάνω τον κουνιάδο τον Sasuke? Στους Uchiha δεν πάς να παίξεις τετοιες τσατσιες. Αν σε πάρουν είδηση ή θα σε κάνουν μπάρμπεκιου με το amaterasu 'η θα σε βάλουν να παρακολουθείς την Misa να χαζογελάει για τις επόμενες 72 ώρες σερί (a fate worst than death and every other kind of torture)
Jan 14 2009 01:17
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

**nosebleeds**... Ti prof pic einai touti!!!!!!!
Jan 14 2009 00:39
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → aXxXeL

με παρακολουθεις μικρε θανο?
Jan 14 2009 00:05