Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ας είναι με την ρόμπιν,κι όσο πρόστυχο θες...:P ΟΜΓ,είδες ήδη Gear 2nd?:oo: Είναι από τις πιο κούλ και αγαπημένες τεχνηκές που έχω δει...ποτέ δεν το χορταίνω :P ΑΑΑΑ,τώρα το πιασα...μου πες ο Luffy έγινε kaioken δλδ,από το DBZ xD....εγώ κατάλαβα ο Luffy έγινε και ο κεν!!!(από το Fist of the North Star...επειδή το Gatling Gun που κάνει έχω ακούσει ότι θυμίζει το στυλ του Κεν κάπως:P) Τέσπα...συνεννοήση μπουζούκι...που είσαι στην σειρά δλδ?
Jan 20 2009 01:19
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia

δν εχω κανει τπτ κοπι-πεστη κυρια μου! χμ!!
Jan 20 2009 01:01
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

α οχι, εγω αλλιως το εννοουσα το προστυχο με τη Ρομπιν χουχουχου!! Απο τη δικη σου οπτικη γωνια κι εσυ δικιο εχεις.. Τωρα δεν ξερω τι ειναι αυτα τα image κλπ διπλα στο λουφυ, εγω απλα ηθελα να σχολιασω οτι το gear 2 μου φανηκε μειγμα goku:kaioken και της στασης που παιρνει ο Neji+hinata για τα strikes του byakugan.. ΑΛΛΑ Κ****ΩΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ σε αυτο το σημειο!!!
Jan 20 2009 00:51
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ο Λούφυ-κενσίρος δεν φαίνετε,ριαπλοούντ πλζ:nosey: Όσο για την Ρόμπιν,ξεχνάς ότι αν είχε την ικανότητα άντρας θα μπορούσε να εμφανίσει μόνο αντίγραφα από τα οργανά του....εμείς θέλουμε να δούμε κι άλλα κομμάτια από Ρόμπιν,όχι του εαυτού μας,που τα βλέπουμε κάθε μέρα(if you get what I mean):awww:
Jan 20 2009 00:11
Photo

psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™

A μπα... Δεν είμαι copy pasta σαν και εσένα, Μπιου Μπιου.
Jan 19 2009 21:53
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia

Lol ενα μηνυμα γεματο νοημα! Οσο για το "pew pew lazers" ενα εχω να πω... COOPYYYYY
Jan 19 2009 18:57
Photo

psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™

μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου
Jan 19 2009 17:32
Photo

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™

αναφερόμουν στο "i do" σου εδώ [url]http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/6462-%F8%E1%F1%DC%EA%E9-%F3%F4%E1-manga-%F0%F1%DC%E3%EC%E1%F4%E1.html#post276772[/url]
Jan 19 2009 15:18
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi

GARUTO FTW εχω να πω!! Μικρε κακασι ομως η ζωη σου ακομα διακυβευεται!
Jan 19 2009 15:13
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

lol Οντως η ρομπιν εχει πολλες προοπτικες με τοσα χερια αλλα πιστευω οτι ενα η 2 της αρκουσαν για αυτο το λογο. Αν ηταν αντρας θα της χρειαζοτουσαν περισσοτερο τα παραπανω χερια :kill4u: huhuhu Που λες.. Ο Λουφυ εγινε καιοκεν!!! ΛΟΛΟΛΟΛ!!!
Jan 19 2009 15:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis

nani ga?
Jan 19 2009 15:09
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Seraphimon-T.K.

ye αλλα αυτο σε σημαινει οτι ειναι καλυτερο απο το ναρουτο... οποτε μην απογοητευεσαι :D ειμαστε ορκισμενοι narutards η δεν ειμαστε τελος παντων εδω μεσα!!
Jan 19 2009 15:09
Photo

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™

wut wut? honto?
Jan 18 2009 12:14
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

To Mάρτη με το καλό θα το ξαναπιάσω,και το ανιμε και το μανγκα πιο κει;) Αυτές οι γυναίκες μ'αρέσουν εμένα κι όμως...οι πιο παράξενες:P ...άσε που,όπως τα πες κι εσύ,είναι ψυχούλα και,με τόσα χέρια,οι δυνατότητες στις prive στιγμές είναι άπειρες,δεν συμφωνείς?:kill4u: Clutch και τέτοια δεν πιάνουν σε μενα...μι ιζ ζόρο :3 Μπα μπα,τα ιαπωνικά βλέπω καλά τα ξέρουμε για άλλη μια φορά...εύχομαι να τα μιλάς και κανονικά κάποτε... Άστα εγώ έχω εξεταστική και θα μπαίνω πιο λίγο αυτή την περίοδο...από Μάρτη και μετά ελευθερία και Naruto :) Καλή Συνέχεια αν έχεις διαβάσματα και εσύ...τα λέμε κάποια άλλη στιγμή:byejg9:
Jan 18 2009 09:19
Photo

Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πραγματικα με απογοητευεις πιου-πιου,,,,One piece big fan? Insolence!
Jan 18 2009 03:27