Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia
p-Sofia το ειχα τσεκαρει και παλιοτερα το προφιλ σου. Επειτα, οταν μιλαω με καποιον που μου την μπαινει χωρις να με ξερει, δεν το θεωρω παραλογο να τον τσεκαρω. Κατανοω οτι γουσταρεις να πειραζεις δεξια κι αριστερα ατομα τα οποια κατα τη γνωμη σου ειναι χαζοχαρουμενα-και το ιντερνετ ειναι η καλυτερη και πιο απροσωπη μεθοδος για αυτο-παρ'ολα αυτα σκεψου οτι μπορει και να κανεις λαθος μια στις 1000 περιπτωσεις.
Κι επειδη με κουραζει αυτη η συζητηση, διοτι δεν εχω να αποδειξω τιποτα περι της νοημοσυνης μου και οσα αλλα θηγεις (ενδυμασια, μαλλια και στυλ), τελειωνω αυτη τη συζητηση απο μερος μου εδω.
Ελπιζω να σε διασκεδασα αρκετα. Καλο διαβασμα απο μενα και καλη επιτυχια στις εξετασεις.
Jan 21 2009 18:57
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ποιος στο είπε?! Γιατί από μόνη σου είναι πρακτικά αδύνατον να το σκέφτηκες.
Jan 21 2009 18:49
°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia
Hmmm ισως κι εγω σε ενα χρονο που θα ειμαι στην ηλικια σου, καταφερω να ειμαι στο επιπεδο σου και να μπορω κι εγω να σφυραω κλεφτικα με τη σειρα μου κι εγω σε αντιστοιχα νεοτερα μελη ;)
Jan 21 2009 15:12
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Το ξέρω ότι είσαι εντελώς μπιου μπιου, αλλά τα ava/sig μου δεν τα έκλεψα από κάπου. Google is everybody's friend. :P
Η Υunancy-tsan είναι κολλητή σου? Πάντως μπορεί να μου πει από μόνη τησ τα animeσσσσ που τησ αρέσουν. Μου αρέσει ο τρόποσ που γράφει το τελικό σίγμα. σσσσσ
Και γι'αυτό το "πνευματικά παραπάνω".... Ας(σσσσ) σφυρίξω κλέφτικα.
Jan 21 2009 11:55
Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™
Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου (τον γκααρα)...Ειχε γενεθλια τη δευτερα 19 του μηνα :3
χαχααα~!
Jan 21 2009 01:57
°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia
Πνευματικα παραπανω.. Τεσπα προσπερναω το self comment στο προφιλ σου. Θελω απλα να σου πω οτι αμα θες τα αγαπημενα ανιμε της Yunancy τα ξερω εγω απεξω :P Αλλα ρε γαμωτο της ειπες οτι σ αρεσει το Ναρουτο ενω εκεινης που δεν εχει δει καν δεν της αρεσει γτ το χουν παρακανει με τα επεισοδεια..
Και ναι, μ'αρεσει το σετακι κι ας ειναι κλοπιμαιο :P
Jan 20 2009 23:58
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Σωματικά μπορεί, πνευματικά όμως?
Btw, σου αρέσουν το avatar και η sig μου? :Ρ
Jan 20 2009 20:46
°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia
δε χρειαζοταν αναλυση και μαθηματικη σκεψη, δεν το χω κρυψει οτι ειμαι 17 :P
εξελεντ δεν, αι λαικ δατ καιντ οφ πιπολ.. ναου ι γκοτα γκοου κοζ αι αμ ντροουζυ.. σι γιου αραουντ, γιου εξελλεντ τρολλ!
Jan 20 2009 16:02
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Η ηλικία σου: γύρω στα 15+. Υou said it yourself. (simple maths is simple, εκτός και αν είσαι ο roriconfan).
Δεν είμαι πειραχτήρι... Είμαι ένα άψογα σχεδιασμένο troll. Και εντελώς μετριόφρων φυσικά.
Jan 20 2009 15:54
°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia
Ρε σοβαρα τωρα δεν ειμαι εμο .. Αυτη η μοδα χτυπαει τους εφηβους γυρω στα 15.. εχω ξεφυγει απο κει.. Ασε που εχω και καιρο να δω εστω κι ενα..
Ενα απλο κοριτσακι ειμαι με κοντα μαλλια και χωρις φραντζα.. εισαι πειραχτηρι ε; Καλα βαστας για την ηλικια σου.. lol :P
Jan 20 2009 15:51
psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™
Duh... I mean like... [U]everywhere[/U]!
Pointless it is to talk to pointless people. It is very entertaining though. :P
Jan 20 2009 15:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed