Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Α εντωμεταξυ εμαθα τι ειναι αυτη η γραμμουλα στην εικονα σου. Τραβαει τον ηχο δηλαδη αντι για "gu" ειναι "guuuuuu" και δεν ειναι υποχρεωτικη. ぐー στα οριζοντια, γινεται κι αυτη οριζοντια... τι μαθαινει κανεις ε;;
Jan 14 2009 00:01
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

To naruto θα το εχεις ισαξιο με το οπ οταν διαβασεις το μανγκα... Το ανιμε δε λεει κ πολλα.. Τα καλα ειναι στο μανγκα και θα αργησουν πολυ να ανιμο-ποιηθουν... Οχι ρε εμενα απο ολα αυτα τα αρκ μου αρεσε πιο πολυ εκεινο με το παιχνιδι των πειρατων ειχα λιωσει στο γελιο XD Kαλη η Ρομπιν αλλα οχι για γυναικα σου βρε Ζορο.. Ενας σωστος Ζορο πρεπει να εχει αμφιβολιες για το ατομο της.. Ασε που ειναι ξενερωτη ολο διαβαζει και διαβαζει.. Φανταζεσαι να της πεις αγαπη, εχω ορεξουλες και να σου πει οχι διαβαζω? Η να κανει κανα περιεργο cluts κατα λαθος σε μερη π δεν πρεπει απο συνηθεια? Μπα μπα.. μακρια ειναι επικινδυνη xD
Jan 13 2009 23:56
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

μα ο Γκαρα δεν ειναι ουτε ημιτρελος (ηταν παλια τωρα ειναι αγνος) ουτε ζομπι.. Αλλα ηταν πολυ λολ αυτο π ειπες xD O Gaara δεν εμφανιζεται στο μανγκα γτ τον κραταω απασχολημενοεγω uhuhuhuh Eπισης ο κουμπαρος που διαλεξες... δεν μ'αρεσει ρε γμτ.. Ενω αν ειχες παρει ιτατσι θα ειχες κουνιαδο Σασκε... κι επειδη ο Σασορι ηταν φιλος του Ιτατσι.. Ε θα τα χες πιασει τα λεφτα σου.. και οικογενειακο σενσει θα ειχες τον κακασι..ο οποιος δεν εχει χασει επαφες με τον σενσει του τον Μινατο... Τι Λ μου λες τωρα...
Jan 13 2009 23:51
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

αυτον τον Γκαρα τον εφτιαξα κοβωντας 3 φωτο.. δν ειναι δικο μ το σχεδιο.. πχ το σωμα ηταν αλλου :P ειμαι στο 260..σταματησα προχθες... την πεμπτη παλι... καλα να παθεις :P no mercy
Jan 13 2009 23:48
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration

lol δε ξερω, αλλα να αγιασει το χερι της!!
Jan 13 2009 23:46
Photo

endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™

το εχω παρατηρησει πολυ καιρο αλλα ολο ξεχναω να σε ρωτησω........... [B]ποια λυσαρα/fangirl/perv εφτιαξε την υπογραφη σου;;;;;;;;;[/B]
Jan 13 2009 21:28
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Temme όταν διαβάζω post σου που λες ότι ξαναβλέπεις eps κτλ νευριάζω. Θέλω και εγώ:cry5::nanana::cry5:. Που είσαι one piece;
Jan 13 2009 15:42
Photo

Εσύ έφτιαξες τον Gaara στο thread waifu/husbando;;;;;
Jan 12 2009 15:35
Photo

Θέλω και εγώ:nanana::nanana::nanana:. Είδα μόνο 10 σε όλες τις διακοπές. Είμαι στα μέσα του Skypie island.......
Jan 12 2009 14:07
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Lol ρε συ για την απαντηση στο Waifu/Husbando thread...... Εγώ είχα λόγο που διάλεξα L. O καλύτερος σύζυγος με τον καλύτερο κουμπάρο (βλ Raito).... Και μου αρέσει που με λες νεκρόφιλη ενώ διάλεξες το ημίτρελο zombie τον Gaara. Φαντάζεσαι να μην έχει πιάσει καλά το jutsu της Chiyo Και να του ξεκολλάνε διάφορα μέλη απο εδώ και απο εκεί? Λες γι αυτο να μην εμφανίζεται στο Manga:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:?
Jan 12 2009 01:02
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

...προετοίμασε χαρτομάντηλα:P Πωωω μιλάμε είσαι η πρώτη narutard που ξεκινάει αργότερα το one piece και του αναγνωίζει τόσο την αξία του,ώστε να το βάλει στην ίδια θέση...πολύ χαίρομαι:ureshii: Γιατί κι εγώ για τα 40 eps του Naruto που έχω δει(τι μου θύμησες,μάρτη πρέπει να το συνεχίσω!)πιστεύω πως όταν με το καλό το τελειώσω θα το έχω ισάξιο με το OP...άλλες ενώ συνεχίζουν να το θάβουν παρ ότι δεν έχουν καν δει όλα τα επεισόδια...ευτυχώς εσύ άντεξες μέχρι τα "καλά επεισόδια" με την Robin και ανταμείφθηκες(καλά,όχι ότι η arabasta ή η skypiea ήταν άσχημα αρκς,ειδικά το 2ο)...να δω πως θα ψήσω αυτά τα "άλλα άτομα" να φτάσουν την σειρά εκεί που έισαι εσύ(ονόματα δεν λέμε!). You are in for a big ride λοιπόν...αν και στο τέλος θεωρώ ότι πέφτει λιγάκι η ατμόσφαιρα αυτού του αρκ,έως ένα συγκεκριμένο σημείο(που δεν θα πω-σποιλερ:P)είναι πραγματικά θεικό!!! Τώρα θα καταλάβεις τι εστί Robin και γιατί την λατρεύω τόσο κι εγώ:lovulovu:...well,she's my waifu after all:tensai: (πέρνα απ [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6345-waifu-husbando-claiming-thread-xd-%C4%E9%E1%E2%DC%F3%F4%E5-%F4%EF%F5%F2-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%F3%F4%EF-1%EF-post.html"]αυτό[/URL] το θρεντ btw να βρεις κι εσύ το γαμπρό σου..εγώ κατάλαβες ποιά έχω xD...κράτα με ενημερωμένο με εντυπώσεις από την σειρά και την Robin-chwan;)) ps:you have 666 posts:hahaha:
Jan 11 2009 17:50
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

απο τοτε που με εψησε η Iri-chan και ο zoro-kun να το ξεκινησω!!!!!! 50 eps in 3 days! yay! που εισαι εσυ? εγω 256.
Jan 11 2009 17:35
Photo

Από πότε one piece big fan;;;;;
Jan 11 2009 15:28
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

γμσ τα (ημουν σιγουρη οτι θα το σχολιαζες!!) αν με πηρατε με το μερος σας λεει!!! ΚΑλη χρονια επισης!! Ειμαι εκει που ειναι ο σαντζι στο τραινο για να παρει πισω τη ρομπιν και τον ουσοπ! 254 δηλαδη!! εχει πεσει καψιμο.. απο το 200 σε 3 μερες 54 επεισοδεια και ακομα δεν εχει τελειωσει αυτη η μερα!! και ειδα και τα φιλλερς! ναι ναι ειπα να δω τι ειδους φιλλερς εχει και τα δα!! καλα ειναι! Σε δευτερη μοιρα δεν μπαινει το Ναρουτο, αλλα ειναι μαζι με αυτο στην πρωτη θεση!! Καλα μετα το full moon!! Πωωωω!!! Ψυχουλα η ρομπιν! ανυπομονω να δω το παρελθον της..
Jan 11 2009 11:56
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

one piece big fan? σε πήραμε με το μέρος μας τελικά δλδ?:P (σε 2η μοίρα ο νατούρο πια?xD) τι λέει,σε ποιό ep είσαι?:wis: απλά έτυχε και πέρασα από το προφίλ σου και το δα...χρόνια πολλά και καλή χρονιά btw,αν και καθυστερημένα :3 :wooi2:
Jan 11 2009 05:32