Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Οχι ρε αραξε. Δεν σποιλεριαζω.. Βασικα παιζει να μην το φτιαξω καν το αλμπουμ μεχρι να τα δειξει.. Τεσπα! Πολυ κουλο ε? Παντως γκομεναρα ειναι ελπιζω να σου δειξε φωτο η αδερφη σου(αν οχι θα σου δειξω εγω :P)! Δεν τα σπαει η new prof pic? Οχι πες πες!
Αύγ 24 2008 18:46
Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

To συγκεκριμμένο μου το έχει κάνει spoil η αδερφή μου. Περιττό να πω το τι βρισίδια της έριξα. Πάντως μην βάλεις για εξώφυλλο κάποια spoil pic please. Βλέπω άλλαξες και σετάκι στο profile pic και sig.
Αύγ 24 2008 11:47
Φωτογραφία

λοιπον. Τα τελειωσα και τα μανγκα του bleach θα φτιαξω album μια απο αυτες τις μερες μην το δεις γτ θα σποιλεριαστεις. Τεσπα! Τωρα μολις τελειωσα το 4 One piece..καλο φαινεται αλλα οχι αρκετα ωστε να το συγκρινουν με το Naruto! Βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομα.... σε καμια 20 αρια επεισοδεια θα σου πω...δηλαδη μεθαυριο.. Βρε τη Νελ το μικρο κοριτσακι που φωναζει Itsygoooo και οχι Itsigo.... hahahahaha δε σου λεω δε σου λεω δε σου λεω οτι η Νελ ειναι.... λαλαλαλαλαλαλα μα τι φανταστηκες! Οτι η Νελ ειναι "τρελο μωρο" θα σου λεγα! Τωρα με ποια εννοια... και βεβαια κυριολεκτικα! Ενα μικρο μωρακι! ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑα xD xD xD
Αύγ 24 2008 01:39
Φωτογραφία

αμα θελω χμ!!! **not listenin**
Αύγ 23 2008 00:44
Φωτογραφία

Look, if you spoil me in bleach......................... Ρε αλήθεια τώρα. Έχω υπολογίσει ότι τα fillers τελειώνουν γύρω στο χειμώνα. Το manga δεν αργεί να τελειώσει και τα επεισόδια θα τα αφήσω για το επόμενο καλοκαίρι. So don't think to spoil me............
Αύγ 23 2008 00:16
Φωτογραφία

ααααχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ωστε δεν το διαβαζεις εεεε?? ωραια ενας λογος παραπανω να το διαβασω εγω για να στη λεω :P ετσι για να μαθεις που δεν μου λεγες τι νουμερο ειναι ο ulquiorra και ενω εγω νομιζα οτι ηταν το ενα εσυ με επιβεβαιωσες ριχνοντας σταχτη στα ματια λεγοντας μου "δε σου λεω αλλα ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις!" χμμμμ!! δεν τα ξεχναω εγω!!! θα δεις θα δεις!!!!!
Αύγ 23 2008 00:13
Φωτογραφία

Εμ δεν σε έπιασα. Το manga του bleach δεν το διαβάζω.......... Και άκου και τον Zoro, ξεκίνα one piece.........
Αύγ 23 2008 00:10
Φωτογραφία

ναι ρε το διαβασα. ηταν οντως μικρο αν αναλογισθει κιολας κανεις την καθυστερηση που ειχε για να βγει. τεσπα, οχι δεν το ειδα το οπ, δεν προλαβα καθολου σημερα. θα τελειωσω ομως αυριο τα manga του bleach και μετα εχουμε ολο το χρονο δικο μας για οπ. αληθεια σε ποιο chapter Παω αναλογικα με το επεισοδειο 184 (αν και ειναι φιλλερ θα μου πεις τεσπα καταλαβες τι εννοω.. ενα πανω κατω θελω..)
Αύγ 23 2008 00:07
Φωτογραφία

Βρε παιδί εγώ τη να πω που διακοπές δε χάρηκα. Ξανάρχισα επαναλήψεις............. Είδες μήπως το πρώτο ep; Kαι το chapter το διάβασες;
Αύγ 23 2008 00:02
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

ooook i let u know (nai basika otan blepo oraies gunekes h orea agorakia me thn idia le3i tous xarakthrizo m***rous :P)
Αύγ 22 2008 23:54
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

γκομενακια????:erk: Δλδ τις γυναικες τις λες γκομενους??XDXD Αnw ναι η σειρα εχει οντως παραξενο σχεδιο συγκριτικα με τις αλλες 2 και την κανει να μοιαζει καπως πιο παιδικη...γενικως ειναι πιο παιδικη συγκριτικα με τις αλλες 2 αλλα σαν συνολο οχι...αν την προχωρησεις πιστευω θα σ'αρεσουν πολυ μερικα σημεια...εχει αρκετη συγκινηση και πλακα πιο κει..αρκει να την συνεχισεις;) Oταν το κανεις let us know εντυπωσεις:) Bye,καλη συνεχεια λοιπον:ureshii:
Αύγ 22 2008 23:37
Φωτογραφία

mia xara re... apla nustazo. alla den 8elw na thn peso. mono pou skeftomai pos h ora einai 12.30 kai eimai spiti kai oloi koimountai, pa8ainw frikh. tetoia ora sto nhsi evgaina kai hmoun me ta paidia.. tetoia ora mia mera prin hmoun ekei.. re gamwto.. re gamwto.. ante na pame tou xronou pali na ta dialusoume ola... tora perimenw na gurisei kai h upoloiph parea apo to nisi na bgoume kai g auto k mono anupomono na er8ei 29 pou erxontai (san na lew anupomono na teleiosi o augoustos=na teleiosei to kalokairi=na er8ei to f8inoporo/xeimonas=na anoi3oun ta sxoleia !!===>den thn paleuO!!)
Αύγ 22 2008 23:34
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

e kala afou den exo allo experience apo onepiece, krinw mono os pros to sxedio tou xarakthra.. giati c ekeinh th suzhthsh me thn iri chan elega pos den vlepo op gt mono pou blepo to sxedio ton xarakthron den empneomai to brisko kapos asximo... kai mou proteine autous tous 2 os "gkomenakia" ali8eia 8a 3ekinhso simera den prolaba 8a to kanw aurio omos.. etsi gia na xo na sas thn lew :P :P :P
Αύγ 22 2008 23:31
Φωτογραφία

Nαι βγήκε κανονικά σήμερα μόνο που ήταν λίγο μικρό.... Οποσδήποτε δες One piece όχι μόνο το πρώτο ep....... Όλα καλά btw;
Αύγ 22 2008 19:48
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Btw εδω και καιρο ειχα παρατηρησει αυτο που ειπες στην iristella παλια για το οτι στο one piece ο ξανθος ελεγε κατι ενω ο πρασινομαλλης οχι....[ακονιζει κατανα:terror2:] How dare you??!:oo: Οπως ειπε και ο tsintori,watch one piece asap μπας και αλλαξεις αποψη!!{αυτος καηκε!:P} Zoro ftw!:head:
Αύγ 22 2008 18:02