Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

και ειδα χ8ες το βραδυ το 30 και σε λιγο θα συνεχισω στο 31.. Που λες.. Το Ναρουτο μου αρεσε αλλα δε σκαλωσα απο τα πρωτα επεισοδεια.. σκαλωσα γυρω στο 10.. Ενω με το bleach σκαλωσα απο το πρωτο με τον ichigo shinigami. Ξερεις μπηκε κατευθειαν στο στορυ και ο πρωταγωνιστης δειχνει απο την αρχη -ειμαι super wow δυνατος- παρολα αυτα, οταν τα τελειωσα το bleach, καπου εκει στη μεση βασικα συνηδειτοποιησα πως το Bleach δεν εχει story δεν εχει καποια πλοκη, καποιο στοχο ενα κατι, κατι που και το Ναρουτο εχει αλλα και το One piece. Μαζεψα απο το one piece κατι καλες αστειες pics θα στις ποσταρω το βραδυ να θυμηθεις και συ τα παλια :P Επισης... οχι ρε ο Usopp δεν μου την εσπασε καθολου ισα ισα ειναι γελοια φοβητσιαρης δεν την παλευει ο τυπας. Αυτη η ψ*** ομως μου τη δινει γιατι κοιταει πως να εξυπηρετησει τους δικους τους σκοπους -θησαυρος και ενας wanted που θελει ακομα δεν εχω δει τι τονε θελει- και μου τι δινει που το παιζει πονηρη. Βασικα την αντιπαθω πιο πολυ κι απο τη sakura (Πορωθηκα εγω xD) Toν ειδα και τον Sanji. Γαματος ο τυπας αλλα και παλι εδω και 10 επεισοδεια δεν ειδα και τιποτα το φοβερο πανω του. Ζορο και παλι Ζορο! και Luffy γιατι κανουν αχτυπητο διδυμο!!
Αύγ 26 2008 16:58
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Λοιπον,για να απαντησω σε οσα μου εγραψες χτες σε μενα και στα αλλα ατομα που κοιταξα{spy mode on;)}... Καταρχας ο Zoro...χαιρομαι τρομερα που μαζι με το ξεκινημα της σειρας,προτιμησες και τον σωστο χαρακτηρα...ειναι ο ορισμος του cool,ακριβως οπως τον περιεγραψες κι εσυ{υπναρα,αναισθητο!}και ευχομαι να τον προτιμησεις κι απ τον Sanji οταν τον δεις...Sanji ειναι το αλλο ξανθο "γκομενακι"{που λες κι εσυ} που σου χε δειξει η iri!!;) Μετα...η Nami,οπως και ο Usopp,ειναι αρκετα σπαστικοι στην αρχη και σε πολλους δεν αρεσουν...κι εγω ημουν μεσα σε αυτους,αλλα αν δεις την σειρα μεχρι τελους,θα διαπιστωσεις κι εσυ πιστευω,ποσο αλλαζουν πιο κει...εμενα προσωπικα μ'αρεσουν ολοι πια!! {αν και ο Zoro ειναι παντα ο 1ος βεβαια:P} Τελος.... [B][I]ναι ρε καλο ειναι.. αλλα καμια σχεση με το ναρουτο κι απο το bleach αν και το Bleach το πλησιαζει επικινδυνα... το ναρουτο ειναι ακομα ετη φωτος μακρια του![/I][/B] E κατσε ντε,το Naruto και το Bleach εγιναν καλα απ τα πρωτα 10-20 επεισοδια που ειδες??? Αν φτασεις στο 100 και μετα{αν και ηδη προς το 30 εχει το αρκ της Nami που ειναι το πρωτο πραγματικα καλο αρκ,αλλα πιο κει εχει και καλυτερα} θα δεις μερικες πραγματικα συγκινητικες και αστειες ιστοριες...απο το 250 και μετα ειδικα εχει μια φοβερα συγκινιτικη ιστορια που πιστευω θα αρεσει κι εσενα οταν φτασεις εκει....αρα μην ανυσηχεις,μεχρι τωρα τα 367 επεισοδια καλα κρατανε απο ιστορια και συνολο;) Καλη Συνεχεια ευχομαι{πρεπει κι εγω να συνεχισω Naruto καποια στιγμη..αντε να το παρω αποφαση!!} και ασε μας εντυπωσεις που και που...δεν λεω να το προτιμησεις απ το Naruto,αλλα οχι και ετη φωτος μπροστα,ειπαμε!! Εισαι ακομη στην αρχη:riiight:
Αύγ 26 2008 15:24
Φωτογραφία

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΥOSH,το περιμενα οτι θα σου αρεσε αλλα δεν θα την εβαζες στα ισα με naruto,Bleach,διοτι ολοι οσοι αρχιζουν καποια απτα 3 πρωτο το θεωρουν καλυτερο... Μα γιατι στην σπαει η nami?/ειναι πολυ Kawaiiiii:wooi2::wooi2: Ναι στην αρχη ειναι λιγο Bitch..καλα πολυ Bitch...αλλα με τον καιρο στρωνει και αυτη... Αντε Keep Going με την καψααα:wooi2:
Αύγ 26 2008 09:15
Φωτογραφία

Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™

Hahaha~ Τελικα τοσο πολυ αρεσε η υπογραφη μου? Δεν το ηξερα...ας κρατησω λιγο καιρο αυτη και μετα θα επαναφερω την θρυλικη χινατα ΧΡ Αν πας στο fan art section του φορουμ θα δεις το θεμα μου. Εχω κανει προσφατα ενα νεο σχεδιο με Sasuke/Naruto,καθως και αλλα...Go check,θα περιμενω comment sou :)
Αύγ 26 2008 02:00
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → dmvagos

ooop χρονια πολλα για πριν λιγες μερες xD
Αύγ 26 2008 01:08
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Seraphimon-T.K.

θελω την παλια σου signature πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!:wis: Ηταν κορυφαια και εδενε τελεια με τη λεζανταααααααα!:cry5:!!! nandeeeee :nanteee:την αλλαξες την ΘΕΑ χινατα???:kawaii: Ε????? κακουλη :( [I]"παραπιπτοντως φοβερη η εικονα του ναρουτο και του σασκε που εφτιαξες μαρεσε παραπολυ"[/I] ποια εικονα λεεεεεει? Να τη δω κι εγω? :D:D:nosey::canthelp:
Αύγ 26 2008 01:02
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

πφφφφ γιατι αυτη η ναμι πρεπει να ειναι σε ολες τις πικς τις καλες σπαζομαι μονο που την βλεπω κι οχι τιποτα αλλα το οπ εχει κοντα 400 επεισοδεια και απογοητευομαι
Αύγ 26 2008 00:59
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

ναι ρε καλο ειναι.. αλλα καμια σχεση με το ναρουτο κι απο το bleach αν και το Bleach το πλησιαζει επικινδυνα... το ναρουτο ειναι ακομα ετη φωτος μακρια του!
Αύγ 25 2008 18:16
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

20 νταν εχω δει... την γλυτωνω για σημερα? muahahahha! Τεσπα! Ναι ρε συ μου αρεσει η σειρα, λεει! Αλλα σαφως και δεν την προτειμω απο Naruto! και το bleach τωρα που το σκεφτομαι ειναι λιγο καλυτερο.. απο αυτο δεν μπορουσα να ξεκολλησω με τιποτα. βρε το scouting eye....lolol!
Αύγ 25 2008 18:14
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

aaaman! Τι παθατε καλε ολοι σας... Ναι το ξεκινησα κανονικα ειμαι στο 21 τωρα.. Ποιος ειναι ο Σεντζι? Και σε ποιο επεισοδειο εμφανιζεται περιπου να σου πω.. μαρεσει που λες ο ζορο γιατι εχει **** τις αντιδρασεις σε καποιες φασεις και γιατι γενικα ειναι πολυ αναισθητος :P το γελοιο ξερω γω στο επεισοδειο στο νησι των θησαυρων ο κοσμος καιγεται αυτοσ πεφτει να κοιμηθει.. εκτοξευονται παλουκια παντου και καρφωνονται παντου γυρω του αυτοσ χααααμπαρι! μετα ξυπναει χαλαρα, παει παιρνει την κουπα απο τα χερια του usopp καθεται, σηκωνει το βλεμμα, βλεπει τον ανθρωπο θαμνο και αντιδραει ... ΟΛΑ τα λεφτα η σκηνη καραφλιασα xD
Αύγ 25 2008 18:11
Φωτογραφία

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Yattaaaaaaaa, Το Scouting Eye μου[οπως λενε και αλοι] επιασε εσενα να λες οτι σαρεσει o Zoro-Kun... αυτο ισουτει Zoro=One Piece Character=You Like One Piece,,,YAYYYY!!xDDD Πως σου φαινεται η σειρα??? Ποσα επεισοδια εχεις δει???[MONO KAI ΠΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 20..xDD]!!
Αύγ 25 2008 00:49
Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σου αρέσει βλέπω το one piece
Αύγ 25 2008 00:41
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ετσσιιιιι!!! Δεν ξερεις ποσο χαιρομαι με αυτα που μου ειπες:wooi2: Και που να τον δεις πιο κει,γινετε ταυτοχρονα και πιο γκαφατζης απ οσο φαινετε τωρα που ειναι σοβαρος και πιο cool ομως,θα μεινεις με μερικες κινησεις του;) {και ευχομαι να μην προτιμησεις Sanji γιατι αυτον προτιμανε πολλες,αλλα ευτυχως η iri παραμεινε Zoro fan:ureshii:} Οσο για τους χαρακτηρες που αναφερεις ναι ειναι γεγονος οτι εχουν πολλα κοινα μεταξυ τους και ο Luffy δεν αποτελει εξαιρεση βεβαια!:P {αν και οπως θα παρατηξρησεις πιθανον,Baka Baka αλλα στις πολυ κρισιμες στιγμες βρισκει φοβερες ατακες να πει και μενω με το στομα ανοιχτο καθε φορα...ξεπερναει και τον Goku και τον Naruto εκει για μενα...μετα κατα τ'αλλα,περαν αυτου,ιδιος βλακακος ειναι κι αυτοςXD} Αρα μπορουμε να πουμε οτι την ξεκινησες κανονικα την σειρα τωρα πια??Θα συνεχισεις να βλεπεις επεισοδια κανονικα δλδ?? {ευχομαι ναι:ureshii:}
Αύγ 25 2008 00:37
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Γαμηστεροτατος ο Ζορο! Δικιο εχεις τα σπαει ο τυπας! δεν καταλαβαινω γιατι παντα ομως οι πρωταγωνιστες μιας σειρας ειναι χαζοι κι ανυπομονοι? (Op-naruto-bleach-db)
Αύγ 25 2008 00:26
Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μόνο έχω δει φότο; Είχα δει αρκετές αλλά ούτε που είχε περάσει απ' το μυαλό ότι ήταν η Nel..... Εννοείτε Kakashi ftw.
Αύγ 24 2008 18:55