Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

ela mou!!!Telika exei pc edo! kai 2 malista... alla epeidh einai pl akrivh h adsl exoun isdn me 64 kbps teleios gamhse ta sernetai to sumpan... metrhsa 5 lepta na anoi3oun ta mail mou full... hese mesa!oute episodes oute tpt!! an mporeis 8elw na me enimeroneis opote vgainei neo chapter h episode sto naruto... oso gia bleach... exo meinei akoma sta epeisodeia oute logos na perimenw na katevoun ta chaps... pfffftespa!arigatou gozaimashita!jia na!
Aug 06 2008 21:54
Photo

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

βασικα ριξε μια ματια στο thread walt disney και στο batman dark knight και θα καταλαβεις τη εχει γινει:)
Aug 05 2008 15:12
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Καλά να περάσεις!!!!!!
Aug 05 2008 15:02
Photo

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™

*nods* σε αυτη την pic ειναι υεροχος!
Aug 05 2008 14:32
Photo

re 3enerosa pou htan mono "4" anupomono na ma8w poios lakamas einai to 1... eida kai to 182 tora kai ama bro pc sto nhsi 8a arxiso ta manga =) loipon feugo ora gia blue star paros-> paros-naxos-hrakleia-SXOINOUSA! yeeeeeeah!!! xorioudaki SOU RXOMAIIII! filiaaaa!
Aug 05 2008 14:23
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

paizete 3ulo ki emena den me enimeronei kaneis? :(
Aug 05 2008 14:15
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis

thx βρε :D η φωτο εννοεις? Ο ιτατσι ειναι απο naruto.. δεν μοιαζει και πολυ ειναι η αληθεια :P
Aug 05 2008 14:14
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → odin

odin ρε συ σε παρακαλω κανε κατι για ολα αυτα. Ολα αυτα προκληθηκαν απο αυτο που του πα [URL="http://www.anime.gr/forums/naruto/4881-naruto-latest-chapter-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers%5D-post213872.html"]http://www.anime.gr/forums/naruto/4881-naruto-latest-chapter-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers%5D-post213872.html[/URL] "καλυτερο απο greeklish δεν λεω αλλα θα ξεχασω τα αγγλικα που ξερω!" αυτο του πα κι εγινε ολο αυτο..
Aug 05 2008 14:10
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Azathoth

καλυτερο απο greeklish δεν λεω αλλα θα ξεχασω τα αγγλικα που ξερω! ουτε που θυμομουν οτι το ειχα πει αυτο. Λοιπον εχεις κανει καποια τραγικα λαθη σε οσα λες οπως πχ οτι δεν ξερω αγγλικα οτι νομιζεις οτι ειμαι "γαμοβλαχα" και οτι σκεφτομαι οτι ειμαι ανωτερη. ειδα ξανα το ποστ σου και δικαιολογησα και παλι απο μεσα μου αυτο που ειπα. Τι να τα κανω τα 7 χρονια Αμερικη και τα 15 prof οταν πχ αντι να πεις " he is presented blah blah" λες "they show him to us ... " τεσπα. Τα υπολοιπα του ποστ σου δεν θα τα σχολιασω, αλλωστε απο οσα εγραψες μπορει κανεις να καταλαβει οτι εισαι αρκετα ανοριμος και στο μυαλο φτανεις 13 χρονων.. Τι να σου πω. Δεν ειχα σκοπο να ανοι3ω πολεμο μαζι σου και οταν σου κανουν μια απλη παρατηρηση, ακομα και λαθος να ειναι, δεν αντιδρας ετσι. Οταν πρωτομπηκα στο forum μου την ειχαν πει για ακυρα πραγματα και φυσικα ειχα εκνευριστει αλλα δεν εκατσα να πω "πρέπει να παραδεχτώ πως αν σε δω μπροστά μου θέλω να περάσω ώρες τυραννώντας σε, ένα ένα να σου λιώσω όλα τα δαχτυλάκια σου μετά σιγά σιγά να αρχίσω να σε κόβω μέχρι να σου βγάλω τα έντερα και να στα χώσω στον κώλο γαμόβλαχα.... " τι να σου πω.. "δεν χρειάζεται να βάζεις φωτογραφίες με την μάπα σου ειδικά εφόσον είσαι σαν αλβανίδα " υπαρχει καποιο προβλημα με τους αλβανους? και σε διαβεβαιωνω οταν γυρισω απο διακοπες, θα σκαναρω ταυτοτητα να βεβαιωθεις για την ελληνικη καταγωγη μου. "δες κανα σοβαρό anime γιατί μόνο Naruto και Death Note μιλάς και το παίζεις και ο γαμιάς των κόσμων" δεν εχω μιλησει ποτε για death note απλα γιατι εχω δει μονο ενα episode.. Και δεν μιλαω μονο για αυτα εχω δει πολλα ανιμε και δεν εχω φτασει 300 ποστς μιλοντας μονο για ναρουτο Αντιθετως εγω κοιταζα τα ποστ σου και ειδα οτι οσα εχεις κανει αφορουν αποκλειστικα το ναρουτο. Οποτε τσεκαρε λιγο το τι κανεις εσυ και μετα ελα σε μενα και πες μου τι κανω.
Aug 05 2008 14:08
Photo

Το τελείωσες το bleach ε; (το story). Δεν ήταν μαμάτη η φάση με τον αριθμό του Ulquiorra; Και η τελευταία μάχη τα έσπασε κανονικά.....
Aug 04 2008 20:20
Photo

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™

hey η sig σου ειναι τελεια!! απο που ειναι;;
Aug 04 2008 17:57
Photo

Nte k nte na alla3o ore? pfff!! mporei :P TEspa! oxi den to teleiosa :/ tora vlepo to 168 mexri aurio 8a to xo teleiosei omos! den 8a 3anampeis t vrady? kala den peirazei olo ki apo kapou 8a bro na mpo ki apto nisi!
Aug 04 2008 15:58
Photo

Λοιπόν επειδή θα βγω σε λίγο και όταν ξαναμπώ μπορεί να μην είσαι μέσα ήθελα να σου πω καλά να περάσεις........ Α και που είναι το νέο ava (Δευτέρα σήμερα); Και το τελείωσες το bleach;
Aug 04 2008 15:38
Photo

Λοιπόν είπα θα το εξετάσω άλλη στιγμή και θα σου πω:nbleed::nbleed::nbleed: Πάντως είναι άθλιοι οι τύποι.
Aug 03 2008 20:07