Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
gklock-swaaaaaaaaaaan εκανα join αυτη την αρενα που εχεις στο Sign σου και εχω κολλησει xD Τα σπαει...!! Οσο μαζευεις xp ξεκλειδωνονται χαρακτηρες?? Καταφερα και εκανα και sabaku kyuu και δεν μπορεις να φανταστεις ποοοοοσο το ευχαριστηθηκα xD
Sep 16 2008 11:36
°•πίΟu-πίΟu•°™ → gogetasjj4
Οχι ρε δεν εχει τελειωσει.. Αλλα βγαινει καθε μηνα.. Ενα chapter ειναι γυρω στις 50 σελιδες..
Sep 16 2008 11:26
gogetasjj4 → °•πίΟu-πίΟu•°™
tha perimeno gia 2i season logika den lei na pao sto manga.... exi poli kalo sxedio to anime kai poli kalous voice actors:wooi2:
to manga exi teliosi i sinexizete akoma?
Sep 15 2008 23:29
°•πίΟu-πίΟu•°™ → gogetasjj4
Είναι πολύ καλο, δε φαίνεται απλά!!!! Aντε με το καλο... Μετά τι θα κανεις? θα διαβάσεις τα μάvγκα η θα περιμένεις δεύτερη περίοδο (από 6 οκτώβρη στην nihon?)??
Sep 15 2008 22:06
gogetasjj4 → °•πίΟu-πίΟu•°™
pou eisai esi? arxisa vampire knight poli kalo fenete an kai eimai stin arxi akoma avrio pou tha to exo teliosi tha sou po olokliromena :D
Sep 15 2008 20:43
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
No no no! Dont drop naruto!! Εγω το συνεχισα ειμαι στο 160 τωρα σε εκεινο το νησι στον ουρανο
Παναγια μου σημερα τα πηρα στο κρανιο, σχεδιαζα στον τοιχο της ταξης τον Hitsugaya απο Bleach, και πεταχτηκε μια φολα και αρχισε να με πρηζει αν ειμαι ανιμου.. Την ρωτησα τι μανγκα διαβαζει, μου πε κατι ακυρα κι οταν τη ρωτησα details δεν ηξερε (Usotsuki!!!) Και στο τελος-το αποκορφωμα- γυρναει και κανει "εχω δει και γω naTuRo αλλα δε μ αρεσε" Τι εχεις δει κοπελα μου? ναΤΟΥΡΟ?? LOL σκυλοβρισα κι εφυγα xD
Και μια αποδειξη πως δεν το κανα drop
[IMG]http://img33.picoodle.com/data/img33/3/9/15/f_Lol3m_8b6123d.jpg[/IMG]
Sep 15 2008 20:32
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
Εχω ηδη αρχισει να το βλεπω τρωγωντας τα νυχια μου, πιστεψε με!! Ειμαι στο 160 τωρα, στο Sky Island arc... Λιγο ψιλοαδιαφορο μου φαινεται σαν αρκ, παρολα αυτα εγω εχω σκαλωσει... 100,000,000 belli και ο Ζορο με 60,000,000 δεν ευχαριστιεται xD
Η καλυτερη ιστορια που ειδα μεχρι τωρα και με πορωσε ηταν στη Arabasta, με τον Crocodile.. Ηταν ολα τα λεφτα!! δεν ξεκολλουσα!!! Τεσπα.. Ποια φιλλερ λες στο Ναρουτο? Αυτα αρχιζουν στο 135, εχεις ακομα καιρο.. Θα σου προτεινα απο το 134 να πας κατευθειαν στο 215, κι απο κει και περα βλεπεις τα 5 επομενα επεισοδεια και μετα ξεκινας Shippuuden..
Οταν γυρισεις βεβαια στις διακοποΟλες... Αντε, εφυγε ο Ζορο, φευγεις και συ, θα πεσει νεκρα για λιγο καιρο xD
Sep 15 2008 20:17
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Hi Piou~Chaaan~
Πολυ καλα παει το Narutoma μιας και εβλεπε 20 επεισοδια την ημερα και η σειρα τα σπαει Αγριααααααααααα.........
Τωρα ομωσ δυστηχος θα κανω λιγη αποτοξινωση απο Anime και τον δεκεμβριο παλι θα μπορεσω να δω κατι λιγα,παντως εφτασα στα Φιλλερς στο 102 και ειναι λιγο βαρετα,αλλα πριν απο αυτο ηταν ολα παρρα πολυ φοβερα στην σειρα...
Μπα δεν ειναι τοσο πολλααααααααα,μετα θα τα βλεπεις μαζεμενα απ'την αγωνια και θα φευγουν τα επεισοδια χωρις να το καταλαβαινεις,trust me!
Sep 15 2008 14:02
°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris
Το Naruto εχει σχεδον 300 επεισοδεια απο τα οποια filler ειναι τα 130 περιπου.
Το Bleach εχει σχεδον 190 επεισοδεια απο τα οποια filler ειναι τα 70.
Ειναι ισα αν το σκεφτεις... Οταν προσωρησει και το Bleach καπου εκει θα ειναι.
Οσον αφορα τωρα το One piece, ειναι περιπου 400 και δεν εχει πανω απο 100 φιλλερ.. εδω βλεπου με τη δυσαναλογια..
Sep 14 2008 16:07
ssjchris → °•πίΟu-πίΟu•°™
ο οκ thanks για to info.......μου θυμησε naruto με τοσα fillers
Sep 14 2008 15:24
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Dark_Venus
οχι στο ανιμε εννοω ηταν ειδωλο... κυριολεκτικα xD
καλα ο light στην ταινεια, δεν μπορω να πω.. νταξει πλησιαζε λιγο αλλα ειχε τεραστια μαγουλα και σιγουρα θα μπορουσαν να βρουνε και καλυτερο!!
Sep 14 2008 15:12
°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris
φιλλερ arc στο bleach ειναι τα 65-109 και τo τελευταιο arc απο το 168 μεχρι το 183 σιγουρα ειναι φιλλερ τωρα θα δουμε αν θα εχει κι αλλα πιο μετα..
Sep 14 2008 15:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
Οι!! Πως παει το Narutoma?? Σε ποιο επεισοδειο εισαι? Εγω εχω πορωθει εδω με το op το φτασα στο 145 τωρα αλλα ρε γαμωτο δεν τελειωνουν ποτεεεε αυτα τα επεισοδεια xD
Sep 14 2008 14:51
Dark_Venus → °•πίΟu-πίΟu•°™
oχι ρε συ μονο αβαταρ...:P ναι εμοιαζε οντως πολυ..ενω ο Light Χριστε μου πως ηταν ετσι?????κοιτα ειδωλο οχι αλλα kawaii σιγουρα!:) και να σου πω δε τη θεωρω τοσο κακια οσο λενε....τη συμπαθησα αρκετα...
Sep 14 2008 14:50
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Dark_Venus
κατσε, ειχες και profile pic με μισα? Νομιζα μονο αβαταρ! Τεσπα! μου αρεσει πολυ γιατι εχει τον real life L ο οποιος εμοιαζε τραγικα με τον anime L.. Μην τους ακους που σου λενε για τη Μισα, η κοπελα ηταν ειδωλο!
Sep 14 2008 14:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed