Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ναι απο μικρος....οταν λες "ο" σκετο σημαινει "ή" ,ενω οταν το βαζεις με h μπροστα,"ho" σημαινει "εχω"....επισης αλλο λαθος εκανα με το "anno" που σημαινει "ετος" και το "hanno" που σημαινει "εχουν" και τελος φυσικα με το ποτε μπαινει ο τονος στο "e" {οταν σημαινει "ειναι" δλδ} και ποτε οχι {οταν σημαινει "και" δλδ}....μικροβλακειες αλλα απο μικρο με μπερδευαν αρκετα:P Περα απο τετοιες μικρολεπτομεριες με [B]τονους[/B] και [B]h[/B] ευκολα ειναι σαν γλωσσα,κι εσυ καλα τα ξερεις φαινετε...:) Γαλλικα αλλη ωραια γλωσσα αλλα την ειχα μαθει μονο στο γυμνασιο,τωρα adieu,τα ξεχασα σχεδον ολα:cry5:
Σεπ 23 2008 17:52
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Α καλα το questo me to quello το κανω παντα λαθος (κι ας ξερω τη διαφορα) Τωρα για τους τονους στο e... Επρεπε να ανοιξω πινακα χαακτηρων και βαριομουν (Γαλλικα γραφω ακομα χειροτερα που θελουν 200 τονους οταν ειμαι pc) Τωρα για το lingua (το αφηνω ασχολιαστο!!) Που λες δλδ που ειναι η δυσκολια με το ho? Ξεχναγες το h?
Σεπ 23 2008 17:31
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

μικρες διορθωσεις,καθαρα για τυπικους λογους lingue-->lingua,ενικος:P questo-->quello,+ τονους στο 1ο και 3ο "e" [sensei mode offXDD] Κατα τ'αλλα ευγε,μπορει να φαινετε ευκολη γλωσσα{καλα συγκριτικα με τα ελληνικα σιγουρα!!}αλλα εχουν πολλα μικροσημεια που θελουν προσοχη,οπως το h στο "ho" πολλοι το κανουν λαθος{κι εγω παλια} και το ξεχνανε,αλλα εσυ το εβαλες....φαινετε το κατεχεις πια!!:riiight:
Σεπ 23 2008 14:21
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris

Αυτα τα χω τελειωσει εδω και 2 μηνες...
Σεπ 23 2008 13:29
Φωτογραφία

ssjchris → °•πίΟu-πίΟu•°™

στο bleach σε πιο επεισοδιο εισαι ??
Σεπ 23 2008 13:22
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

Χεχε guess what εφαγα τους 3 σαννιν με κανκουρο-τεμαρι-τσοζι! Δεν παλευοταν ο τυπος! Τεσπα, οσο για τα φιλλερ, καλη υπομονη :D Καποια αξιζουν αλλα ειναι 10 μεσα στα 100! xD
Σεπ 23 2008 13:18
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Perche pensavo che l'italiano e una lingua facile se uno parla il francese allora ho studiato l italiano per un anno e ho superato il celi 3 xD La verita e che per leggere quello che irene diceva, μου ειχαν βγει τα μάτι-ους (ειναι λατινικο!)!
Σεπ 23 2008 13:16
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

piu piu-chan io parlo l'italiano perche sono italiano,questo voleva dire irene!!;) Tu com'e' che conosci la lingua???
Σεπ 23 2008 02:31
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → sakura_^^92

Oi, avevi visto cio che ho detto?? Scrivi in inglese perche qui il greeklish non e admesso.. Non parli il greco alora?
Σεπ 23 2008 00:30
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Τοσα πολλα εχεις να μας πεις? xixixixi καλα καλα δε σε πειραζω, ουτε καν μισα δε θα σε πω γιατι δεν εχει πλακα αν δεν μπορεις να απαντησεις. Αλλα αληθεια δοκιμασε το πληκτρολογιο οθονης εμενα με εχει ξελασπωσει πολλες φορες.. Τεσπα.. Κανε υπομονη ως την Παρασκευη ειπαμε? Αντε φιλια καληνυχταααααα!!
Σεπ 23 2008 00:25
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

:nanana::nanana::nanana::nanana:
Σεπ 23 2008 00:24
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΙΡΙΣΤΕΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ lol xD
Σεπ 23 2008 00:18
Φωτογραφία

amaya3 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Είναι υπέροχος!Cold and cruel on the outside but actually so sweet!<33 Κι πολύ καλά ανεπτυγμένος χαρακτήρας...κι έχει περάσει τόσα το γλυκό μου!Εγώ τον θέλω πάση θυσία μαζί με την Yuki!Αν την πάρει ο Kaname θα φαρμακωθώ!xDDD Εξάλλου τι πιο εκρηκτικός συνδυασμός;pureblood x vampire hunter who is a vampire!perfect<3 ενώ pureblood x pureblood,it was arranged they will be together,purebloods should marry purebloods to keep the bloodline,blah,blah,..=Boring Και ναι έρχεται το anime!yayyy^^
Σεπ 22 2008 23:36
Φωτογραφία

ichigo13 → °•πίΟu-πίΟu•°™

Βασικά sorry για το spoiler αλλά πραγματικά μπερδεύτηκα!Νόμιζα πως είχε γίνει αυτό στο anime!Άλλωστε εγώ δεν διαβάζω το manga!Πάντως το διόρθωσα
Σεπ 22 2008 22:05
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi

muahahahaha μολις ειδα το βιντεακι σου LOL
Σεπ 22 2008 18:29