Community Status Updates
Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™
Όλα τα λεφτά είναι όταν προσπαθεί να κρυφοκοιτάξει ή όταν του λένε καλά λόγια και τον καλοπιάνουν....που πάει κάπως έτσι :awww: :blush2:
Όχι δεν έχει γίνει live action ταινια το One Piece ... :emptyonexg1:
Η πικρή αλήθεια είναι ότι αυτές της φώτο της είχα βρει πριν 2 3 χρονιά κ δεν θυμάμαι ακριβώς από που ήταν :hmmm:,άλλα αν δεν κάνω λάθος λογικά θα ήταν Προμο ή εορταστικόκάτι σε μεγάλη Cosplay εκδήλωση... χωρίς να είμαι πάντα σίγουρος...
Sep 10 2008 00:09
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Xa0s
Χ8ες ειδα τα επεισοδεια που εμφανιζεται ο chopper και μπορω να πω πως ειναι ολα τα λεφταααααα!!! Αντε γιατι ειχα χασει το ενδιαφερον μου για το one piece.. Ναι τις ειδα τις pics σου... Αυτο το καραβακι το και καλα going mary πολυ τα σπαει ειναι πολυ real! Αφου δεν εχει γυριστει τετοια ταινεια, ποιος καφρος το εκανε?? Τα σπαει!!
Sep 09 2008 16:12
Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™
:awww: Tnx tnx tnx . Aν δεις κ στης φώτο μου θα δεις έναν (περίπου ) Tony tony Chopper
Sep 09 2008 13:42
°•πίΟu-πίΟu•°™ → gogetasjj4
Που σαι βρε που χαθηκες και δεν μπαινεις μσν? Εχεις ξεχασει τελειως τη βολτα που λεγαμε? :(
Sep 08 2008 23:22
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ΩΩΩΩΩπ μπηκες και ουτε ενα γεια δεν ειπες... Μαλλον θα αρχισω να σοu στελνω yaoi pics κανοντας κομα με την ιριστελλα!!!
Sep 08 2008 17:24
°•πίΟu-πίΟu•°™ → 40Fe3t
heeeey!! κοιτουσα τη member list και ειδα την φωτο που εχεις για αβαταρ και μου κινησες το ενδιαφερον!! Welcome Λοιπον!!!!! και really nice avatar!
Sep 07 2008 19:53
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi
EEEλα αλλαξε το δεν μπορω τα το βλεπω!!! Ασε που εκτος απο αηδιαστικο, ειναι και προστυχο καπως..
Sep 07 2008 16:59
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Αχ ναι ναι το ξερω.. Δεν τα διαβασα λεξη λεξη γιατι βαριομουν αλλα εβλεπα σε μια γενικη ιδεα τι λεγατε... τωρα χωρις ζορο δεν εχει αξια του φορουμ :P
Sep 07 2008 13:47
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πιου πιου san δεν θα απαντουσα ουτως η αλλως στο post στο dn ...... Οπως ειπες και εσυ σου ειχα ηδη γραψει την αποψη μου σε pm και δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι....^^ Ειμαι σε φαση εξεταστικης και το να γραφω τα ιδια και τα ιδια μου τρωει χρονο απο το διαλειμμα που κανω (γιατι για να αφησω το διαβασμα για να απαντησω σορρυ δεν υπαρχει περιπτωση). Στο κατω κατω οπως βλεπεις καλα καλα δεν απανταω στα Post τα οποια απευθυνονται αποκλειστικα σε μενα η με quotaroun........γιατι να μπω στην διαδικασια να πω πραγματα που ηδη ξερεις?
FYI>>> στο συγκεκριμενο thread ελαχιστα σεντονια εχω γραψει. Αν εμπαινες στον κοπο και ανοιγες καποια spoiler tags θα εβλεπες οτι τουλαχιστον στις τελευταιες 15 σελιδες σεντονι υπαρχει μονο 1 το οποιο δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτα τα οποια ελεγε το ποστ που με quotare. :yawn2::yawn2::yawn2:
Sep 07 2008 00:11
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Xa0s
xixixi δεν ηξερα οτι μπορω και ασυνειδητα να ειμαι χρησιμη σε καποιον μουαχαχαχα!!
Μετρησε απειρως παντως... Πηρες ενα απο τα πιο αγαπημενα μου τραγουδια και με το που διαβασε το στιχο yaoi yaoi ano sora επαιξε στο μυαλο μου κανονικα και ελιωσα στο γελιο!!!!
Sep 06 2008 13:18
Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™
:hi: Hello Καταρχάς ...Καλά?
και ναι βασικά κοιτώντας τις φωτογραφίες σου :blush2: με το "κάλο το ΥΑΟΙ'' :kawaii: τότε μου ήρθε... Οπότε είσαι κ εσύ μέρος αυτής τις έμπνευσης :hehehe:,έβαλες κ εσύ το μικρο σου λιθαράκι .. :congrats: Τώρα το μόνο που μένει είναι να το κάνουμε τραγούδι...:wis:
Sep 06 2008 03:00
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
σου στελνω απαντηση σε pm. Οσο για το αν το τελειωσα... Χθες ειδα απο το 14 ως το 37. Για αυτο. Ειδα και την ταινεια 2.
Sep 06 2008 01:43
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Σημερα που βρηκα λιγο χρονο θα σου απαντησω και στα δυο vms Που δεν ειχα προλαβει πριν λογω διαβασματος.......
A) Η Misa Μου την σπαει γιατι ειναι θεοχαζη. Και οχι μονο σε σχεση με το εργο αλλα και γενικα. Ειναι ακριβως το ειδος της κοπελας που παντα κοροιδευα, αυτη η οποια δεν εχει προσωπικοτητα, βουληση και ζωη γενικοτερα δικη της αλλα χρειαζεται μονιμως εναν γκομενο διπλα να της λεει τι θα κανει. Και γενικοτερα με εκνευριζε που με τις χαζομαρες της χαλαγε την ροη και το κλιμα της σειρας..... Και τελος το οτι επειδη ειναι Kawai και φερεται σαν 5χρονο οτι πολλοι υποθετουν αμεσως το "τι καλουλα που ειναι η κακομοιρα"..... (barfs*)
Τωρα αναφορικα για το DN γενικοτερα.... Το τελειωσες κιολας βρε θηριο? Μπραβο κοπελα μου........ Κοιτα... Και εμενα μου την εσπασαν οι near και Mello αλλα οχι επειδη αντικατεστησαν τον L. Mπορω να σου πω οτι το να ξεκανουν τον L το ειχα βρει καταπληκτικη ιδεα και ανατροπη. Και στο τελος αν και υπηρχαν καποια κενα τα Mindgames ηταν πολυ καλα. Και το οτι πεθανε ετσι ο Light Πολυ καλο και συνετο. Εδειξε κατα καποιο τροπο τον πραγματικο μου χαρακτηρα... Anw αν θες ενα εναλλακτικο τελος δες τις live action ταινιες......... ειναι λιγο crappy αλλα το τελος σε πολλους ειναι καλυτερο........(προσωπικα δεν συμφωνω αλλα γουστα ειναι αυτα)
Sep 05 2008 19:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed