Community Status Updates
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Aρχιζωντας,
Το jk ειναι Joke...
Χμμ μετα ναι ειναι ππιο ευκολο με quick games να ξεκλειδωνεις μιας και αμα χασεις δεν μετρανε οι ηττες σου,και ετσι μπορεις να ξεκλειδωσεις κατι παιχταραδες και να διαλας τους υπολοιπους στο Level σου[εκτος απο αυτους που κανουν reset το account..xD]
Ασε και εγω επεσα πανω σε εναν με Kyuubi Naruto,Cursed Seal Sasuke,Itachi,πολεμησα λιγο αλλα και παλι την εφαγα αγρια...
Ωραια αρα εισαι και τωρα και εσυ στην Clan,και ναι οπως καταλαβες οι πορωμενοι του Anime.gr ειμαστε εκει μεσα,ανοιξε και Thread ο Fingo χθες με την Clan[We Rock]!xD
Οσο για τα φιλλερς θα τα δω λιγακι και θα σου πω,μιας και εμενα μαρεσουν,αλλα anyway θα δω και μετα γνωμη μου...
Αυτα για τωρα Piou~Chaaaan~see ya around
Sep 22 2008 12:02
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ουφ επιτελους βρηκα τον χρονο να σου απαντησω στο σεντονακι σου:hot:
[σε κολλησαμε τελικα με την iri ε??XDD]
Εχουμε και λεμε:
Ναι,οπως ειπα και στην iri,η Robin ειναι δυναμικο ειδος γυναικας...απ τους αγαπημενους μου χαρακτηρες...εξυπνη,δυνατη,ψηλη,πανεμορφη,με τρομερα συγκινητικο παρελθον και γενικως πολυ καλη με τους nakamas της...εχει μονο μειονεκτημα οτι ειναι σοβαρη και μακαβρια αλα Morticia Adams αλλα βλεπω εσενα σ'αρεσει αυτο:P
Οσο για τα γελια ναι,δεν εχω δει πολυ Naruto αλλα παντα αν και βαζω αρκετα σημεια του Naruto πιο πανω απ το OP,σε πλακες το εχει το op πιστευω...μερικες φασεις ειναι απλα απαιχτες και χαιρομαι που συμφωνεις!!
[τελικα δεν την ειπες misa την εταιρα στο προφιλ της,αλλα δεν πειραζει γιατι δεν εχει πληκτρολογιο και δεν εχει πλακα αν δεν μπορει να απαντησει,αρα ας περιμενουμε να παρει καινουριο και μετα [B]ΘΑ[/B] το κανεις ομως εεε???:blingeye2::P]
Η φωτο που εχω στο προφιλ μου ειναι καθαρα fanmade και απ οσο ξερω τουλαχιστον δεν υπαρχει αντιστοιχο επεισοδιο αλλα υπαρχουν μερικα παρα πολυ καλα specials,ειδικα το 4ο που στο συστηνο ανεπιφυλακτα για γελια,ειναι στην αρχαια ιαπωνια και ολοι εκει εχουν διαφορετικους ρολους[πχ ο luffy αστυνομικος,ο zoro μοναχος κλπ] και δεν εχει spoilers μην ανυσηχεις..πολυ γελιο[το Naniiiii του Buggy απαιχτο!!XDD]...αν το θες εχω link για rmvb μορφη;)
Χαιρομαι που παραμενεις zorofan παντως,ετσι,παντα ετσι,cause he is mr.cool!!^^
[nosebleed να βλεπω!!:nbleed:]
Ναι και για τις πλακες δικιο εχεις,αυτα που μιμουνται καποιον ειναι απ τα αγαπημενα μου,οπως ο luffy που εκανε τον sanji στην arabasta και ο usopp που εκανε τον crocodileXDD...πιο κει στην skypiea να δεις πλακες!!
{εκει που o Luffy μιμειται τον Zoro ή το spell του Usopp:'D...καλα και το τραγουδι του Luffy κορυφη!!}
[που εχεις φτασει ειπαμε btw??:hmmm:]
Πωωω κι αυτη η αρενα,μου την ειπε και ο GK και καταλαβα οτι ειναι ενα ειδος online rpg...ξερω οτι ειναι ωραια αυτα αλλα μακρια απο μενα,θελουν πολυ χρονο αν θες να εισαι ο πρωτος{και παντα θελω να ειμαι!!} και γι αυτο κρατηθηκα μακρια απο τοσα που μου προτειναν φιλοι μου,οπως l2 και wow!!!:nanana:
Αυτα piu-chan λοιπον,καλο ξεκινημα με τα μαθηματα αν ξεκινας κι εσυ[εγω ξεκιναω αυριο:deadga6:] και τα λεμε τακτικα στο forum:tensai::wooi2:
Sep 22 2008 03:01
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
Ηαve mercy? xD Τι ειναι το jk?
Τεσπα, οσον αφορα τα filler, θα το δεις και μονος σου, μετα απο 40 επεισοδεια και πολλα σου λεω, θα κουραστεις, ασε που θα χασεις το ενδιαφερον σου.. Στο λεω εγω, που δεν εχω πηδηξει ουτε επεισοδειο και ειμαι απο τους λιγους..
Επισης, ουτε εγω ενοχλουμαι οταν με spoileriazoun οκ ενταξει εκτος απο ανιμε οπως το dεath note που ειναι κρισιμο οτι κι αν σου πει ο αλλος !!
Τεσπα, τι εννοεις σταματας τα ladder για να ξεκλειδωσεις chars? Δηλαδη ειναι πιο ευκολο μεσω των quick games? Να το κανω κι εγω? Ασε μου πεταχτηκε σημερα ενας genin lvl 11 με orochimaru-tsunade-jiraiya και τραβουσα τις κοτσιδες μου. Εκανα surrender οπως ημουν, και επεσα στο lvl 12 πφφφφ Μαμω τα reset account, ειναι μεγαλη τσατσια!
Εκανα join την clan, απο οτι καταλαβα ειναι η φωλια του anime//gr xD
Ωραια, παμε να τους διαλυσουμε ολους (assasination squad? LOL)
Sep 21 2008 23:52
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
A και εσυ σεντονια τωρα,have mercy:uhh:[jk]
Μα και ο tsintori μου ειπε να τα πηδηξω αλλα δεν Θελω,θελω να τα δω ολα τα επεισοδια,και ψηνομαι πολυ να δω αποστολες,δεν ξερω,αλλα εγω παντως θα τα δω ΟΛΑ!
Επισης ναι Σποιλεριαζομαι καπως αλλα ενταξει σιγα,δεν πολυπειραζει,για κατι επειθεσεις τωρα,Fine By Me,οσον αφορα Spoilers εγω δεν πολυενοχλουμε καθολου,οτι και να μου πεταξεις..
Ειδα τα σταστιστικα σου,μια χαρα τα πας,εγω παλι τωρα σταματαω τα Ladder matches για να ξεκλειδοσω τους φλωρουμπες,και μετα κανεναν Cursed seal Sasuke:kill4u:
Hmmm αυτα για τωρα,σε εκανα Invite στην Clan αμα θες δεχεσαι,θα φτιαξουμε και ενα Social Group σημερα,[ετσι ακουσα],για να συζηταμε εκει μεσα οσον αφορα το παιχνιδι και την Clan μας..
αυταααα,see ya Piou~Chwaaaaaaan:wooi2:
Sep 21 2008 22:41
°•πίΟu-πίΟu•°™ → amaya3
Εννοειται! Ειναι ο πιο ομορφος, καλοσχεδιασμενος, ενταξει, κλειστος χαρακτηρας που εχω συναντησει στα μανγκα που εχω διαβασει.. Για αυτο, θα ηταν καπως αδικια να καταληξει με την αναποφασιστη Γιουκι αλλα αφου αυτο θελει, ΠΡΕΠΕΙ να γινει ετσι =)
Lalalala σε λιγες μερες ερχεται και το ανιμε λαλαλαλαλα!!! (8)
Sep 21 2008 22:19
amaya3 → °•πίΟu-πίΟu•°™
no need for "sumimasen"!;)Απλά i said it για να μην τρέφεις φρούδες ελπίδες(like me) for Zero x Υuuki^^Απ'ότ,ι κατάλαβα είσαι hardcore Zero<3 fan~Επιτέλους ένα fangirl που με νιώθει!XDD
Sep 21 2008 20:51
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ΑΑΑ οσο για το προβλημα που ειδα με το πληκτρολογιο, γιατι δεν δοκιμαζεις το "πληκτρολογιο οθονης των windows?" Ξερεις φανταζομαι τι λεω, αν δεν ξερεις, πες μου τι windows εχεις να σου πω πως να το βρεις..
Sep 21 2008 17:51
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
[U][COLOR=#800080][url=http://www.onemanga.com/Vampire_Knight/43/00-cover/]Vampire Knight 43 page 00-cover | One Manga[/url][/COLOR][/U]
[U][COLOR=#800080][/COLOR][/U]
[COLOR=#800080]Oi, εχεις ηδη αργησει!!! xD xD[/COLOR]
Sep 21 2008 17:49
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
Σου ειχε χαλασει το pc? Δεν το ξερα xD
Ναι το ανακαλυψα πως ξεκλειδωνεις χαρακτηρες, σου λεω επεσε πολυ καψιμο, προσπαθω τον Jiroubou τωρα αλλα ειναι δυσκολο αυτο το 4 consecutive wins. Τον ξεκλειδωσα κι εγω τον Naruto (s) αν και δεν καταλαβα πως το εκανα, ξερεις, δεν ειχα ιδεα για αυτη την αποστολη και οταν νικησα καποιον γυρναει και μου κανει congrats κλπ.. μετα το ειδα xD
xXxBuRnInHeLLxXx με λενε και ειμαι σε μια clan απο χθες αλλα δεν μαρεσει το ονομα της (jutsu masters) οποτε ευχαριστως ερχομαι (Λολ, ναι αυτο κοιταω εγω xD)
Το Ναρουτο οταν το φτασεις στο 135, πηγαινε κατευ8ειαν στο 215 και δες μεχρι και το 220... Ολα τα αναμεσα πηδα τα.. ειναι τρελες φιλλεριες τις οποιες θα βαρεθεις γιατι δεν ειναι στορυ, ειναι αυτοτελεις ιστοριες. Εκει στο 215-220 ειναι μια μαχη με τον Γκαρα την οποια πρεπει να δεις γιατι τα σπαει και ειδικα το τελευταιο μερος του 220 επεισοδειου που δεν ειναι και φιλλερ και εχει μια σκηνη την οποια θα την βλεπεις ολη την ωρα μετα στα shippuuden και δε λεει να μη καταλαβαινεις τι γινεται!!
Eγω τωρα εχω σκαλωσει με το one piece με ακουει ολη η γειτονια καθε φορα απο τα γελια xD
Κατι ασχετο, αλλα το naruto-arena δεν ειναι καπως spoiler για σενα που δεν τα χεις δει ακομα? Πχ oodama rasengan η γενικα ο deidara, o sasori και αλλοι χαρακτηρες που δεν τους ξερεις...
Sep 21 2008 17:13
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Hi Piou~Chan.
Οπως βλεπεις βρηκα τροπο να μπω μεσα και ευτηχως λυθηκανε τα οποια προβληματα που ειχα[Yokata]
Καλα το Naruto τρελη ποροση ρε συ,ειναι πολυ τελειο Αnime,εχω φτασει στο 119 και ειναι τρελη πορωση τωρα που προσπαθουνε να πιασουν τον Sasuko...
Ειδα οτι ποροθηκες και τρελά με το Naruto Arena ετσι μπραβο,και εγω απτα ιδια,πες μου το Username σου αμα ειναι να σου κανω και εσενα invite στην Clan,:orly:,αμα θελησεις ποτε ενα Private Match ειμαι διαθεσιμος,επισης για να ξεκλειδωσεις παικτες πρεπει να κανεις αποστολες,μονο ετσι θα μπορεσεις,οι αποστολες γινονται και με Ladder Games k Me Quick Games...
εγω εχω ξεκλειδωσει μεχρι τωρα Naruto Shippuden,k Zabuza...
Α επισης,Καλο Καψιιιιιιιιιιιιμο με One Piece oeooooo:wooi2:
Sep 21 2008 15:26
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Λες ε? Μαρεσει η robin Και μενα, πιο πολυ απο τη Nami που μου θυμιζει Sakura με τα ακυρα μπουκετιδια που ριχνει.. Αυτα τα μακαβρια που λεει ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα! Ειδες το videaki στο Prof Μου? το χω δειξει σε ολη την παρεα εκεινο το επεισοδειο και σε αυτο το σημειο ολοι κοπανιομασταν απο τα γελια-ο Luffy δεν παλευεται-και ακομα πιο γελοιο ηταν το οτι το εμαθε και στα παιδακια!
Που λες και εχω παρατησει τα πολλα πολλα επεισοδεια γιατι ανακαλυψα το naruto-arena.com και εχω σκατοπορωθει με αυτο το παιχνιδακι εδω βγηκε καινουριο vampire knight και το ανακαλυψα σημερα απο σποντα.. Τωρα θα συνεχισω τα επεισοδεια, πραγματικα το οne piece ειναι το κατι αλλο.. Απο humour ειναι ακομα πιο μπροστα και απο το bleach που θεωρειται και καλα απο τα πιο αστεια!
Την Ιριστελλα θα την πω Μισα μια απο αυτες τις μερες, βρηκα και μια καλη φωτο να της ποσταρω, I promise!
Τεσπα, απο την φωτο που εχεις εδω στο προφ, υπαρχει επεισοδειο με τα γενεθλια του Ζορο? Ποιο???
Και φυσικα και δεν αλλαξα προτιμησεις-ο Ζορο ειναι απλα τραγικα [EMAIL="γ@ματος-ειναι"]γ@ματος-ειναι[/EMAIL] καλοσχεδιασμενος-ομορφος-νυσταλεος και αντρακλας (ξερεις με την μπυριτσα στο χερι, κοιμαται οποτε του κ***σει και γραφει τους παντες στα @@ του, και εχει και κατι μουσκουλα ολα τα λεφτα... αφου οταν ειδα το επεισοδειο με αυτη τη σκηνη, λεω ενταξει, αυτο ηταν, παει, το εχασα!!!
[IMG]http://img26.picoodle.com/data/img26/3/9/20/f_seeeeeeeeeem_7ff38ee.jpg[/IMG]
Νταξει οσο για κεινη τη σκηνη με τον usopp λολ καλη ηταν αλλα δε συγκρινεται με τα σκηνικα που αυτος και ο Luffy μιμουνται καποιον-η με το σκηνικο που τραγουδαει ο Luffy...Η οταν καποιος κολακευει τον Chopper!! Αλλος απο κει!!
Τεσπα! Αντε σε αφηνω γιατι καηκα τοοοοσο πολυ σημερα αρενα που harldy καταφερα να δω 5 επεισοδεια, παω να συνεχισω! Φιλια!
Sep 21 2008 01:42
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Nop,με τπτ drop,ειδικα αφου κι εσυ συνεχιζεις το op!!
Αυτες τις μερες ειδικα,μπορει να ξαναπεκτησα συνδεση νετ στο σπιτι και νωριτερα απ οσο περιμενα(επιτελους!!:8):),αλλα βλεπω τα πραγματα στο forum ειναι ηρεμα λογω εξεταστικων και γενικως ξεκινημα της χρονιας(dammit,summer is over and I didn't realize it yet!τερμα τα ξημεροβραδιασματα στο forum!..αλλα καμια βολτιτσα θα περναμε κι απο δω σιγουρα:P)...απλως εχω πορωθει αρκετα με το monster αυτες τις μερες και θα περιμενο λιγο να το τελειωσω για να πιασω το naruto ξανα(σκεψου οτι ακομη και το one piece εχω αφησει πισω!:PXDD)...αλλα μετα απ αυτο θα το ξαναπιασω και δεν θα το αφησω μεχρι να το τελειωσω,word:hero:
Οσο αφορα το op 2 εχω να πω:
1)τελικα zoro ή sanji μεχρι τωρα??(εκπιζω να μην αλλαξες ιδεα!:chigau:)
2)Απο τις εικονες που μου βαλες βλεπω εφτασες στην εισοδο της Robin στο πληρωμα επιτελους!!
[btw απ τα αγαπημενα μου αστεια ειναι το ακριβως παρακατω που ο Ζοro νομιζει οτι και ο Usopp θα αντεξει κατα της Robin και μετα πεφτει κι αυτος κατω στα γελια!!:P]
Ειναι απο τους αγαπημενους μου γυναικειους ανιμε χαρακτηρες(ρωτα και την iri για επιβεβαιωση!!κατι ξερει!!:lovulovu:) και οσο προχωραει και αποκαλυπτονται περισσοτερα γι αυτην θα δεις οτι τελικα ειναι πολυ καλος χαρακτηρας και εχει για μενα το πιο συγκινητικο και τελειο παρελθον ολων...μεχρι και ολοκληρο αρκ αφιερωμενο σ αυτην εχει...προς το 230 και μετα ξεκιναει το φοβερο αυτο αρκ και σε μερικα σημεια θα δεις κορυφωση συγκινησης:P...εχει μονο προβλημα οτι ειναι σοβαρη και κανει κυριως μακαβρια αστεια,αλλα αναπληρωνει το κενο της αυτο με αλλους εχεμ εχεμ τροπους:nbleed:..θα δεις!!XDD
Αυτα απο μενα,επιτελους επεστρεψα και παω να δω αν εχασα τπτ αυτες τις μερες στο forum!
Καλο ξεκινημα της χρονιας και σενα λοιπον και φρονιμα με τα υπολοιπα κοριτσακια στην ταξη γιατι δεν ειναι ολες σαν εσενα και την "αλλη" εκει εξω στην ζωη!XPP
(ηδη καλα να λες που ηξερε εστω και λιγο το naturo,αλλες δεν ξερουν καν τι ειναι τα ανιμε!!)
Τα λεμε λοιπον!!^^
ΥΓ:Μια για να θυμηθουμε τους παλιους καιρους πηγαινε να φωναξεις λιγο ξερεις πως την ξερεις ποια plzzzzz...βαλε της και καμια εικονα αν μπορεις!!:blingeye2:
Αν εχεις ενδοιασμους μην παθεις τπτ(το χει να τρομαζει!!)πες οτι εγω στο πα,no prob,μην σου πω οτι θελω να το πεις!!XD
[ισως φαω κανενα βασανισμο αλλα I'm getting used to them...even liking some!!XPP]
Cu then!:):):)
Sep 20 2008 02:13
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Erisadesu
[B][I]είπε το narutard Και πέταξε προς το δάσος απο κλαδάκι σε κλαδάκι...[/I][/B]
[B][/B]
Δε σε πιασα lisa-chan... Αναφεροσουν σε αυτο που ειπα για τις μαχες?
Sep 19 2008 19:57
°•πίΟu-πίΟu•°™ → gogetasjj4
ε αμα σου λεει η ελλη xD
Δες το βιντεακι που εβαλα στο profile μου xD
Sep 19 2008 00:11
gogetasjj4 → °•πίΟu-πίΟu•°™
molis teliosa to vampire knight ta spase! ante gia 2i season!!!:knock-knock:
Sep 18 2008 19:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed