Community Status Updates
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πωωωω καταρχας ντρεπομαι,χτες με το ωραριο που σου αφησα το μυνημα εκανα κι εγω ενα λαθος....ειναι meta' και οχι metta!!
{so ashamed,αν δεν ξερω εγω τι γλωσσα τοτε ποιος!!:nanana:}
Anw για να απαντησω σε οσα λες...
Αναζωογονημενη δεν λες τπτ...δως της ενα pc με ιντερνετ{και ενα καλο πληκτρολογιοXD} και τπτ αλλο:hahaha:
[posting freak is back!!και που να τελειωσει με τις εξετασεις την παρασκευη δλδ,χαμος θα γινει!!]
Για το 2ο,γιατι εγω νομιζω οτι εμενα ελεγε!!:nanana:
[μαλλον μανια καταδιωξης,το χει κι αυτο να στο φερνει!!XDD]
Για το 3ο Sicilia,insieme alla bella mafia:kakaka: pero non vivo li,ho solo parenti!^^
Και για το τελευταιο{και αγαπημενο μου:hehehe:} non te lo scordare di sera,voglio farmi alcune risate con lei che si arrabbia:kakaka:
Ma che bello dire le cose in italiano in modo che gli altri non capiscono quello che diciamo!!;):P
Sep 24 2008 14:16
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
[B][I][COLOR=black]Τωρα που γυρισε η iri τι νομιζεις,κατι τετοιο θα παθω^^[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#000000][/COLOR][/I][/B]
[COLOR=#000000]Τοσο καιρο ελειπε.. Μην λες τετοια ακομα δεν ηρθε (αναζωογονημενη την ειδα xD)[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]
[B][I][COLOR=black]{δες απο κατω τι μου κανε παλι!!XDDD}
[/COLOR][/I][/B]
[B][/B]
Ε δεν αναφεροταν σε σενα, για τον real Ζορο ελεγε xD
[B][I]Παντως για να απαντησω στην τελευταια σου ερωτηση,sono metta e metta,sono nato li e' prima ho imparato l' italiano e poi il greco...vivo in grecia pero' studio in italia,ora sono li!![/I][/B]
[B][/B]
WOWWW sugeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee και που ακριβως εχεις γεννηθει? Πφφφ ζηλευω.. Εμενα η αγαπημενη μου πολη απο Ιταλια ειναι η Σιεννα.. Την ερωτευτηκα με το που πηγα αχ αχ <3
[I][COLOR=black][B]PS:Ricordati di chiamare irene col famoso nome ora che ha la tastiera!!:kakaka:[/B][/COLOR][/I]
[COLOR=#000000]Daijobu, i will Kittooooo!!!! Το βραδυ θα της κανω ενα εξτρα αφιερωμα με διπλη αφισα xD[/COLOR]
Sep 24 2008 13:24
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
[B][I][COLOR=black]three swords seem like he s compensating for smth isn t he?[/COLOR][/I][/B]
[COLOR=#000000]Απαλευτη εισαι! Δεν νομιζω ρε, ο Ζορο βγαζει μια βαρβατιλα-μια σοβαροτητα (περιπου) Και εχει κι αυτο το διαβολικο βλεμμα σε στελνει Δηλαδη αμα ηταν hondo hitto Θα τον παντρευομανε (βλαχικο) subito! Οσο για την prof pic, τα σπαει το ξερω αλλα ρε γαμωτο τν βρηκα σε πολυ χαμηλη αναλυση.. Την υπογραφη μου την ειδες? Κι αυτη ειναι απιστευτη xD[/COLOR]
Sep 24 2008 13:10
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[I][B]Παναγια μου-μη λες adieu- το adieu αναφερεται σαν ενα τελειωτικο αντιο σε στυλ πεθαινω/παω εξορια!
[/B][/I]Τωρα που γυρισε η iri τι νομιζεις,κατι τετοιο θα παθω^^
{δες απο κατω τι μου κανε παλι!!XDDD}
Παντως για να απαντησω στην τελευταια σου ερωτηση,sono meta e meta,sono nato li e' prima ho imparato l' italiano e poi il greco...vivo in grecia pero' studio in italia,ora sono li!!
Saluti!!:byejg9:
PS:Ricordati di chiamare irene col famoso nome ora che ha la tastiera!!:kakaka:
Sep 24 2008 05:37
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πεταγομαι mode active,,,,,,,, κοιτα για τον φιλτατο συμφορουμιτη Zoro δεν μπορω να απαντησω (ο ιδιος ξερει καλυτερα XD) αλλα μια φορα για τον anime χαρακτηρα το γονιδιο του latin lover δεν νομιζω οτι το εχει...... του Latin sleeper εχει μαλλον XDDDDD......(three swords seem like he s compensating for smth isn t he? Unless he can indeed enter yonturyuu mode which i seriously doubt from what i m hearing:hahaha:)
Και πολυ πλακα η profil pic!!!!!
Sep 24 2008 00:09
gogetasjj4 → °•πίΟu-πίΟu•°™
basika to kanonisame sabato 10 to proi kai pigame 11 xD skeftika na se paro tilefono ala ebrexe kiolas kai leo asto kalitera
to fagito itane poli kalo (mexri kai sushi fagame solomou kai tonou parakalo xD)
ramen.... ponemeni istoria rotisame ton servitoro kai mas ipe pos den kanoun pia epidi einai poliploko fagito :( :( genika pantos ixe kai gamw ta fagita! na deis kati makaronia eksala pou efaga :> an thes avrio tha sou stilo photos apo ta fagita kai ena video me Gohan no Jutsu xD
(Gohan = rizi atmou :P)
otan kanoniso me tous alous tha se paro til na sou po
aa! kai afti ti fora ta katafera me ta ksilakia! ama to exis sto ema sou... :P
Sep 23 2008 23:39
°•πίΟu-πίΟu•°™ → gogetasjj4
ΚΟΝΟ ΥΑROOOOOOOOOOOOOOOooo ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ???
ακουγατε παντου Nihongo τριγυρω σας εεεεε?? Ηταν και εγω να παω το σαββατο με τον κολλητο μου αλλα επειδη εβρεξε δεν πηγαμε! Πως πηγε? Ωραιο φαγητο? Ραμεν εχει? Naruto? χαχαχαχαχα0χ0αχ0αχα0χ Εγω παντως εχω τρελη ορεξη για ραμεν-το ερωτευτηκα ρεεεεεεεε!!! Εβαλα και τη μανα μου και μου φτιαξε γλυκοξινη(uncle ben's) σαλτσα με ρυζι και χοιρινο και ειμαι complete!!
Sep 23 2008 23:27
orea diladi arxizo apo to 20 thanks ^^
kala k ego :) pigame gia giaponeziko to sabato sto furin kazan :P orea pragmata ^^ se kamia evdomada tha ksana pame xD psisou na erthis
Sep 23 2008 23:01
°•πίΟu-πίΟu•°™ → gogetasjj4
Διαβασε απο το 20 και μετα αν θυμαμαι καλα το επεισοδειο 13 ειχε σκηνες πολλες απο το κεφαλαιο 20,21,22 και μετα πεταξε και μια ξεμπαρκη σκηνη απο το 30 xD
Καλα ειμαι εσυ πως πας? Οεο?
Sep 23 2008 22:55
Οχ εχουμε δουλεια δηλαδη ε? Ξεκινα απο vn απαντησα μολις!
Sep 23 2008 22:45
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
ασε γιατι και εγω τοσες μερες εβλεπα και ηθελα να ποσταρω και δεν μπορουσα και ειχα αφρισει απο το κακο μου........
Sep 23 2008 22:44
:hi: ellie-chan! pos eisai?
na sou po epidi den tin palevo kai den exo ti na kano leo na diavaso to vampire knight apo pio chapter prepi na ksekiniso tora pou exo dei to anime? :P
Sep 23 2008 22:37
WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIii
okairi, iristella-chwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
some interest in this forum has appeared at last xD
Sep 23 2008 22:29
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Παναγια μου-μη λες adieu- το adieu αναφερεται σαν ενα τελειωτικο αντιο σε στυλ πεθαινω/παω εξορια!
Lol Τεσπα με αυτα δεν εχω προβλημα εγω, Εγω στα ιταλικα σκαλωνω σε θεματα λεξιλογιο στις συνδετικες λεξεις. Δηλαδη ξεχναω πως ειναι το εξαλλου, επιπροσθετως και τετοια.. Με λιγα λογια, για να ξερω μια σοβαρη εκθεση ειμαι με το ελληνο ιταλικο στο χερι και δεν μπορω να τα μαθω με τιποτα.
Απο γραμματικα/συντακτικα ειμαι κομπλε-yo kata!
Εσυ πως και ξες ιταλικα? Θα μου πεις ενας σωστος onepiece-λατινος-εραστης-ζορο-σαντορυου πρεπει να ξερει την γλωσσα του παθους **Zoro fangirl mode off**
Sep 23 2008 22:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed