Community Status Updates
Maya-chan → QueenofHearts
Α, ναι το ξέρω αυτό. Διάβαζα πέρσι-πρόπερσι το topic του Death Note και είχα δει όλη την περιπέτεια με τα δικαιώματα. Μη μυριστούν καλή σειρά.
Έχεις πολλές φίλες που βλέπουν anime?
Feb 13 2010 09:44
QueenofHearts → Maya-chan
Η Νάνα ήταν μεγαλύτερο μαρτύριο καταρχήν γιατί είναι περισσότερα επεισόδια και κατά δεύτερον κανείς δεν ήξερε πότε θα βγει το επόμενο. 50 επεισόδια περίπου κόντεψαν να μας τρελάνουν. Με το DN ήταν άλλη η τρέλα γιατί από κάποια φάση και ύστερα έβγαινε σχεδόν κάθε επεισόδιο και από άλλους γιατί το κυνήγαγαν πάρα πολύ για τα copyrights. Θυμάμαι πάντως με αγάπη τις ώρες που περιμέναμε με τις φίλες μου να κατέβουν τα επεισόδια για να τα δούμε όλες μαζί παρέα! Τι καλά... Πάω να φτιάξω κανένα τσάι. Νιώθω και πολύ oba-chan...
Feb 12 2010 22:32
Κρίμα, ελπίζω να πάνε καλύτερα τώρα.
Για Nana δεν ξέρω, πάντως σε θαυμάζω που άντεξες ένα ένα με Death Note. Εδώ αυτό με μονοψήφιο αριθμό επεισοδίων τη μέρα δεν το αντέχεις.
Feb 12 2010 22:03
Δυστυχώς ήταν και πολλά και σοβαρά, αλλά έτσι είναι η ζωή. Αυτό το ένα-ένα δεν νομίζω να το ξανακάνω ποτέ!! μαρτύριο!! Μου έχουν μείνει ψυχολογικά τραύματα απ'τις εποχές του Nana και του Death note! xaxaxa!
Feb 12 2010 21:49
Όχι τίποτα σοβαρό ελπίζω. Πάντως, σε καλό σου βγήκε. Φέτος που άρχισα κι εγώ το πολύ ένα ένα και είδα τη γλύκα έμαθα να εκτιμώ τις τελειωμένες σειρές.
Feb 12 2010 21:37
Άντε καλέ! Τόσα χρόνια αγάπη, τώρα θα τ'αφήσω; Ναι, επειδή είχα προβλήματα δεν είδα τόσα άνιμε όσα άλλες χρονιές αλλά η αλήθεια είναι πως μου άρεσε καλύτερα που κατέβαζα όλη τη σεζόν σε batch και δεν περίμενα ένα ένα τα επεισόδια!
Feb 12 2010 21:14
Αχά! Δηλαδή κυκλοφορείς ακόμα. Με τόσο καιρό νόμιζα ότι είχες βαρεθεί τα anime! XD
Feb 12 2010 20:09
Maya-chan → mono
Thank you! XD
Δε λες τίποτα! Πρέπει να κάνουμε πιο συχνά κάτι τέτοια. :if:
Feb 12 2010 20:07
mono → Maya-chan
Epic το cutest blush :hahaha:
Αυτά τα parody awards θα με ξεκάνουν :P
Feb 12 2010 16:15
Δεν μ'αρέσουν πολύ τα φόρουμ! Προτιμώ τις συναντήσεις γενικά!!!
Feb 10 2010 23:09
παρακαλω! που εισαι τοσο καιρο και δε σε βλεπουμε στο forum?
Feb 10 2010 17:11
Anelis → Maya-chan
not exactly απλά croppara existing fanart, έκανα μόντες στα χρώματα και έβαλα και τα shining eyes, thanx though :)
Feb 10 2010 17:03
Maya-chan → Anelis
για μένα σημαίνει καλή, 7 πολύ καλή και 8 και 9 τέλεια :P και τελος παντων σε εμενα αρεσε, δε γινεται να εχουμε ολοι την ιδια γνωμη
thank you. το δικο σου το εχεις φτιαξει εσυ, ε? nice :riiight:
Feb 10 2010 16:59
Anelis → Maya-chan
6αράκι για μένα δε σημαίνει καλή σειρά όμως, απλά μέτρια
και ναι οκ δεν συναγωνίζεται με πατάτες τύπου count and fairy αλλά ούτε και με καλές σειρές
btw love the ava
Feb 10 2010 16:50
Maya-chan → Anelis
και βεβαια οχι, αλλα εχοντας δει κακες/μετριες σειρες δεν το βαζω σε αυτη την κατηγορια
ενα 6ρακι το πιανει
αν και ειναι αληθεια οτι δε θα το προτεινα ευκολα σε αλλους
Feb 10 2010 16:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed