Jump to content

Community Status Updates

Photo

Serperoth → Maya-chan

Σωστά, αλλά θα μπλέξω τα μπούτια μου. Τώρα όπως ξέρεις θα τελειώσω Bebop και βλέπουμε^^
Feb 15 2010 20:24
Photo

Maya-chan → avaton

Oldboy και Hellsing αλλά έχω σταμπάρει κι άλλες. Αν βάλεις και κανένα Eden: It's an Endless World στο μέλλον θα με κάνεις πολύ ευτυχισμένη. ;)
Feb 15 2010 20:22
Photo

Maya-chan → Serperoth

Ωραίο γούστο :riiight: Πάντως έτσι τις βλέπεις λίγο λίγο και τις απολαμβάνεις.
Feb 15 2010 20:19
Photo

avaton → Maya-chan

Χαίρομαι πολύ που σ'άρεσει το ιστολόγιο μου. Αλήθεια ποιές σειρές κατέβασες;
Feb 15 2010 20:12
Photo

Serperoth → Maya-chan

Ναι, αλλά έχω backlog... Και δεν τις μπορώ τις ολονυχτίες (δεν με αφήνουν και όλας:Ρ) FMAB, TTGL, Bebop, κανα Gundam...
Feb 15 2010 20:08
Photo

Maya-chan → Serperoth

Καλά να λες που τους έψησες κι όλας. Εγώ σε μια φίλη έχω μιλήσει κι όποτε ακούει για anime ζαρώνει τη μύτη. Πάντως αυτά που βλέπεις τώρα είναι μικρά άρα έχεις ελπίδες να τα τελειώσεις. :P
Feb 15 2010 19:59
Photo

Serperoth → Maya-chan

Δεν νομίζω, μάλλον light. Ακόμα θυμάμαι τη νίλα που έφαγα όταν οι δικοί μου βρήκαν τα ΔΩΔ του Fruits Basket (boxset) που μου είχε δανείσει. Εγώ με την παρέα μου εχω πάθει το αντίστροφο. Τους έδειξα anime, πορώθηκαν, και μετά ξεπορώθηκα εγώ^^ Τώρα βλέπω άσχετα με τα δικά τους. (Αυτές DGM, εγώ TTGL και Cowboy Bebop) Η ειρωνεία είναι ότι δεν έχω τελειώσει ποτέ μου σειρά:Ρ
Feb 15 2010 19:55
Photo

Maya-chan → Serperoth

Ο.Ο Καλά είπαμε, όχι κι έτσι. Εγώ στον δικό μου έδειξα για πλάκα μια σκηνή και μου κόλλησε ρετσινιά ότι βλέπω ανωμαλίες. Μιλάμε για σκληρά Yaoi ή για στιλ loveless, gravitation etc.?
Feb 15 2010 19:47
Photo

Serperoth → Maya-chan

Έχω μια φίλη μου, ο αδερφός της μόνο δεν τα σνομπάρει. Του δείχνει yaoi. Το παιδάκι είναι 10-11...:)
Feb 15 2010 19:45
Photo

Maya-chan → avaton

Πάρα πολύ καλό το site σου! Βρήκα και manga που δεν έβρισκα πουθενά αλλού. Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά και τους ωραίους τίτλους που έχεις. :nod:
Feb 15 2010 11:19
Photo

Maya-chaniristella

Παίρνω παράδειγμα σιγά σιγά από τις δικές σου και των άλλων. ^^ Μην υποτιμάτε τα μικρά του forum! Βλέπουν άνετα σχεδόν ότι κι εσείς. [S][SIZE=2]Αν και το Gits ήταν από τα πρώτα που είδα και με είχε σοκάρει.[/SIZE][/S]
Feb 15 2010 09:25
Photo

KennyMaya-chan

Σε έκανα add στο MSN. Αν δεις κανά περίεργο email, εγώ είμαι, μη μου ρίξεις block. :hahaha:
Feb 14 2010 23:57
Photo

iristellaMaya-chan

Ok για να μην σου σπαμμάρω [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=368915#post368915"]το thread [/URL]πριν κάνω ποστ να σου πω ότι έκανες φανταστική παρουσίαση. Το διαβάζω ήδη το συγκεκριμένο αλλά και να μην το διάβαζα θα με έψηνες άνετα. Eπίσης Gits από τα 13 και Lain από τα 14? Respect!
Feb 14 2010 21:23
Photo

Maya-chan → One Winged Bird

Καλώς μας ήρθες στο forum! Χαίρομαι που αυξανόμαστε οι fan του Ryukishi, να έχουμε να μιλάμε για Higurashi/Umineko. Μόνο καλύτερα βγάλε την Evatrice από την υπογραφή γιατί δεν επιτρέπεται τόσο μεγάλη.
Feb 13 2010 23:01
Photo

QueenofHearts → Maya-chan

Ναι, για την ακρίβεια η αγάπη μας για τα άνιμε μας έφερε κοντά και προέκυψαν φιλίες και παρέες!
Feb 13 2010 12:26